CM 03-04'ten bir kaç SS;

Bu adamıda aldığımı hatırlıyorum takıma. Pedersen kadar olmasada bu elemanda süper goller atardı. İşte karşınızda Gürcülerin Maradona'sı Lado Burduli;

Bu aralar Gourcuff fırtınası esiyor. Gourcuff bakalım 03-04'te nasıl bir profile sahipmiş. Profiline baktığımızda Gourcuff'un o zamanlar gelecek vaad ettiğini görüyoruz. İşte karşınızda yeni Zidane'lerden bir başkası daha;

Çoğu kişi şunu alırdım bunu alırdım dedi ama bence çok önemli bir ismi atladı. Şu aralar Almanya Liginin ve Şampiyonlar Liginin tozunu attırıyor. Kim bu? Evet evet Robben dediğinizi duyar gibiyim. Yüksek bütçeli bir takıma gittiğimiz zaman Robinho-Diego-Robben 3'lüsüne yamanırdık hemen. İşte karşınızda 19'luk Arjen Robben;

İşte içimizden biri. Hangi takımda olursanız olun yahu şunuda alsam mı diye düşündüğümüz birisi. Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş, gol rekorları kırabilecek bir futbolcu. Karşınızda Yalovaspor'dan Altunhaaaaaan Temuuuur;

Ve işte herkesin gönlünü fethetmiş birisi. O CM'cilerin bazen kankası bazen kralı ama herkesin altın yumurtlayan tavuğu. Bu nasıl bir profil böyle. Ve karşınızda iddia ediyorum ki Belarus'un dünya üzerinde en tanınmış futbolcusu.(Hleb'den bile) Maxiiiiiiiim Tsigalkoooo;

Ve şimdide içimin burkulduğu bir arkadaş. Gerçi geçtiğimiz haftalarda Servet o bebeksi suratını biraz yıprattı ama o zamanlar 15 yaşında oyunda varmıştı. Çalışma oranı bize iyi bir yıldız olacağını söylüyor. İlerleyen yıllarda göreceğiz. Ve karşınızda Maradona'nın damadı Sergio Kun Agüreo;

Eğer istediğiniz SS'ler varsa buraya yazabilirsiniz. Bende yüklemeye çalışırım. Hadi iyi günler.