1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Büyük-küçük fark etmez, bu taktik affetmez..

Hybrid View

Siteden artık taktik almaktan kenbdi taktiklerimin başarısızlığından sıkılıp, yeni bir taktik ararken direk kayıtlı olan 4-3-3 taktiğini seçtiğimde karşı takımı madara eden bi taktik buldum seyretmesi bile zevkli idi. Taktik yerine gelip (create tactic değil) bu arkadaşın verdiği 433 ü seçmek yeterli idi 10.2.0 da . Adana demir sporla 1. lige çıkar çıkmaz 5. bitirdim ligi 1 yabancım vardı . ama 10.3.0 da denemedim.Taktikte takım komutu olsun yada başka bişey olsun hiç bir değişiklik yapmadım hepsi defaulttu
    Last edited by kocari : 23.Mart.2010 at 22:11 Reason: ekleme

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by o6uzH4n View Post
    Taktik işe yaradı bende. Yakında büyük maçlardan sonra ss koyarım.
    Quote Originally Posted by Demre View Post
    Arsenal ile de kullanıyorum bu taktiği. İlk sezonumda Şampiyonlar Ligi ve Federasyon Kupası şampiyonluğu, Lig ikinciliği. İkinci sezonumda Premier Lig ve Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu, Avrupa Süper Kupa ve Federasyon Kupası ikinciliği kazandım. Oldukça baskın oynuyor takım. Gayet iyi bir taktik. Büyük rakiplere karşı da çok iyi oynadı takım. Hatta bir ara takım içi ahengi de tutturunca her maç 3-5 atıyodum. Uzun sürmedi ama.
    Quote Originally Posted by kocari View Post
    Siteden artık taktik almaktan kenbdi taktiklerimin başarısızlığından sıkılıp, yeni bir taktik ararken direk kayıtlı olan 4-3-3 taktiğini seçtiğimde karşı takımı madara eden bi taktik buldum seyretmesi bile zevkli idi. Taktik yerine gelip (create tactic değil) bu arkadaşın verdiği 433 ü seçmek yeterli idi 10.2.0 da . Adana demir sporla 1. lige çıkar çıkmaz 5. bitirdim ligi 1 yabancım vardı . ama 10.3.0 da denemedim.Taktikte takım komutu olsun yada başka bişey olsun hiç bir değişiklik yapmadım hepsi defaulttu

Yorumlarınız için teşekkürler.
    Taktiğin 10.3.0 versiyonunu da yaptım fakat şu an için Real Madrid'de deniyorum. Taktik bazı 4231,4321 oynayan takımlara karşı yetersiz kalabiliyor pas oranlarında -normalde %75 ila %93 pas oranı yakaladım-; ama bu taktiklerle oynayan bazı takımlara karşı bu oran %60'lara kadar düşüyor.Bunu çözmeye uğraşıyorum. Takımın maç sonuna kadar da oynadığı takımlara göre diri kalması da bir başka olumlu yanı. Ayrıca forvet rollerinde ufak değişikler yaparak da 3 forvetin de etkili olmasını sağladım. Geriye saydığım taktiklere karşı oynandığında ortaya çıkan pas yüzdesi sorunu kalıyor. Onu da çözeceğim inşallah.

Küçük takımlarda da deneyip 10.3.0 için olanını yayınlayacam. Bu versiyon çok daha etkileyici olacak umarım.

Mesaj Yetkileri