Tebrikler Onur, tebrikler Gio. Beğendiğim iki futbolcuydu sahada.![]()
Trabzonspor
Galatasaray
Berabere
Tebrikler Onur, tebrikler Gio. Beğendiğim iki futbolcuydu sahada.![]()
Serkan Balcı iki kişilik değil, üç kişilik oynadı... Sol açıktan kim gelirse ruhuyla,bedeniyle duvar ördü orada...
Kaleci Onur bu performansını devam ettirir ve yıllara yayarsa Trabzon tarihinde Şenol Güneş'in tahtına ortaktır.. Bravo çocuğa..
Alanzino gerçek bir futbol virtüözüydü.. Senfoni ahenginde yönetti takımının hücumlarını... Top ayağına ne kadar yakışıyor...
Umut inanılmaz koşuyor,basıyor, çabalıyor ama son hamleyi, bitirici vuruşu yapmaya mecali kalmıyor..
Oyuna sonradan giren Engin ne kadar yetenekli olursa olsun, futbol mentalitesi ve oyunu okuma yetisi diplerde sürünüyor... Yeteneklerini doğru tercihlerle sentezlemek zorunda...
Tebrikler Trabzonspor...
Emre Güngör goldeki hata harici gayet güzel oynadı.
3-5 maç iyi oynayınca baş tacı yapılan Caner hemen harcanıyor, ne güzel.
Elano'da aynı şekilde, bugün kayıp olsa da aylardır güzel oynuyor.
Baros'un hazır olmadığını herkes biliyor şayet Balta'nın da. Ayrıca Servet olsaydı ilk dakikalarda Emre'nin son anda kayarak uzaklaştırdığı topu kurtarabilir miydi? Sanmıyorum...
İlk yarıda hızlı başlayan Galatasaray 10. dakikadan itibaren oyunu Trabzonspor'a bıraktı. İlk yarının sonlarına doğru tekrar bir kıpırdama olsa da yeterli olmadı. İkinci yarıda da devam eden hızlı oyunda karşılıklı pozisyonlar kaçırıldı. Maçtan önce beklenildiği gibi bol pozisyonlu, zevkli bir maç oldu.
Maçın görünmez yıldızı Ceyhun, önplanda olan yıldızı ise Onur idi. Büyük hatasına rağmen Emre G. iyi oynadı. Şanssızlığı maçın kaderine direkt etki etmiş olması. Trabzonspor'da etkili olmasını beklediğim Alanzinho çok tutuktu, Umut her zamanki ilginçliklerine devam etti. Zor pozisyonlarda enteresan vuruşlar yapabiliyor, gol bulabiliyor, boş kaleye atamıyor vs. Galatasaray'da en fazla çaba sarfeden oyuncu Caner'di ama bal yapmayan arı misaliydi.
Sabri'nin Burak'a yaptığı hareket fauldü ve dolayısıyla kırmızı kartlıktı. Bunun haricinde birkaç pozisyonda da sarı kartlar es geçildi.
Uzun bir aradan sonra büyük maç kazanmayı başaran Trabzonspor'a tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir gol için de futbolcu harcamak da lüks değildir. Bu arada her şey istatistik midir? Elano'nun attığı uzun pasları kim becerebiliyor takımda? Ne çabuk unutuyoruz, sağdan sola, soldan sağa attığı 30-60 metre arası pasları ve bir brezilyalıdan beklenmeyecek kadar mücadeleci ve hırslı futbolu.
Haftaya derbi var ya neler es geçilmedi ki Kaptan,Sabri nin hareketini mi es geçildi sayıyorsun sen![]()
Atıl çok güzel konuşuyor dediklerine katılıyorum..Her şey istatistik mi?
Futbolun içinde hep olan şeyler bunlar. Ne yapalım şimdi küselim mi Galatasaraya , küselim mi futbola. Bu gibi konularda yıkıcı değil yapıcı olmamız lazım. Bizim buraya yazmamızla Frank R. oyuncu değişikliği yapmıyor yapamaz. Sabri hem burada hem basında yıllarca eleştrildi . Hatta komedyenlerin bile diline düştü ama Galatasaraya ne T.D ler geldi geçti Sabri hala ilk 11 de oynuyor. Ve Kendinide düzeltti. Canerde aynı sabri gibi. Bazen çok güzel oynuyor bazen sapıtıyor. Zaten sezon sonuna kadar kiralık. Yapmamız gereken 2 şey var. Sabır ve Destek.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ibre yine fener'e döndücok balliyiz bu sezon
ali sami yen'den 3 puan cikarirsak sampiyonluk bizimdir.
Yenilen golde hatası olan Emre Güngör üzerine sorulan bir soru üzerine:"Ona kızmadım. Devre arasında da Emre'ye destek verdim. Sezon boyunca rakiplerimize bu şekilde çok hediye verdik. Önemli olan takımın bundan sonraki performansı." dedi.
Ne güzel açıklamalar yapıyor Rijkaard.Bravo.Neden sezon boyuncu bu kadar çok hediye verdik acaba?Bunu hiç düşündü mü acaba şapkasını önüne koyarak?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bursa denizliyi yarin yenerse puan farkini 5 e cikariyor , onumuzdeki hafta GS - FB berabere kalirsa Bursada IBB yi yenerse 7 hafta kala puan farkini 7 ye cikartiyor , ama cogumuz hala Bursa yi ciddiye almiyoruz , unutmamak gereken bisey var Sivas ile Bursa arasinda cok fark var Bursa iyi oynuyor ve kadrosu cok genis Sivas spor bu kadar iyi degildi o yuzden son haftalarda hep verdi sampiyonlugu , Bursa yi artik ciddiye alma zamani geldi
Geçen seneki filmi izleyeceğiz.
Haftaya derbide beraberlik var. İstanbul BB., Bursaspor'u yener. Beşiktaş hiç beklenmedik skorla 3-0 alır.
Sonra Galatasaray'ın işi gücü yok Bursa'yı yener. Beşiktaş ipi göğüsler.
Son olarak Sabri iyi ki Lig Tv'nin programına katıldı. Bir adam yapmadığı halde bu kadar övülmez.
Şampiyon hala belli değil. Kimse umutsuzluğa girmesin , Kimse havalanmasın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tebrikler Trabzon..Hakettiler ve kazandilar..
Onur'u çok beğendim.İkinci yarının bazı bölümlerinde de Gio iyiydi..
Elano olmayınca Galatasaray'ın oyununu beğenmiyorum. Elano çıkınca takım saçmalamaya başlıyor çünkü. Bence alternatifi olmayan tek adam Elano. Rijkaard'a çıkardığı için kızamıyorum, çünkü sanıyorum bunu Elano istedi sürekli gözü kenardaydı.
Haftaya kesin kazanmak zorundayız artık. Başka bir sonuç düşünemiyorum bile.
Saldır Cimbom , OK Let's go...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu arada Caner'in pozisyonuna da sarı kart verilmesi gerekirdi bence.Kart görse haftaya derbide olmayacaktı...
Keşke görseydi Tarık![]()
Rijkaard a anlam veremedim bugün.
Skora çok etki etmese bile oyunu düzgün oynatabilen,yönlendirebilen,yorulsa bile doğru düzgün pas yapabilen bir Elano yu çıkartıp ta Barış a 90 dakika sabretmek nasıl bir göz nasıl bir akıldır..
Tamam her takımda olacaktır böyle düz oyuncular ama bütün ortasaha da böyle oyuncularla kurulmazki kardeşim!!
Tek isteğim bu Barışın takımdan gönderilmesi. Hazırlanyorum ileride minik bi çalışma getireceğim karşınıza Barış ile ilgili
atmadığı/atamadığı paslar,verdiği yanlış kararlar nedeniyle aleyhimize gelişen pozisyonlar vs vs.
Ortasaha bir takımın en kilit yeridir. Ataklar burdan başlar,savunmada öyle!! bu neden buradaki oyuncuların zeka seviyeleri normalden biraz yukarıda olmalıdır. Elano ve Arda bu ortasaha kavramına uyan oyuncularımız.
ama Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Barış özbek,Ayhan(belki) tam anlamıyla düşük zekalı oyunu iyi okuyamayan 2saniye sonrasında ne olacak tahminleri olmayan futbolculardır. Ve bunların yarısı takımdan yollanmalıdır.
Bugün bize maçı kaybettiren ne defanstaki emrenin hatası nede forvetlerin beceriksizliğidir. Bu gün maçı kaybettiren tek şey BARIŞ tır.
Göremediği okadar çok arapası ve gördüğü! okadar çok yanlış paslar varki ataklarımızın %70i kadarı bu adam yüzünden başlamadan bitti...
tarikko keşke dediğin gibi sarı görseydide derbide olmasaydı bence sevinmelisiniz olduğuna bir tane orta açamıyor kendisi..
Sabri olmasa o zaman olmazdı yahu , kim çektirecek bize 3'lüyü![]()
Heralde haftaya H.Balta'yı oynatır Rijkaard..