O serilerin zevki bambaşkaydı demicrespo009: Vay bee hepside kadromda oynattığım adamlar. Taribo West - Okoronkwo ikilisini nasıl unutabilirimki. Her oyunumda defansımın bel kemiği 2 adamdı.
To Madeira diye birisi yok yanlız. O Portekiz araştırmacısının eklediği hayali birisi.Evet, To Madeira öyleydi. Onun dışında Tsigalko içinde öyle bir söylenti çıkmıştı ama bildiğim kadarıyla Maxim Tsigalko var.
Hadi len, sen nerden bilecek Nikiforenko'yu West'i falan. Bizim neslin yıldızları onlarNotts County96: Fikrim çalındı hakim bey.Fm'09 dan beri yapmayı planlıyordum
.
Doğru, şimdi hatırladım Todorov'u ama almadığım bir isim olduğundan hatırlayamadım ilk. Kadroyu 11 diye yapmadım Nikiforenko'yu en verimli olduğu yere yazmak isteyince öyle oldueXciTinG: Todorov forvetti. Litex de başLardı.
Kadro 12 kişi bu arada.
Bu kadro ya CM05 in efsane ismi Mortem Gamst Pedersen`i ve Santos`un iki süper bebesi Diego ve Robinho yu da koymadan oLmaz.
MaLmö Lü İbrahimovic, Gremio Lu RonaLdinho, River pLate Li PabLo Aimar, Cruzerio Lu ALex De souza, Defoe, Joe CoLe vs vs gider.5-3-2 attacking taktiğinde AMC ileri ok vererek ne manyak oynardı...hey gidi günler hey
Evet, yazdığın isimleri kesinlikle atlamışım. Teşekkürler hatırlatma için.
Bu arada arkadaşlar eğer bulabilirsem tüm bu oyuncuların o zamanki profil resimlerini ekleyeceğim. Bu konuda yardımcı olmak isteyen olursa seve seve kabul ederim
Bize bu oyunu sevdiren, sırf yazıları takip ederek ne 2D ne 3D yokken müthiş keyifli zamanlar geçirmemizi sağlayan bu efsaneleri bide profilleriyle hatırlayalım istiyorum. O zamanlar CM-FM'in tadı bir başkaydı be![]()