Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 183 sonuç

Konu: Galatasaray - Ankaragücü [25. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok özledik onun altın vuruşlarını be.Bu altın vuruşları izlemek insana ayrı bir zevk veriyor.Teşekkürler King Baros helal olsun sana.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

man of the match : Abdul Kader Keita! başkada bişey demeye gerek yok herhalde
    aslında var, Ankaragücü'nün hücum hattına bu kadar mı uyumsuz olur çok doğru tespit yaptı yorumcular, birbirlerini hiç sevmiyor galiba Vassel ve Vittek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Almamız gereken bir maçta 3 puanı aldık.Artık iplerin bizim elimizde olduğunu ve kaderimizi kendimizin belirleyeceğini düşünüyorum.FB ve Bursa maçlarından 3 puan alırsak şampiyon oluruz gibime geliyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Return of the King.

Maç Ankaragücü ile küfürler Bursaspor'a ne alaka ise artık. Kontra çabuk geldi Ankaragücünden o ayrı . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Kardeş bize kıyağını yapar.Bu maçtan puan alır.
    şimdi dostum a.gücü'nün kadrosu beLLi daha fazLasını bekLemek yanLış oLur zaten. ben şahsen 3-0'a sevindim 8-0'da bitebiLirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tebrikler gs en çok sevindiğim Baros un gol atması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

baskı falan yok her türlü bizim demiştim.aynen öyle oldu.şampiyonda inşallah biz olacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Tebrikler takımımıza süper oynamasakta A.Gücü'ne top oynatmadan kazandık Jo'nun ve Baros'un(özellikle Baros'un)gol atmasına ve Keita'nın süper oyununa çok sevindimBizim kova(Leo Franco)gol yemeden bitirdi maçı ona sevindim yaw

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Rahat bi maç oldu..Keita süperdi, Baros'un gol atması da süper oldu..Şimdi şampiyonluk için en kritik 2maça giriyoruz..Bu maçların 2sini de kazanırsak o havayla %90 şampiyon oluruz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milan King Baros diyorum başka bi şey demiyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Keita tek basina bir takim , 1 gol 2 asist diger takimlarla aramizdaki en buyuk farklardan biride keita olsa gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takımın tek eksik yanı var o da ön libero mevkisi. Aslında Neill denenebilir o bölgede, soğukkanlı iyi top yapıyor. Tabii bu durumda Servet - Emre Güngör defansı soru işareti oluyor.

Mustafa Sarp'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
    "İlk dakikalarda gelen gol bizi inaılmaz rahatlattı. Maça çok arzulu ve istekli başlamıştık. Net bir skor bizi çok mutlu etti. Ankaragücü'ne pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Zaten anormal tempolu bir oyun olmadı. Kalan 8 haftada anormal iyi oynamanın dışında kazanmamız gerekiyor..

Bursaspor benim eski takımım. Onları zirvede görmek beni çok mutlu ediyor.. Zirvede olmaları; o şehre, o camiaya ve o taraftara yakışıyor. Şu anda sarı kırmızılı renkler altındayım ve şampiyon İnşallah biz oluruz diyorum. Bursaspor'dan ayrılırken ve Galatasaray televizyonuna da aynı şeyleri söyledim. Onların bu ligde zirvede olmaları beni çok mutlu eder diye. İnanılmaz keyiflendirdiler. Sezon sonuna çok var bakalım"
    Helal olsun Sarp'a. Başkaları gibi gittiği yeri unutmuyor. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Keita'nın golüne laf söyleyen yok nedense? Koray'ın attığı gole kıyameti koparanlar Keita'nın gole susmuş. Enteresan...

Beklenilen sonuçtu. Galatasaray zirveyi bırakmadı. Metin Akan'a üzüldüm şahsen girdikten 30 saniye sonra sakatlanıp çıkmasına üzüldüm...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi Keita'nın yanındaki adamda müdahale ediyor farkındaysan ayağına deyince Keita'nında eline çarpıyor gayet normal bi durum bence..Ayrıca ceza sahası içinde net bir faul yapıldı ama verilmedi işte..Ayrıca Ankaragücü'lü bir futbolcu hakeme ne vurdu öyle bilerek mi yaptı artık yanlışlıklamı bilemem. Ama hakem ne uçtu ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    Şimdi Keita'nın yanındaki adamda müdahale ediyor farkındaysan ayağına deyince Keita'nında eline çarpıyor gayet normal bi durum bence..Ayrıca ceza sahası içinde net bir faul yapıldı ama verilmedi işte..Ayrıca Ankaragücü'lü bir futbolcu hakeme ne vurdu öyle bilerek mi yaptı artık yanlışlıklamı bilemem. Ama hakem ne uçtu ya.
    Geçen haftaki de eldi bu haftaki de el. Konuşmaya gerek yok. İsteyerek olmasada kendine avantaj sağlıyor. El olmaması gerektiği yerde ve sonuçta avantaj var. Geçen haftaki pozisyon ile hiçbir farkı yok. Sadece elin yeri değişik. Lütfen 10 sayfa konuşalım noluuuur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Keita'nın pozisyonu ile Koray'ın pozisyonu arasında fark var bence. Koray kendi kendine avantaj sağladı, kimse müdahale etmedi. Keita'nın pozisyonu hem daha yakın mesafe, hem de kendi kendine avantajı yaratmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Keita'nın pozisyonuna el diyorsanız orada yapılan faulü de görüyorsunuzdur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Koray'a müdahale varmıdı? İzlemedim Koray'ın elle attığı golü artıkın bilemicem ama burda bal gibi adam ayağıyla müdahale ediyordu etmeseydi elinede çarpmazdı olurdu biterdi..Zaten gol olmasaydı penaltı verecekti hakem..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tahminimce BAROS Fenerbahçe maçından sonra ilk 11 de başlar.Trabzonspor ve Fenerbahçe maçında gidişata göre oyuna girer.Golle dönmesi çok iyi oldu "Kral" ın

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Keita'nın golüne laf söyleyen yok nedense? Koray'ın attığı gole kıyameti koparanlar Keita'nın gole susmuş. Enteresan...
    Takma kafana Mustafa.

El her yerde el. Hakem de her yerde hakem.

4 az deyip, 6 yapiyorlar o da yetmiyor. 6 kaciriyorsa, 4 nasil gorsun?

12 yapsalar fark etmez. Insandir. Hata yapar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Galatasaray tribününde üzücü olay
    Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 3-0 yendiği maçtan sonra Ali Sami Yen'in Kapalı tribününde çıkan kavgada bir taraftar üst kattan aşağı kata düştü.

Karşılaşmanın bitiminde, kapalı üst tribünde iki Galatasaraylı taraftar arasında kavga çıkarken, taraflardan biri aşağı düştü.
    Yumruk yumruğa meydana gelen kavgayı güvenlik görevlisi ayırmaya çalışırken, taraftarlardan birisi diğerinin sert bir şekilde itmesiyle yüksek bir noktadan alt tribüne oldukça kötü bir şekilde düştü.
    Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği taraftar ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne götürüldü.

Kanyak : NtvSpor

Gerçekten çok üzücü bir olay 2 GS'li birbirinden ne ister anlamadım büyük ihtimal kargaşa çıkmıştır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

maç hakkındaki yorumumu yarın yapıcam ama şunu anlatmak istiyoruk.

Maç bittikten hemen sonra kapalıda 2 kişi kavga ediyordu. Biri diğerini kovaladı . Üst kpalının en ucuna kadar (Cam korumanında sonrasında olan yer) kovaladı. Orda yere yetırıp yumruklamaya başladı . Yerdeki adam elinden kurtuldu ve kendini üst tribünden aşşağıya attı. Bir dahada kalkamadı. Ambulans felan gitti yanına .

Bu olay hakkında bir gelişme duyan varmı ? Adam ölmüşte olabilir. Hala o olayın şokundayım.

Edit : Heh mesaj gelmiş. Ama yalancı basın yine yalan yazmış. Adam itmedi onu aşşağıya. Kendi isteğiyle atladı. Yumruk yemekten keçmaya çalıştı sonra kendini ittiri ittire , emekleye emekleye aşşağıya attı.

Alicanda maçtaydı oda görmüştür
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Düşen adam Beşiktaşlıymış galiba, aynı zamanda sarhoşmuş. Pankart toplanırken Beşiktaş diye bağırmış falan. Sonrası malum. Tam emin değilim ama genelde bu yönde konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bakalım ne ceza gelecek Galatasaray'a. Bütün maç Ankaragücü - Bursa'ya küfür ettiler. . 40.000 gibi komik rakam vermesinde TFF.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rakip takımın taraftarı zaten sütten çıkmış ak kaşık.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Hic uzatmiycam , macin skorunu soyluyorum , 5-1 yada 6-1 GS alir bu maci
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Hayırdır neyi alıyo böyle : )

3-0 da kaldi kusura bakma bazen boyle yanlis tahminlerim oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bakalım ne ceza gelecek Galatasaray'a. Bütün maç Ankaragücü - Bursa'ya küfür ettiler. . 40.000 gibi komik rakam vermesinde TFF.
    Ankaragücü taraftarı zaten hiç küfür etmedi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O stadın adı ne ? Galatasaray Ali Samiyen Stadı kaç kişilik 23.785. Deplasman tribününe ayrılan bilet ne kadar sadece %5. Buda 1.100 kişi gibi bir sayıya tekamul eder. Oraya giden taraftar sayısı 100 - 200 arası. O zaman bizimkiler iyi susturmuş. 20.000 kişinin arasında o kadar taraftarın sesi duyulmuş : ) Maç öncesi taşlanmalarıda cabası.

Yazık yazık cevaba bak : )

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri