Bursaspor her maçında olay çıkarıyor zaten. Zamanında Türkiye kupasından Fenerbahçeye yenilip elendiğimizde Fenerbahçe takımını Bursa'dan alkışlayarak yollamıştık. Sen hala kalkmış neyden bahsediyorsun.
Burada söz konusu yenilip kazanmak değil, Diyarbakır maçında ağır tahriklerin olduğunu bütün Türkiye gördü sizde gördünüz. Bursayı lekelemek ve karalamak için elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz. Irkçı bile yaptınız bu taraftarı.
Benim İstiklal Marşımı Islıklayıp, şuan leşi bile beş para etmeyecek kişinin posterlerini sallayanlara bizim yaptıklarımız ırkçılıksa evet biz ırkçıyız.
Bir de herkes tutturmuş Diyarbakırspor maçına özel kareografiler hazırlamış Bursaspor seyircisi diye. Aşşağıda gördüğünüz resimde açılan Türkiye bayrağını hangi maçta açıldığını biliyormusunuz? Sakaryaspor maçı ;
Ama Sakaryasporlu seyirciler, biz Türkiye bayrağı açtığımızda bölücü örgütü bayrağı açmıyor tam tersine ayağı kalkıp alkışlıyorlardı. Geçen hafta Manisaspor maçında açılan dev Türk bayrağınıda görmüşsünüzdür umarım.
Konunun özüne gelecek olursak;
Diyarbakırspor takımının küme düşürülceğini ben sanmıyorum İbb maçını kaldığı skorla tescil ederler.
Bursaspor maçı içinde Hükmen 3-0 galibiyet kararı bekleniyordu zaten nitekimde öyle oldu, Yeni lider Bursaspor.
Herkese inat O sene Bu sene !
Geçen sene olmadı ama, Bu sene Şampiyon Anadoludan..