1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: O Olmadan Olmaz!

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fm10'da her kariyerimde almak için uğraştığım ama şu ana kadar hiç alamadığım isim Vegard Forren. Artık inada bindi iş anlayacağınız

Onun dışında Anthony Annan çok kart görsede değişmez ön liberomdur. Her takımıma alırım. Savunma-Orta alan arasındaki bölgeyi onun kadar iyi savunanı görmedim daha... Sıkı markaj antrenmanı da verdikten sonra tam psikopatlaşıyor. Lampard'ı Gerrard'ı sahadan siliyor.

İkinci olmazda olmazım ise Thiago Neves...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Fm10'da her kariyerimde almak için uğraştığım ama şu ana kadar hiç alamadığım isim Vegard Forren. Artık inada bindi iş anlayacağınız

Onun dışında Anthony Annan çok kart görsede değişmez ön liberomdur. Her takımıma alırım. Savunma-Orta alan arasındaki bölgeyi onun kadar iyi savunanı görmedim daha... Sıkı markaj antrenmanı da verdikten sonra tam psikopatlaşıyor. Lampard'ı Gerrard'ı sahadan siliyor.

İkinci olmazda olmazım ise Thiago Neves...
    Forren'i bende alamıyorum hiç .Genelde TSL,Bank Asya veya TFF 2.Lig'den oynadığım için ortalama oyuncular genelde .Hürriyet Güçer 2.senemde neredeyse her takıma getirdiğim oyuncu .2.si ise Sercan Temizyürek .2side 2.sene beleşe geliyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri