Kelimesi kelimesine katılıyorum.. Aynı konuda maç sonu yorumu olarak şunları yazdım:
"Eğer bütün bu stad rezaletlerine rağmen şu veya bu gerekçeyle "ayrıcalıklı" muamelesine tabi tutulup ligden düşürülmeyecekse, bana bu ülkede o saatten itibaren kimse hukukun üstünlüğü, fırsat eşitliği, adalet edebiyatı yapmasın.. Bütün bunlar yanlarına kâr kalacaksa sadece futbol değil, Türkiye bitmiş demektir.. Hepimize geçmiş olsun..
Bütün bunlara rağmen Diyarbakır'a özel muamele yapılıp düşürülmezse.. Bize düşen de şu olur: ALIN LİGİNİZİ, FUTBOLUNUZU BAŞINIZA ÇALIN.. TÜRKCELL SÜPER LİGİNİZDE SİZİN OLSUN, DİYARBAKIRSPORUNUZDA.. BOZDURUP BOZDURUP HARCAYIN..
Ben şahsen kamuoyu vicdanında infial uyandıracak böyle şaibeli bir karar çıkarsa o saatten itibaren bir daha asla ve asla Türkcell ligi izlemem ve aynı gün LigTv.yi iptal ettiririm.. Böyle bir karar diğer 16 kulübe küfür etmenin bir başka çeşididir ve eğer diğer 16 kulüp böyle bir toleransa sessiz kalır ve ligden çekilme tehdidi savurmazsa onlar da bu şaibenin suç ortağı olur..
KURALLAR AÇIK.. NEYİN TARTIŞMASINI YAPIYORUZ?. BU ÜLKEDE HUKUKA ve VİCDANA ZERRE KADAR SAYGI KALDIYSA ŞU GÜN ŞU SAATTEN İTİBAREN DİYARBAKIR'IN KÜME DÜŞTÜĞÜ KABULLENİLMELİDİR. AKSİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.."