1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Karar Açıklandı

Hybrid View

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray'ın başına gelseydi aynı olay, ben yine aynı şeyi düşünür, aynı şeyi söylerdim. Havadan 3 puan istemem şahsen, içime sinmez. Bana mantıklı gelmiyor. 3 puan nasıl alınır, gol atarsın maçı kazanırsın. Zor şartlarda maç oynamak, yabancı maddeye maruz kalmak, risk almak falan bunlar maçı kazanmaya yetmez.

İsterlerse Diyarbakırspor'un sahasına 1500 maç kapatsınlar, isterlerse amatör kümeye düşürsünler ben alkışlarım çünkü sürekli küfür ediyorum terör örgütü lehine davranışlarda bulunanlara. İstiklal Marşını ıslıklayan insan bozuntularını elime geçirsem kırmadık yerini bırakmam, isteyen ırkçı dersin isteyen başka şey umrumda olmaz. Ama... Futbol ile bunların birbirine karışmaması lazım. Futbolun sonucunun sahada belli olması lazım. Bence bu maç kaldığı yerden tarafsız bir sahada oynatılmalıydı. Yapılan yanlıştır.
    Futbol Oynamasını Bilmeyenlerle veya Futbol Oynatılması İstenmeyen Futbolu Araç Olarak Kullanan Ben Bir Takımla Bana Sert Davransınlar ve Federasyon Bana Bu Maçı Zorla Oynayacaksın Derse Ben O Federasyonun İçine Eder Küme Düşeceğimi Bilsem Yine Oynamam Futbol Futbolu Bilen Takımlarla Oynanır. Diyarbakırlı Futbolcuların Hiçbir Suçu Yok Diyelim O Zaman Onlarda Çıkıp Restini Çeksin Taraftarlarına Böyle Destekleyecekseniz Bizi Hiç Desteklemeyin ve Biz Maçlarımızı Başka Bir Yerde Oynayalım Desin ki Onlara Benim Güvenim Olsun. Ama Zannetmiyorumki Böyle Diyeceklerini Çünkü Başındaki Başkan ve Yöneticileri ve Belediye Başkanı PKKlıların 1 Numaralı İşbirliçisi Ben Futboldan Anlamayan Geri Kafalarla Ne Oynarım Nede O Ligde Yer Alırım. Futbol Bilmeyen ve Futbolu Araç Olarak Kullanan İsmi Lazım Değillere Ceza Her Yerde Tokat Gibi Vurulması Gerekli. Önce Oynamasını Bil Spora Odaklan Ülkene Zarar Verme Ülkenin Değerlerine Sahip Çık.

Lütfen Bu Kadar Fanatik Olmayalım. Verilen Yapılması Gereken Neyse Yapılsın Cezalar Verilsin Tokatlar Çarpsınki Bu Ülke Bölücülerin Oyuncağı Olmasın. Bu Yorumu Küpe Olarak Bulundur Aklında.

Çıkıpda Bana Gsda Böyle Olsaydı Fenerde Böyle Olsaydı Deyip Ucuz ve Düşük Yorum Yapmayın. Spor Her Zaman Spor Olarak Kalmalıdır Ama Spor Milletinin Değerlerinden Hiçbir Zaman Üstün Değildir. Bu Ülke Türk Kanı ve Değerleriyle Bu Güne Geldi Spor Seni Savaşta Kurtarmaz Sen Milletinin Değerlerini Savunmazsan Yok Olup Gitmeye Mahkumsun. Böyle Takım Sevdalısı Olmayın Amaç Türkiyemize ve Milli Duygularımıza Hizmet Gerisi Teferruattır.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Futbol Oynamasını Bilmeyenlerle veya Futbol Oynatılması İstenmeyen Futbolu Araç Olarak Kullanan Ben Bir Takımla Bana Sert Davransınlar ve Federasyon Bana Bu Maçı Zorla Oynayacaksın Derse Ben O Federasyonun İçine Eder Küme Düşeceğimi Bilsem Yine Oynamam Futbol Futbolu Bilen Takımlarla Oynanır. Diyarbakırlı Futbolcuların Hiçbir Suçu Yok Diyelim O Zaman Onlarda Çıkıp Restini Çeksin Taraftarlarına Böyle Destekleyecekseniz Bizi Hiç Desteklemeyin ve Biz Maçlarımızı Başka Bir Yerde Oynayalım Desin ki Onlara Benim Güvenim Olsun. Ama Zannetmiyorumki Böyle Diyeceklerini Çünkü Başındaki Başkan ve Yöneticileri ve Belediye Başkanı PKKlıların 1 Numaralı İşbirliçisi Ben Futboldan Anlamayan Geri Kafalarla Ne Oynarım Nede O Ligde Yer Alırım. Futbol Bilmeyen ve Futbolu Araç Olarak Kullanan İsmi Lazım Değillere Ceza Her Yerde Tokat Gibi Vurulması Gerekli. Önce Oynamasını Bil Spora Odaklan Ülkene Zarar Verme Ülkenin Değerlerine Sahip Çık.

Lütfen Bu Kadar Fanatik Olmayalım. Verilen Yapılması Gereken Neyse Yapılsın Cezalar Verilsin Tokatlar Çarpsınki Bu Ülke Bölücülerin Oyuncağı Olmasın. Bu Yorumu Küpe Olarak Bulundur Aklında.

Çıkıpda Bana Gsda Böyle Olsaydı Fenerde Böyle Olsaydı Deyip Ucuz ve Düşük Yorum Yapmayın. Spor Her Zaman Spor Olarak Kalmalıdır Ama Spor Milletinin Değerlerinden Hiçbir Zaman Üstün Değildir. Bu Ülke Türk Kanı ve Değerleriyle Bu Güne Geldi Spor Seni Savaşta Kurtarmaz Sen Milletinin Değerlerini Savunmazsan Yok Olup Gitmeye Mahkumsun. Böyle Takım Sevdalısı Olmayın Amaç Türkiyemize ve Milli Duygularımıza Hizmet Gerisi Teferruattır.
    Öncelikle okurken gözlerim yoruldu her kelimeye büyük harf ile başlamandan dolayı. Doğru söylediğin şeyler var ama genel olarak edebiyat parçalıyorsun. Yazdıklarımdan kişiliğimi anlayamazsın, ben normal şartlarda sürekli bu konularda çok sert tutum içinde bulunduğum için en yakınlarım beni eleştiriyor.

Sen ve bazıları öyle bir konuşuyorsunuz ki, Bursaspor tepkiyi verdi ülkede terör bitti sanki, hepsinin kökü kazındı ? Neye yaradı o yapılan ne değişti ülkemizde ?

Ya ben anlatamıyorum derdimi, ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Spor alanında verilen tepkiler hiçbir şeyi değiştirmez nafile çabalar bunlar.

Mesaj Yetkileri