1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: İkinci Nouma vakası!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Zaten keita'nın üzerindeki forma bitiriyor işi değil mi taha .Formaya bak gerisini geç helal olsun TFF (!).
    burada dürüstçe tartışmak için sizin hangi takımlı olduğunuzu bilmemiz gerek.biz galatasaraylıyız. ya siz denizli mi fenerbahçe mi ankaragücü mü hangisi?
    biz kime birşey söylesek anında hazır cevap.ilk önce sizin formanızı görelim biz ondan sonra konuşalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    burada dürüstçe tartışmak için sizin hangi takımlı olduğunuzu bilmemiz gerek.biz galatasaraylıyız. ya siz denizli mi fenerbahçe mi ankaragücü mü hangisi?
    biz kime birşey söylesek anında hazır cevap.ilk önce sizin formanızı görelim biz ondan sonra konuşalım.
    Formalara Göre Konuşmak?
    Sanırım Meydan Savaşı Veya Kavga Alanı Sanıyorsunuz Burayı Ancak Burası Bir Forum...
    Herkes Formasına Göre Değil Düşüncelerine Göre Konuşabildiği Zaman Daha Seviyeli Olacağına İnandığım Bir Forum!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yeşil siyah formamı adresine yollasam yeter mi taha ?Adam durduk yere takımımı sorguluyor ya ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Yeşil siyah formamı adresine yollasam yeter mi taha ?Adam durduk yere takımımı sorguluyor ya ?
    ben seni fenerli biliyodum mesela öyle bi izlenim vermişsin demekki.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

ben seni fenerli biliyodum mesela öyle bi izlenim vermişsin demekki.
    Zaten avatarımda boşuna KapaLı Tayfa'nın HOROZ yazısı var , tuttuğum takımda Egenin Gururu Denizlispor ! yazısı var ve hobimde gençliğini Denizlispor uğruna harcamak .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri