Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

9 64.29%
  • Manisaspor

3 21.43%
  • Berabere

2 14.29%
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Manisaspor | ZTK Yarı Final İlk Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keşke Hayattaykende böyle davranılsaydı. Keşke hakaret içeren pankartlar yerine bu pankartları görebilseydi. Keşke herşeyde olduğu gibi bu olayda birşey kaybedildikten sonra değerlenmeseydi.

Fenerbahçe taraftarını bu duyarlılıktan dolayı kutlarım. İnşallah bu huylarını devam ettirirler.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Keşke Hayattaykende böyle davranılsaydı. Keşke hakaret içeren pankartlar yerine bu pankartları görebilseydi. Keşke herşeyde olduğu gibi bu olayda birşey kaybedildikten sonra değerlenmeseydi.

Fenerbahçe taraftarını bu duyarlılıktan dolayı kutlarım. İnşallah bu huylarını devam ettirirler.
    Öyle bi konuşuyorsun ki sanki mensubu olduğun taraftar grubu bu konularda sütten çıkmış ak kaşık
    Başkanımıza edilen küfürleri sıralasak burdan köye yol olur

Gerçekten alkış olayı güzel olmuş Özhan başkanı güzel bi şekilde andık...
    Maç hakkında ise söylenecek fazla şey yok Emreyi riske eden Daum un ne kadar saçma sapan kararlar verdiğini görebiliyoruz...
    İdman maçı oldu bence de 2-0 güzel sonuç şimdiden Türkiye Kupası Finali için para biriktirelim ya Kayseri,ya İzmir e akıcaz galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Cihan, Fenerbahçe taraftarının bugünkü davranışını tırnak içinde söylüyorum ''kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur'' kapsamında değerlendirmemek lazım. Çünkü ölüm her faninin yaşayacağı birşey ama her ölünün arkasından bu tip şeyler görmek mümkün değil. Yani belki ''bunun da örneği mi olur ?'' denilecek ama bir Hıncal Uluç ölse ben hiç sanmıyorum ki Fenerbahçe taraftarı arkasından pankart açsın, alkışlasın vs. Eski defterleri karıştırmaya gerek yok; çünkü dönemin şartlarında Rahmetli Canaydın'ın da küfür ve Aziz Başkan hakkındaki yorumlarını az-çok hatırlıyoruz. Dolayısıyla an itibariyle o gün yaşananlara dönmek doğru değil, tekrardan o gün X bunu dedi ondan şu bunu dedi dememiz de saygısızlık olabilir. Özhan Canaydın Fenerbahçe'ye jest yapmış, renklerini savunayım derken sağa, sola fazla vurmamış bir başkan olduğundan Fenerbahçe taraftarı da ona bir jest yaptı.

Lugano'nun dönüşüyle birlikte 4 maçtır kalemizde gol görmüyoruz. Lugano'nun gelişiyle Bilica da toparlandı. Emre, Lugano ve Alex şuan takımımızın kilit oyuncuları. Bu oyuncular ne kadar fazla maçta oynarsa Fenerbahçe'nin başarı ihtimali o kadar artar.

Quote Originally Posted by Djarum BLACK View Post
    emrenin sakatlanması kötü oldu acaba derbiey yetişecekmi ?
    İlk haberlere göre yetişecek.

Ntvspor: Emre'de yırtık yok. Derbide oynayıp, oynayamayacağı henüz belli değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Cihan, Fenerbahçe taraftarının bugünkü davranışını tırnak içinde söylüyorum ''kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur'' kapsamında değerlendirmemek lazım. Çünkü ölüm her faninin yaşayacağı birşey ama her ölünün arkasından bu tip şeyler görmek mümkün değil. Yani belki ''bunun da örneği mi olur ?'' denilecek ama bir Hıncal Uluç ölse ben hiç sanmıyorum ki Fenerbahçe taraftarı arkasından pankart açsın, alkışlasın vs. Eski defterleri karıştırmaya gerek yok; çünkü dönemin şartlarında Rahmetli Canaydın'ın da küfür ve Aziz Başkan hakkındaki yorumlarını az-çok hatırlıyoruz. Dolayısıyla an itibariyle o gün yaşananlara dönmek doğru değil, tekrardan o gün X bunu dedi ondan şu bunu dedi dememiz de saygısızlık olabilir. Özhan Canaydın Fenerbahçe'ye jest yapmış, renklerini savunayım derken sağa, sola fazla vurmamış bir başkan olduğundan Fenerbahçe taraftarı da ona bir jest yaptı.

.
    Evet ama bugün ona en centilmen diyenler onun bu centilmenliği hakkında neler neler diyorlardı istiyorsan msnden göndereyim o pankartları.

Edit: Gönderdim konuştuk anlaştık

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Rahat geçen bir maç oldu. Rahat geçti dememe rağmen birçok sakatlık pozisyonu dayaşandı iki takım için. Taraftarımızın saygı duruşunda ki jesti yakıştı. Sekopej'in de dediği gibi ben de karşıyım saygı duruşunda alkışa falan. Ama kötü durmadı sanki. Saygı duruşu esnasında saygısızlık yapılır diye de korkmadım değil hani.

Zamanında küfrediyordunuz, şimdi mi değerli oldu diyen arkadaşlar, Galatasaray taraftarlarının da Özhan Başkan'a küfrettiğini unutmasın. Onlar için de mi ölünce değerlendi Özhan Başkan. Konuyu çarpıtmaya gerek yok. Acı bir kaybın ardından hoş bir olay yaşandı bu akşam Şükrü Saraçoğlu'nda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Zamanında küfrediyordunuz, şimdi mi değerli oldu diyen arkadaşlar, Galatasaray taraftarlarının da Özhan Başkan'a küfrettiğini unutmasın. Onlar için de mi ölünce değerlendi Özhan Başkan. Konuyu çarpıtmaya gerek yok. Acı bir kaybın ardından hoş bir olay yaşandı bu akşam Şükrü Saraçoğlu'nda.
    Aynı şeyi bizim taraftar içinde diyorum merak etmeyiniz.. Ayrıca konuyu çarptiranda yok. Tebrik etmişiz ve bu olayın devam etmesini söylemişiz daha ne yapalım ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Rahat geçen bir maç oldu. Rahat geçti dememe rağmen birçok sakatlık pozisyonu dayaşandı iki takım için. Taraftarımızın saygı duruşunda ki jesti yakıştı. Sekopej'in de dediği gibi ben de karşıyım saygı duruşunda alkışa falan. Ama kötü durmadı sanki. Saygı duruşu esnasında saygısızlık yapılır diye de korkmadım değil hani.

Güzel bir yorum olmuş,teşekkürler.

Mesaj Yetkileri