Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 141 sonuç

Konu: CM-FM Efsaneleri - Unutulmaz Yıldızlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ohoo neler neler geliyo aklıma. Bide Dwight Pezsarossi'mi ne vardı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

hatıralar sarmııış dört biiir yanımıııı, baktığım her yeerdeee CM duruyoooor
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Bastıan Geıger çok iyi bir oyun kurucuydu
    Evet evet ta kendisi çok sağol.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Carlos Daniel Hidalgo vardı kolombiyalı, çok iyi gelişen genç bi yetenekti ve orta saha-forvetin heryerinde oynardı hemen hemen oynadığım bütün takımlara alırdım, yine bi başka kolombiyalı Jairo Fernando Castillo da vardı oda çok iyi forvetti.Birde yazmış olabilirsiniz ama göremedim "Patricio Perez" vardı, unutulurmu bu adam abi? Benim maestrom her takımıma mutlaka ama mutlaka aldığım müthiş oyuncu.Kontratları korumasız olduğu için sezon başı imza attırdığımız Cerci,Schmeichel,Lennon,Milner gibi genç yetenekleride unutmamak lazımBüyük takımlarda olduğum zaman ilk sezon sonu sözleşmesi biten Reyes, Jenas ve Bonera'yı kapardım hemen.Hey gidi günler beYa kendine özgü bi sıcaklığı vardı o serilerin, özellikle CM3/4 Traditional Skiniyle oynarken bıkmaz usanmazdım.Hatta bir gece arkadaşlarımda oturduk gece saat 10bucuktan sabah 11e kadar CM oynamıştık, pehh

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Carlos Daniel Hidalgo vardı kolombiyalı, çok iyi gelişen genç bi yetenekti ve orta saha-forvetin heryerinde oynardı hemen hemen oynadığım bütün takımlara alırdım, yine bi başka kolombiyalı Jairo Fernando Castillo da vardı oda çok iyi forvetti.Birde yazmış olabilirsiniz ama göremedim "Patricio Perez" vardı, unutulurmu bu adam abi? Benim maestrom her takımıma mutlaka ama mutlaka aldığım müthiş oyuncu.Kontratları korumasız olduğu için sezon başı imza attırdığımız Cerci,Schmeichel,Lennon,Milner gibi genç yetenekleride unutmamak lazımBüyük takımlarda olduğum zaman ilk sezon sonu sözleşmesi biten Reyes, Jenas ve Bonera'yı kapardım hemen.Hey gidi günler beYa kendine özgü bi sıcaklığı vardı o serilerin, özellikle CM3/4 Traditional Skiniyle oynarken bıkmaz usanmazdım.Hatta bir gece arkadaşlarımda oturduk gece saat 10bucuktan sabah 11e kadar CM oynamıştık, pehh
    Hay Elinde Sağlık.Bahsettiğim Castillo Buydu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Şen vardı FM 2006'da yanınada Pablo Vitti'yi koydunmu tutulmuyordu forvette..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Jairo Fernando CASTILLO........ hep aldığım bu elemanı nasıl unutmuşum. sağol Lim10
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Jairo Fernando CASTILLO........ hep aldığım bu elemanı nasıl unutmuşum. sağol Lim10
    Bi Kere İlk Ben Demiştim'de Jairo Kısmını Hatırlayamamıştım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Portillo vardı bi de Real Madrid'deydi sanırım o da fenaydı
    Screw you guys, I'm goin' home

İsveçte vardı. Bergstrom ile barson'muydu adları tam hatırlayamıyorum. Birisi AML diğeride ortasahaydı. Onlarda ucuz süper adamlardı.

11. Default

Sizler isimleri tek tek hatırlattııkça kadromu da daha net hatırlamaya başladım.

Kalede Chiotis - Savunmada Rustico, Okoronkwo, West, N'Diaye - Amc'de Nikiforenko ve forvette de Konstantinou kesin olanlar. Bunları alamadımmı oyundan çıkıp yeni oyuna başlardım hatta Takım olarak en sevdiğim ve en çok aldığım Atalanta idi. Hep aldığım adı P ile başlayan coach'u bi hatırlayamadım gitti ya
    Vay Kim Varmış Burda Nerelerdesin Sen Yahu Bu Arada Dediğin Antrenör Daha Doğrusu Yardımcı Antrenör Unutulurmu Yahu Bulgar Asıllı Yunanlı Giorgis Pomaski Bu Adam Efsanedir Oyunun.

Fatih Terim'i Bile Asistan Yaptığım Yıllardı Vaybe Neydi O Günler

Birde İsveçte Çok Güzel Oyuncular Vardı Her Takıma Büyük Küçük Alırdım. Petter Hansson(Halmstad), Teddy Lucic(AIK Olması Lazım Yanlış Hatırlamıyorsam) Stefan Selakovic, Danimarkalı Genç ve Çok Önemli Kalecis Lars Jepsen. Bolivyalı Şuan Adını Hatırlamadığım Bir AMR Amcde Oynardı Genç Bir İsim Vardı.

Bu Arada Belarusda Tsigalko Falan Demişken Vladimir Kor'itko O Bir Maestro Unutulurmu O Yahu.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Serkan Gedik
    Al direkt süper lige çıktın demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Serkan Gedik
    Al direkt süper lige çıktın demektir.
    Bitiricilik 19-20 idi galiba, değil mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Vay Kim Varmış Burda Nerelerdesin Sen Yahu Bu Arada Dediğin Antrenör Daha Doğrusu Yardımcı Antrenör Unutulurmu Yahu Bulgar Asıllı Yunanlı Giorgis Pomaski Bu Adam Efsanedir Oyunun.

Fatih Terim'i Bile Asistan Yaptığım Yıllardı Vaybe Neydi O Günler

Birde İsveçte Çok Güzel Oyuncular Vardı Her Takıma Büyük Küçük Alırdım. Petter Hansson(Halmstad), Teddy Lucic(AIK Olması Lazım Yanlış Hatırlamıyorsam) Stefan Selakovic, Danimarkalı Genç ve Çok Önemli Kalecis Lars Jepsen. Bolivyalı Şuan Adını Hatırlamadığım Bir AMR Amcde Oynardı Genç Bir İsim Vardı.

Bu Arada Belarusda Tsigalko Falan Demişken Vladimir Kor'itko O Bir Maestro Unutulurmu O Yahu.
    Hay yaşa POMASKI tabi ya oh be onla birlikte KIT CARSON'u aldınmı tamamdı başka staff gerekmez

Lucic - AIK'da idi doğru hatırlıyosun
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Bitiricilik 19-20 idi galiba, değil mi?
    Bitiricilik 20 uzun şutlar 20.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sherman Cardenası'ı kımse hatırlamamış yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Haklısın abi. Birde Bucamaranga diye bir takım vardı. O takımdan iyi elemanlar çıkıyodu. Ayrıca Giovany Hernandez'de 10 numara adamdı.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

10.3 yamasının çıkmasını beklemiştim, sonra çıktı. Sonuç malum: hayal kırıklığı. neyse oyunu silip baştan 10.1.1 yamasını kurdum. oyuna giriyorum, 2 maç yapıp daha 1 saat dolmadan sıkılıp çıkıyorum. ertesi gün yeni bi kariyer açıyorum belki sarar diye. cık, sarmıyor. son 2 haftadır belki 5 yeni oyun açtım hiçbiri sarmadı. 1 saat kadar önce açtığım yeni oyundan daha demin çıktım, devam edeceğimi de sanmam.

hele ki bu konu üzerindeki muhabbetleri okudukça Fm'den iyice soğudum hiç oynayasım gelmiyor. önceden böyle miydi, bütün gün sadece bu oyunu oynadığımı bilirim, özellikle fm08'den önceki tüm versiyonları. 1 günde 1 sezonu rahatlıkla bitirdiğimi bilirim her maçı tek tek oynayarak (tatile gitme olayını hiç yapmadım bugüne kadar). cm için arkadaşları, kız arkadaşımı ektiğimi bilirim. oyuna öyle bi dalardım ki bazen bütün gün yemek yemeyi unuttuğum bile olurdu. oyun o zamanlar bu kadar detaylıda değildi ama nasıl öyle sarıyordu anlayamıyorum, başından kalkmak istemezdim. hani lost, prison break gibi dizileri netten izlersin, bi bölüm daha bi bölüm daha derken bırakamazsın koca sezonu bi günde bitirirsin onun gibi bişeydi.

hermaçta rakiplere fark atsakta ayrı bi tadı vardı yaw eski serilerin. gelde hey gidi günler hey deme
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eskiden bu kadar ayrıntılara takılmıyorduk, kimin kaç PA'sı olduğu da bilinmiyordu. Sırf bu yüzden oyuncu platformuna, kadro yorumları konusunda başkalarının kadrolarına bakmıyorum, oyunda coşacağından emin olduğun genç yetenekleri almak o kadar heyecanlı değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Alexandre Drimalas vardı DMC.. Biraz hırçındı ama profilde 20 ler vardı iyi DMC idi.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Büyük efsanenin şu anki hali gerçekten içler acısı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

oyundaki yunanlı oyuncular çok sağlam yapmışlar yaa her sene alttan bi iki tane kalite adam çıkardı yunan bendeki skalidis-alexandros ikilisi bombaydı yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post

Büyük efsanenin şu anki hali gerçekten içler acısı
    Az önce daha 4 maçta 7 gol attı acıdım valla.
    I'm back...

vedat1987 Misafir

10.3 yamasının çıkmasını beklemiştim, sonra çıktı. Sonuç malum: hayal kırıklığı. neyse oyunu silip baştan 10.1.1 yamasını kurdum. oyuna giriyorum, 2 maç yapıp daha 1 saat dolmadan sıkılıp çıkıyorum. ertesi gün yeni bi kariyer açıyorum belki sarar diye. cık, sarmıyor. son 2 haftadır belki 5 yeni oyun açtım hiçbiri sarmadı. 1 saat kadar önce açtığım yeni oyundan daha demin çıktım, devam edeceğimi de sanmam.

hele ki bu konu üzerindeki muhabbetleri okudukça Fm'den iyice soğudum hiç oynayasım gelmiyor. önceden böyle miydi, bütün gün sadece bu oyunu oynadığımı bilirim, özellikle fm08'den önceki tüm versiyonları. 1 günde 1 sezonu rahatlıkla bitirdiğimi bilirim her maçı tek tek oynayarak (tatile gitme olayını hiç yapmadım bugüne kadar). cm için arkadaşları, kız arkadaşımı ektiğimi bilirim. oyuna öyle bi dalardım ki bazen bütün gün yemek yemeyi unuttuğum bile olurdu. oyun o zamanlar bu kadar detaylıda değildi ama nasıl öyle sarıyordu anlayamıyorum, başından kalkmak istemezdim. hani lost, prison break gibi dizileri netten izlersin, bi bölüm daha bi bölüm daha derken bırakamazsın koca sezonu bi günde bitirirsin onun gibi bişeydi.

hermaçta rakiplere fark atsakta ayrı bi tadı vardı yaw eski serilerin. gelde hey gidi günler hey deme
    Bu açılan konu üzerine yeniden oynadım eski cm serilerini ama oynadıktan sonra anladım ki hatıralarda kalması daha iyi Çünkü o oyunlar şimdiki durumundan çok uzak arada dağlar kadar fark var bence.Ayrıca son yama bence menajerlik oyunlarında gelinen en üst nokta.Yamada eleştirilicek konular mevcut lakin bence daha iyisi yapılmadı.SI bence yavaş ilerliyor beklenen düzeyde değil ama ilerleme olduğunu düşünüyorum ben.

Quote Originally Posted by Vassili Zaitsev View Post
    İsveçte vardı. Bergstrom ile barson'muydu adları tam hatırlayamıyorum. Birisi AML diğeride ortasahaydı. Onlarda ucuz süper adamlardı.
    Agbar Barsom'du galiba bende onu yazacaktım sen benden önce hatırlamışsın )) forvete olympiakos'tan Ofori Quaye'yi alırdım, ilhan mansızla beraber neler yaparlardı assane n'diaye'nin de yaşını küçültçem diye uğraşırdım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Birde Arenas diye bi kaleci vardı velet gol yemiyodu o zamanlar sonra Lazio'ya transfer olmustu gerçekte tutunamadı kayboldu gitti aha adınıda hatırladım Libis Andres Arenas

Sheriff Misafir

01/02 de Moukoko Tontonzola mı ne vardı, Hofland en iyi defanslardan biri oluyordu, Crespo ve Batistuta durdurulamıyordu. Roma yenilmiyordu. Vay be neler neler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şef Roma ile Lazio efsaneydi oyunda. Stam'lı Nesta'lı Nedved'li İnzaghi'li Peruzzi'li Mihajlovic'li Claudio Lopez'li Crespo'lu Lazio'yu hatırlasana...
    I'm back...

Sheriff Misafir

Hatırlamam mı yahu, birde Mendieta vardı Lazio'da oda deliydi Lazio satıyordu ama adamlarını. Roma satmıyordu kolay kolay, yenemiyordum herifleri, Niki, Tsi ikilisi bile etkisiz kalıyodu

Birde 03-04'teydi sanırsam Toledo diye bi adam vardı, defanstan alırdı topu sağdan koşa koşa gider gol atardı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Hatırlamam mı yahu, birde Mendieta vardı Lazio'da oda deliydi Lazio satıyordu ama adamlarını. Roma satmıyordu kolay kolay, yenemiyordum herifleri, Niki, Tsi ikilisi bile etkisiz kalıyodu

Birde 03-04'teydi sanırsam Toledo diye bi adam vardı, defanstan alırdı topu sağdan koşa koşa gider gol atardı
    Takımın başında olunca deli oluyodu... Birde Veron vardı orta sahada galiba. Ne takımmıştı yahu.
    I'm back...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri