Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
Aynen düşünmekle istemek ve bunu belli etmek farklı şeylerdir. Bazılarınız istediği sonucu , tahmin olarak yazıyor. Eminim şuanda Denizli - Kayseri yada Denizli - Eskişehir maçı olsa Beşiktaşın yenileceğini söyleyenler Kayseri , Eskişehir rahat kazanır diyeceklerdi
Quote Originally Posted by Togiii View Post
İyide Ahmet ne alakası varki.Denizlispor 2-3 haftadır puan topluyo.Üstündeki 3 tane ekipte yenilmiş durumda.Sivasspor,Manisaspor ve Diyarbakırspor yenildi.Bu hafta kazanabilirlerse zor ama işte belki ligte kalma yolunda önemli bi adım atacaklar.Beşiktaş'ın zaten kadro yapısı belli.Onun kazanma olasılığı çok yüksek ama bu yazdığım takımların yenilmesi ve puan farkının azalması açısından Denizlispor için önemli maç ondan ben yüreğini,hırsını ne varsa ortaya koyup oynayacaklarını düşünüyorum.

Ne alakasi var diyenler icin Belediye ve Kayseri maclarindan birkac yorum:

VaLLa bence maç 0 ya da 2 bitecek. Şu AbduLLah Avcı deniLen kıL, büyük takım görünce savun babam savun sistemi iLe oynayan bir takım oLdukça zor 1 oLur zaten..

bu maçın galibi kayserispor bence. 2-0 alır kayseri ve çıkış yakalar.

Kayseri bankodur bana kalırsa , Beşiktaş'ın taktiksel hataları yine ön planda olacaktır , Denizli sistem degişikligine gidip çift forvet cıkarsa birşeyler yapabilir Beşiktaş , ama kagıt üstünde bana kalırsa bankodur Kayseri hem dinlenmiş cıkacaklar.

Kayserispor kazanacaktır. Yine ilginç kadro seçimleri ile Denizli Beşiktaşı yine uçuruma sürükler.

Bu hafta çoğu maç berabere bitecek gibi geliyor bana bu maçta bir aday. - ki zaten her karşılaşma 0-0 başlamıyor mu

Kayserispor 3-4 senedir yeniyormuş sahasında BJK'yi bu maçtada yenerler seri bozulmaz diye düşünüyorum..

2 defansif takımın mücadelesi 0-0 biter ortasaha mücadelesi olur 1'er puanı koyar cebine 2 takımda.

Aynen katiliyorum .. Bu mac ya berabere biter yada kayserispor zor da olsa 1-0 kazanir