Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

5 25.00%
  • Beşiktaş

13 65.00%
  • Berabere

2 10.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: Denizlispor - Beşiktaş [25. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'ın kadrosu kesinlikle zayıf veya kötü değildir. Hatta bence Türkiye'deki en kaliteli kadroya sahiptir.

Beşiktaş'ta Türk futbol tarihinindeki bence en başarılı ve iyi 3 Türk'ten biri vardır, Nihat Kahveci. Beşiktaş'ta bence Türkiye'nin en iyi Türk stoperi İbrahim Toraman vardır. Beşiktaş'ta beklere dinamizm getirecek ve belki de önümüzdeki yıllarda milli takımın değişilmezi olacak Rıdvan ve İsmail vardır, yine bence. Beşiktaş'ta disiplin ve dinamizmin en büyük temsilcisi Ernst vardır. Yine Türk milli takımının değişilmezleri arasına girecek Necip vardır. Uzun boyunun ve fiziğinin yanı sıra tekniği ile de göz dolduran Batuhan vardır. Duran toplarda ve uzaktan şutlarda çok iyi bir Tello vardır. Boş alanları Türkiye'de en iyi değerlendiren isim Holosko vardır. Türkiye'nin belki de en iyi forveti Bobo vardır. Bunların hepsi yine bence tabii.

O yüzden yanlış bir teknik direktör tarafından yönetildiğimizi söyleyip duruyorum. Beşiktaş'ın başında risk almaktan korkmayan ve modern çağın gerekliliklerine sahip, dünyadaki yeni futbol anlayışı ile hareket eden ve mutlaka genç bir teknik adam olmalıdır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dün akşam futbol olarak hakikaten kötüydük ancak şampiyonluk yolunda iyi futbola 3 puan verilmiyor, golü atana veriyorlar. O yüzden, futbol için özellikle haftalar azaldıkça olumsuz bir şey söylemek istemem. Sonuçta, futbolcularda da stres baş gösteriyor yarış kızıştıkça. Fakat ben yine de bu kadar Denizlispor üstünlüğüyle geçen bir maç beklemiyordum bu açıdan da biraz üzüldüm. Umarım Kasımpaşa maçını en azından Kayseri maçındaki futbolu sergileyerek kazanabiliriz. Şafak 9.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by indie View Post
    Beşiktaş şansa bir golle kazandı dersen haklısın derim. Ama hakemlik ne oldu maçta? Gol attınız verilmedi mi? Penaltınız es mi geçildi? Durup dururken oyuncunuz mu atıldı? Bariz ofsayttan gol mü yediniz? Hepi topu verilmeyen bir korner. Madem öyle keşke her maçta 1 korner fazladan atsa da Denizlispor şimdi ilk 10'da olsaydı. Düşmesini istediğim son takım şu ligde. Ama Youlalar, Okan Koçlar, Ersen Martinler, Ceyhunlar bilmemkimlere bel bağlayıp son 10 hafta debelenmek fayda getirmiyor işte. Son yıllarda gördüğüm tek istisnası Necati ve Veyseli alıp yüksek verimle oynatabilen Şifo Mehmetin Antalyası.

Neyse, ligin en sempatik takımlarından birisi Denizlispor, umarım bu sene de ligde kalıp seneye genç oyuncularla yeniden yapılanmaya giderler. Aynı yapılanmayı Beşiktaş için de istiyorum, bu sene olur da şampiyon olursak 2 yıl üst üste başarının rahatlığıyla Rıdvan, Necip, Batuhan, İsmail, Onur, Ali hatta Muhammeti takıma monte edebiliriz. Sivok, Bobo, Holosko da genç sayılabilecek isimler zaten. Yok şampiyon olamazsak, Denizlinin emekli olacağını düşünüyorum, yani yine gençlere yer verecek ve atak oynatacak bir hoca getirilecektir.
    Tek korner . Yorumun ilk kısmını "fanatikçe yorumlar" başlığı altına değerlendirebilirim ancak bu açıdan değerlendirmem imkansız.Beşiktaş'ın her yere düşen oyuncularının foul alması,Denizlispor oyun kurmayı denediğinde ne hikmetse hep foul yapması çok ilginç şeyler =).Şu övdüğün Şifo'nun antalyası BJK'ye karşı kaç kez kazandı acaba Şifo geldiğinden beri .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

istatistikler ortada. hakem hiç faul vermemiş hakikaten de bize demek size kalsa denizli 10, bjk 40 faulle bitirecek maçı. hangi bjk? fair play liginin zirvesindeki bjk.

antalyanın sadece beşiktaş ile maçı yok ligde. Mehmet Özdilek geldiğinde kesin kümede deniyordu, sadece ligde kalmakla kalmadı, bugün de ilk 10u zorlayan bir ekip görünümündeler. hem geniş hem de dar alanda iş yapan oyuncuları var. Denizlispor ne yapıyor peki? yıl 2006, küme düşmesi son maçta belli oluyor. yıl 2007, gene öyle. yıl 2009, aynı. yıl 2010, gene aynı olacak gibi. 5 yılda 4 kez küme düşmeyi kılpayı kaçıran bir takım var ortada, hep mi hakem, hep mi teknik direktör, hep mi şanssızlık? 90 dakika türkiyenin en formda kalecisine ve defans hattına 20-30 metrelerden şut çekip çekip sonunda gol atamayınca hakem hakem diye şikayet etmek yakışık almıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Denizlispor eminim ki 16 adet faul yapmadı.Stadda çıplak gözle izledim oyuncumuz koşarken dahi faul yapabiliyor rakibe dokunmadan.Yetenektir , değerlendirelim =).Fair Play'da o kadar iyi ki BJK , hala stadda tel örgüler var zaten =).Antalya'yı BJKliler çok beğeniyor nedense .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    İşte, ne güzel ya. Adem Sarı ve Youla ile o kadar gol atan 18 yaşındaki gencecik Batuhan, kim bilir Tello, Holosko, ve hatta olursa partneri Bobo ile neler yapacak?

Herkes eğlenme hakkına sahiptir. Her insan hata yapabilir. Ama dede inadın affettirmiyorsa, bu ayıptır.

Evet, sallıyorum. Hatalı çünkü. Yanlış oynatıyor, oyuncu seçimleri hep yanlış çünkü.

Ne kadromuz varmis arkadas. Antrenor hic birseyden anlamiyor, her tercihi hatali, ama ne hikmetse gecen sene cifte kupayi aldik ve bu sene sampiyonluk yarisinin icerisindeyiz. Bu durumda M.Denizli kotu hoca ise Tigana, Del Bosque, Riza Calimbay ve Ertugrul Saglam ne oluyor acaba???

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tiganaya 1 sene daha sabredilse , şuana kadar Beşiktaş neler yapardı kimbilir. Bu sene şampiyon olsak bile ben Denizli , Kayseri karşısına Üzülmez-Sivok-Ferrari-Toraman-İ.Kaş-Ernst-Fink- Ekrem ile çıkan bir hoca istemiyorum.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri