-
CA ve PA pekte önemsediğim şeyler değildir.Genie vs. gibi programları kullanmak açıkcası bana hile gibi geliyor.Kullananlara tabiki lafım yok ama oyuncunun geleceği hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak,hangi özelliklerinin gelişip hangilerinin gelişmeyeceğini şimdiden öğrenmek bence oyunun mantalitesine aykırı.biliyoruz ki bu oyunda bugün vereceğiniz bir oyuncu satış kararı belkide gelecek 10 yılın en büyük yıldızını sattığınız yada kadroya aldığınız anlamına gelir.Bence iyi bir scout bulup sadece uzman olduğu bölgelerde oyuncu aratmak.oyuncu yeteneği ve potansiye yargılama oranları 15 ve üzeri olan hemen hemen her scout zaten gayet kaliteli oyuncular buluyor.bence iş scoutlarda.ayrıca zaten hangi mevki için hangi özelliklerin gerekli olduğunu bildiğimiz için kolay kolay kötü transferlere denk gelmiyoruz.tabi benim her oyun açışımda ısrarla aldığım Milevsky ve her yıl beni kahrederek zararına satmam dışında.100 tane oyun açtıysam 1 tanesinde iyi performans göstemedi bu güne kadar.bu adama bu kadar golü nasıl attırıyorsunuz
Mesaj Yetkileri