1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Galatasaray - Ankaragücü [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hiç deplasmana gitmedinmi ? Yada kendi stadında deplasmana gelenlere bakmadınmı ne zaman tezahurat yapıyorlar ? 90 dk aralıksız tezahurat diye birşey yoktur. Mutlaka aralarda boşluk oluyor işte o aralarda ellerinden geldiği kadar küfür ettiler. Hem bize hem istanbula.

Neden taşlandılar acaba onunda bi sebebini öğrenmek lazım ? Deplasmana geliyorsan edebinle otur tezahuratını yap. Sonra vah bize küfrettiler vah taş attılar demeyin.

Taşlamayı ve küfürü desteklemiyorum ama ortada bi gerçek var. Kimse durup dururken küfretmez , taş atmaz.

Hadi yaa öylemi Bak sen arada tezahürat yapılıyo demek Vay cahil ben.

Eee o zaman demekki geçen haftada Galatasaray taraftarları birşey yaptıda taşladılar. Durduk yere niye taşlasınlar ama demi yani ? Ben maçı Ankaragücü - Galatasaray arasında sanıyodum ama bütün maç Bursa'ya küfür edildi Bursa taraftar gelip olaymı çıkardı acaba stad çevresinde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Ben maçı Ankaragücü - Galatasaray arasında sanıyodum ama bütün maç Bursa'ya küfür edildi Bursa taraftar gelip olaymı çıkardı acaba stad çevresinde
    Bütün maç bursaya küfür felan edilmedi uydurmalım. Ankara gücü ne zaman Bursa lehine tezahurat yapmaya başladı o zaman küfür başladı.

Ona bakarsan her maç fenere beşiktaşa trabzona da küfür ediliyor. O maçlardamı Trabzon fener beşiktaş maçları ? Şampiyonluk yarışında kim varsa maalesef günümüz futbolunda küfür yiyor.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Maçtada Sarı - Kırmızı çekecekleri anlarda bizimkiler araya girip LACİVERT diye bağırmış tam Galatasaray tribünleri sustuğu anda onları deli etmişler iyice tezahüratlarla.
    Hee baya çıldırdık valla Renkeri uyan her deplasman takımının yaptığı birşey bu. Bizde Kadıköydeyken Sarı ya karşılık kırmızı diyoruz. Doğal bişey çıldırmaya gerek yok

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Sanırsam şiddet sadece kesici veya delici aletlerle olmuyor.Niye maçta bir taraftarı aşağıya attılar?? (:
    Quote Originally Posted by scar face View Post
    Sami Yen ve çevresinde olan olaylar son derece saçma.Yazık o tribünden atılan insana ve ailesine hiç mi acınılmıyor...

Olayları bilmeden konuşuyorsunuz. Adam ALKOLlüydü ve Beşiktaş lehine tezahurat yapıp bizimkilere küfür ediyormuş. uA dan birisi onu yere yatırdı yumruk atıyordu. Elinden kurtuldu ve kendini Bilerek ve isteyerek aşşağıya attı. Aklı yerinde olan birisi aşşağıya atlamaz zaten. Alkollü olduğu için atladı.
    Last edited by Nedvedmania : 15.Mart.2010 at 21:31
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri