1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Karar Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Hey maşallah =).Adamlar İstiklal Marşı'nda halay çeksin o adını ağzıma almak istemediğim(alırsam ana avrat gidicem ) örgütün marşlarını söylesin .Sende Ne Mutlu Türküm Diyene de hakaret et,küfür et .Bursaspor taraftarının yaptığını sonuna kadar destekliyorum.Cinayet davası olsaydı ağır tahrik ve nefs-i müdafa sayılırdı .

Diyarbakirspor su ana kadar kac tane ic saha maci yapti, kacinda olay cikti? Daha 3 hafta evvel evlerinde sezonun en kritik macinda Denizli'ye yenilip onlari alkislarla gondermediler mi???

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Diyarbakirspor su ana kadar kac tane ic saha maci yapti, kacinda olay cikti? Daha 3 hafta evvel evlerinde sezonun en kritik macinda Denizli'ye yenilip onlari alkislarla gondermediler mi???
    Bursaspor her maçında olay çıkarıyor zaten. Zamanında Türkiye kupasından Fenerbahçeye yenilip elendiğimizde Fenerbahçe takımını Bursa'dan alkışlayarak yollamıştık. Sen hala kalkmış neyden bahsediyorsun.

Burada söz konusu yenilip kazanmak değil, Diyarbakır maçında ağır tahriklerin olduğunu bütün Türkiye gördü sizde gördünüz. Bursayı lekelemek ve karalamak için elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz. Irkçı bile yaptınız bu taraftarı.

Benim İstiklal Marşımı Islıklayıp, şuan leşi bile beş para etmeyecek kişinin posterlerini sallayanlara bizim yaptıklarımız ırkçılıksa evet biz ırkçıyız.

Bir de herkes tutturmuş Diyarbakırspor maçına özel kareografiler hazırlamış Bursaspor seyircisi diye. Aşşağıda gördüğünüz resimde açılan Türkiye bayrağını hangi maçta açıldığını biliyormusunuz? Sakaryaspor maçı ;

Ama Sakaryasporlu seyirciler, biz Türkiye bayrağı açtığımızda bölücü örgütü bayrağı açmıyor tam tersine ayağı kalkıp alkışlıyorlardı. Geçen hafta Manisaspor maçında açılan dev Türk bayrağınıda görmüşsünüzdür umarım.

Konunun özüne gelecek olursak;

Diyarbakırspor takımının küme düşürülceğini ben sanmıyorum İbb maçını kaldığı skorla tescil ederler.

Bursaspor maçı içinde Hükmen 3-0 galibiyet kararı bekleniyordu zaten nitekimde öyle oldu, Yeni lider Bursaspor.

Herkese inat O sene Bu sene !

Geçen sene olmadı ama, Bu sene Şampiyon Anadoludan..

Mesaj Yetkileri