İstanbul BB.
Diyarbakırspor
Berabere
Olimpiyat stadını bursalılar dolduracakmış.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Diyarbakırspor bu maçta sürpriz yapabilir.Dikkat diyorum...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Ben öyle duydum vallaBende pek inanmadım ilk başta. Belki burdaki bursalıların bir bilgisi vardır diye yazdım
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Diyarbakırspor maçı alır yani aldırırlar.İçimizdeki Diyarbakır aşkı bambaşka..!!!
İBB fark atsa da şunlar iyice düşse aşağılara...Ligin keyfini kaçırıyor bu tür olaylar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
IBB 89'da Tum'un attigi golle 1-0 one gecti..
Diyarbakır taraftarı sahaya girmiş, oyuncular soyunma odasına kaçmış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hadi Bakalım Bunada Bir Kılıf Bulun İlk Maçtan Dolayı Bursasporu Suçluyordunuz Buradada Bursasporun Parmağı Var Demi?
Yuh ya yeter artik !!!
Diyarbakıra değil 3 maç ceza 33 maç ceza versen gene yetmez.
stadyumlarda polis yerine asker görevlendirilsin diyorum ben, birde vur emri verilsinböylece önüne geçeriz taşkınlıkların, olayların. Emniyet güçleri çok pasif kalıyor.
TFF'nin başına 3 yaşındaki çocukları getirseler onlar bile daha akıllı bir karar verir yav.. :S Al işte adamlar stadı uçakla bile basarlar..
TFF'ye selam olsun.Bu sefer ne yapacaklar bakalım.
Bu nasil bi federasyon, adamlar futbolcu kovaliyor simdide yurekli olsana Federasyon. Diyarbakir lige boyle renk katiyorsa ben istemiyorum katmasin o rengi
3 maç ceza açıklandığında çok ağır demişlerdi bazıları yine aynı karardalar mı acaba ?
Diyarbakirin az akli varsa ligden cekilsinler ha cekilmiyorsalar Tff bi zahmet sunlari tekrar bank asya ya yollasinlar. Kalirsalar ligde seneye hersey dahada kotu olur
Öyle deme İBB taraftarları attıkları gol sonrası Diyarbakırı tahrik etmişlerdir. . .
Bu Maç Durdu Bursaspor-İBB Maçlarını Hükmen Verirse Diyarbakır Küme Düşer Bir Sezonda 2 Hükmen Mağlubiyet Olursa Küme Düşürülüyor
Göster Adilliğini TFF
Bu maç da ertelendi.
3 maç cezayı 4 maç yaparlar![]()
İstanbul BŞB - Diyarbakırspor maçı tatil edildi!
FLAŞ! Turkcell Süper Lig'de 25. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Diyarbakırspor arasında oynanan maç Diyarbakırspor taraftarlarının sahaya girmesi nedeniyle durdu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 88. dakikada Herve Tum'un attığı golden sonra sahaya giren 30 kadar Diyarbakırspor taraftarı maçın durmasına sebep oldu.
Sahaya giren Diyarbakırspor taraftarlarını, Diyarbakırsporlu futbolcular sahadan çıkarmak için büyük çaba verdi.
Hakem Hüseyin Göçek'in Herve Tum'un attığı golden önceki serbets vuruşta yanlış karar verdiğini düşünen taraftarlar sahada İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuları kovalarken, futbolcular soyunma odasına kaçtı.
Yaşanan olayların ardından hakemler de soyunma odasına girdiler. Taraftarlar ise polis tarafından tekrar tribüne gönderlip, güvenlik kordonuna alındu.
14.03.2010
Kaynak : DHA
Diyarbakır küme düşürülmelidir.Bursa maçındaki olayların nedeni olarak Bursalıların ilk maçta kendilerini tahrik ettiğini ileri süren Diyarbakırlılar bakalım bu sefer ne bahane üretecek.Belediye işçileri tahrik etmiştir belki kim bilir.
Aynen bence de artık küme düşürülmelidir bu takım.
Diyarbakır küme düşerse en çok fenerbahçenin işine yararŞaka bir yana takım gereğinden fazla antipati topladı.