Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
6. You may not vote on this poll
  • İstanbul BB.

2 33.33%
  • Diyarbakırspor

4 66.67%
  • Berabere

0 0%
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: İstanbul BB. - Diyarbakırspor [25. Hafta]

Hybrid View

Bu olayları zaten Diyarbakırın ligde kalmasını istemeyenler çıkartıyor ancak bu kişiler bilinmesine rağmen neden Diyarbakırspor yönetimi bunlara bir önlem almıyor veya yetkililerden önlem almasını istemiyor anlayamıyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bu olayları zaten Diyarbakırın ligde kalmasını istemeyenler çıkartıyor ancak bu kişiler bilinmesine rağmen neden Diyarbakırspor yönetimi bunlara bir önlem almıyor veya yetkililerden önlem almasını istemiyor anlayamıyorum ?
    Olay sudur , ''bir takim'' ekstrem gruplar diyarbakir takiminin icine kadar girmistir ve takimi kullaniyorlar , amaclari cok basit bu tip olaylar cikartip takimin antipati toplamasini saglamak dir ve gerekirse kume dusmesini saglamakdir , boyle bir durum yarattiklari anda bakin iste bizi disliyorlar , ayrimcilik yapiyorlar bizim bizden baska dostumuz yoktur tarzi bir ortam yaratip gencleri yanlarina cekmekdir , olay bukadar basittir , ama bu oyuna dusmemek birazda bizim elimizde , bu takimin Diyarbakir sehrinin takimi oldugu asla unutulmamali sadece su anda yanlis kisiler takimin icine kadar sizmistir bunu anlamak cok onemli , bu sekilde dusunup buna gore yorumlarinizi yaparsaniz daha saglikli sonuclar cikar diye dusunuyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Olay sudur , ''bir takim'' ekstrem gruplar diyarbakir takiminin icine kadar girmistir ve takimi kullaniyorlar , amaclari cok basit bu tip olaylar cikartip takimin antipati toplamasini saglamak dir ve gerekirse kume dusmesini saglamakdir , boyle bir durum yarattiklari anda bakin iste bizi disliyorlar , ayrimcilik yapiyorlar bizim bizden baska dostumuz yoktur tarzi bir ortam yaratip gencleri yanlarina cekmekdir , olay bukadar basittir , ama bu oyuna dusmemek birazda bizim elimizde , bu takimin Diyarbakir sehrinin takimi oldugu asla unutulmamali sadece su anda yanlis kisiler takimin icine kadar sizmistir bunu anlamak cok onemli , bu sekilde dusunup buna gore yorumlarinizi yaparsaniz daha saglikli sonuclar cikar diye dusunuyorum
    Aynen olayın özeti budur. Olay futbolu aştı derken zaten bunu kastediyorum. Bursaspor taraftarının hatalı olduğunu söylerken de bunu kastediyordum zaten. Bunlara alet oldular maalesef.

Diyarbakırspor ligden düşürülmeli diyorum. Çünkü ligden düşürüldüğünde maç oynamayacak. Olaylar çıkacak ama bu olaylar kısa vadede olur. Şu an diyarbakırspor, diyarbakırsporu kullanarak ülkeyi bölmeye çalışanlar için bir maşadır. Belediye'nin taraftarı yoktu. Haftaya bir gün, olmadı öbür hafta, olmadı diğer hafta mutlaka büyük tepki alacakları yerlere gidecekler. Diyarbakır-Bursaspor maçında yaşananlardan daha ağırları olacak muhtemelen. Bunun çözümü Diyarbakırspor maç yaptırtmamaktır. Lig karışsın, Euro 2016 falan gitsin, prestijimiz yok olsun falan önemli değil. Bütün ülke bu adamlar yüzünden diyarbakıra karşı cephe alacak. Provakatörlerin istediği olacak vs.

Tabii bu yazdıklarım en ağır senaryolardan biri. Umarım bunların hiçbiri yaşanmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Söylediklerin herkesin malumu ama şu da var, bir Malatyalı olarak defalarca gittim Diyarbakır'a. Malatyaspor Diyarbakırspor maçlarında Diyarbakır'da protokol tribününde yöneticiler de dahil silah çekmişlerdi. Şimdi suçu sadece 3-5 çapulcu diyerek ört pas etmek çok yanlıştır. Dediğin doğru olabileceği gibi, şu da olabilir, sonuçta ikisi de bir varsayım : Diyarbakırspor'da bazı taraftar grupları, bizim senin yazdığın gibi düşünmemizi sağlayarak holiganizm yapıyor olabilirler. Şimdi zaten 3-5 kişi değil ki bu adamlar, sahaya girenler belki 100 kişi. Bu durumda bunun farklı açıklamaları olabilir. Eğer senin dediğin gibi düşünüp Diyarbakırspor'a gereken ceza verilmezse, o zaman diğer takımların da taraftarları atlasın sahaya, sadece o maçı kaybedip kurtulsunlar durumdan, olur mu öyle şey? Bu olay İngiltere'de olsa acaba böyle düşünürler miydi? Her kulübün taraftarının arasına karışan kişilerden o kulüp sorumludur. Diyarbakırspor başkanı dün açıklama yapıyor

Spiker : Olaylar hakkında ne diyeceksiniz?
    Başkan : Biz bunları değil maçta hakemin yönetimini konuşalım. Bunlar 3-5 (!) kişidir Diyarbakırspor'a mal edilemez.

Peki başkan bu adamlar parayı bastırıp maçınızı izlemeye geldiğinde "bunlar bizim taraftarımız değildir" diyor musun acaba? O zaman da söyleyeceksin ki değeri olsun. Kulüpler bunların olmasını istemezse olmaz merak etmeyin. Ne zaman bir başkan dik, sert yorumlar yapsa bir sonraki maçta kıyamet kopuyor. Şimdi Denizlispor başkanı çıksın desin ki "bizim şu şu maçta şike yapılmıştır", eminim Denizlispor maçında da olay çıkar.

Son söze gelirsek : Bence Diyarbakırspor'a verilmesi gereken ceza tek ve ligden ihraçtır. Bunun dışındaki her karar federasyonun iflasıdır. Hiç bir takıma ayrıcalık tanınamaz. Yok bizi yanlış anlarlar, yok dışladığımızı düşünürler, bunları geçelim. Duygularla hareket edilmez, kanunlar, kurallar var. O kadar.

Del Piero_10 Misafir

Olayın sorumluluğu hakeme havale edildi.

Mesaj Yetkileri