Ohoo neler neler geliyo aklıma. Bide Dwight Pezsarossi'mi ne vardı.![]()
Ohoo neler neler geliyo aklıma. Bide Dwight Pezsarossi'mi ne vardı.![]()
I'm back...
hatıralar sarmııış dört biiir yanımıııı, baktığım her yeerdeee CM duruyoooor![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Carlos Daniel Hidalgo vardı kolombiyalı, çok iyi gelişen genç bi yetenekti ve orta saha-forvetin heryerinde oynardı hemen hemen oynadığım bütün takımlara alırdım, yine bi başka kolombiyalı Jairo Fernando Castillo da vardı oda çok iyi forvetti.Birde yazmış olabilirsiniz ama göremedim "Patricio Perez" vardı, unutulurmu bu adam abi?Benim maestrom her takımıma mutlaka ama mutlaka aldığım müthiş oyuncu.Kontratları korumasız olduğu için sezon başı imza attırdığımız Cerci,Schmeichel,Lennon,Milner gibi genç yetenekleride unutmamak lazım
Büyük takımlarda olduğum zaman ilk sezon sonu sözleşmesi biten Reyes, Jenas ve Bonera'yı kapardım hemen.Hey gidi günler be
Ya kendine özgü bi sıcaklığı vardı o serilerin, özellikle CM3/4 Traditional Skiniyle oynarken bıkmaz usanmazdım.Hatta bir gece arkadaşlarımda oturduk gece saat 10bucuktan sabah 11e kadar CM oynamıştık, pehh
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Fatih Şen vardı FM 2006'da yanınada Pablo Vitti'yi koydunmu tutulmuyordu forvette..
Jairo Fernando CASTILLO........ hep aldığım bu elemanı nasıl unutmuşum. sağol Lim10
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Portillo vardı bi de Real Madrid'deydi sanırım o da fenaydı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İsveçte vardı. Bergstrom ile barson'muydu adları tam hatırlayamıyorum. Birisi AML diğeride ortasahaydı. Onlarda ucuz süper adamlardı.
Vay Kim Varmış Burda Nerelerdesin Sen YahuBu Arada Dediğin Antrenör Daha Doğrusu Yardımcı Antrenör Unutulurmu Yahu
Bulgar Asıllı Yunanlı Giorgis Pomaski Bu Adam Efsanedir Oyunun.
Fatih Terim'i Bile Asistan Yaptığım Yıllardı Vaybe Neydi O Günler
Birde İsveçte Çok Güzel Oyuncular Vardı Her Takıma Büyük Küçük Alırdım. Petter Hansson(Halmstad), Teddy Lucic(AIK Olması Lazım Yanlış Hatırlamıyorsam) Stefan Selakovic, Danimarkalı Genç ve Çok Önemli Kalecis Lars Jepsen. Bolivyalı Şuan Adını Hatırlamadığım Bir AMR Amcde Oynardı Genç Bir İsim Vardı.
Bu Arada Belarusda Tsigalko Falan Demişken Vladimir Kor'itko O Bir Maestro Unutulurmu O Yahu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Serkan Gedik
Al direkt süper lige çıktın demektir.
Sherman Cardenası'ı kımse hatırlamamış yahu![]()
Haklısın abi. Birde Bucamaranga diye bir takım vardı. O takımdan iyi elemanlar çıkıyodu. Ayrıca Giovany Hernandez'de 10 numara adamdı.
![]()
I'm back...
10.3 yamasının çıkmasını beklemiştim, sonra çıktı. Sonuç malum: hayal kırıklığı. neyse oyunu silip baştan 10.1.1 yamasını kurdum. oyuna giriyorum, 2 maç yapıp daha 1 saat dolmadan sıkılıp çıkıyorum. ertesi gün yeni bi kariyer açıyorum belki sarar diye. cık, sarmıyor. son 2 haftadır belki 5 yeni oyun açtım hiçbiri sarmadı. 1 saat kadar önce açtığım yeni oyundan daha demin çıktım, devam edeceğimi de sanmam.
hele ki bu konu üzerindeki muhabbetleri okudukça Fm'den iyice soğudum hiç oynayasım gelmiyor. önceden böyle miydi, bütün gün sadece bu oyunu oynadığımı bilirim, özellikle fm08'den önceki tüm versiyonları. 1 günde 1 sezonu rahatlıkla bitirdiğimi bilirim her maçı tek tek oynayarak (tatile gitme olayını hiç yapmadım bugüne kadar). cm için arkadaşları, kız arkadaşımı ektiğimi bilirim. oyuna öyle bi dalardım ki bazen bütün gün yemek yemeyi unuttuğum bile olurdu. oyun o zamanlar bu kadar detaylıda değildi ama nasıl öyle sarıyordu anlayamıyorum, başından kalkmak istemezdim. hani lost, prison break gibi dizileri netten izlersin, bi bölüm daha bi bölüm daha derken bırakamazsın koca sezonu bi günde bitirirsin onun gibi bişeydi.
hermaçta rakiplere fark atsakta ayrı bi tadı vardı yaw eski serilerin. gelde hey gidi günler hey deme![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Eskiden bu kadar ayrıntılara takılmıyorduk, kimin kaç PA'sı olduğu da bilinmiyordu. Sırf bu yüzden oyuncu platformuna, kadro yorumları konusunda başkalarının kadrolarına bakmıyorum, oyunda coşacağından emin olduğun genç yetenekleri almak o kadar heyecanlı değil.
Alexandre Drimalas vardı DMC.. Biraz hırçındı ama profilde 20 ler vardı iyi DMC idi.
Bir Dost
Hellbells
Büyük efsanenin şu anki hali gerçekten içler acısı![]()
oyundaki yunanlı oyuncular çok sağlam yapmışlar yaa her sene alttan bi iki tane kalite adam çıkardı yunan bendeki skalidis-alexandros ikilisi bombaydı yaa
Bu açılan konu üzerine yeniden oynadım eski cm serilerini ama oynadıktan sonra anladım ki hatıralarda kalması daha iyiÇünkü o oyunlar şimdiki durumundan çok uzak arada dağlar kadar fark var bence.Ayrıca son yama bence menajerlik oyunlarında gelinen en üst nokta.Yamada eleştirilicek konular mevcut lakin bence daha iyisi yapılmadı.SI bence yavaş ilerliyor beklenen düzeyde değil ama ilerleme olduğunu düşünüyorum ben.
Birde Arenas diye bi kaleci vardı velet gol yemiyodu o zamanlar sonra Lazio'ya transfer olmustu gerçekte tutunamadı kayboldu gitti aha adınıda hatırladım Libis Andres Arenas![]()
01/02 de Moukoko Tontonzola mı ne vardı, Hofland en iyi defanslardan biri oluyordu, Crespo ve Batistuta durdurulamıyordu. Roma yenilmiyordu. Vay be neler neler![]()
Şef Roma ile Lazio efsaneydi oyunda. Stam'lı Nesta'lı Nedved'li İnzaghi'li Peruzzi'li Mihajlovic'li Claudio Lopez'li Crespo'lu Lazio'yu hatırlasana...![]()
I'm back...
Hatırlamam mı yahu, birde Mendieta vardı Lazio'da oda deliydiLazio satıyordu ama adamlarını. Roma satmıyordu kolay kolay, yenemiyordum herifleri, Niki, Tsi ikilisi bile etkisiz kalıyodu
Birde 03-04'teydi sanırsam Toledo diye bi adam vardı, defanstan alırdı topu sağdan koşa koşa gider gol atardı![]()