Quote Originally Posted by byvirus View Post
Fenerbahçe ile yeni kariyer açıp taktiğini denedim.Yarım sezon oynadım henüz ligde Bursaspor'un ardından 2. UEFA'da ise Roma,Sparta Prag,NAC Breda ile birlikte olduğum gruptan grup 1. olarak çıktım.Aslında taktiği sadece birkaç maç deneyecektim ama oyun içerisindeki paslaşmalar,harika ara pasları ve büyük takımlara karşı aldığım başarılı sonuçlar dikkatimi çekti ve taktiğini incelemeye karar verdim.Bu güzel taktiği hazırladığın için önce tebrik sonra teşekkür ediyorum...
Zaten taktikte benim hasta olduğum şey de pas trafiğini mükemmel yaparak bazen müthiş takım golleri atılması Dün 15 pas arka arkaya yaparak bir gol attım Haftanın golü seçildi haliyle... Doğru mevkilere doğru oyuncuları koyduğumuzda skor olarak istediğimizi alamasak bile müthiş keyif veren oyun oluyor sahada Yorumlar için teşekkürler..

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
Ben indirip denemedim ama emeğine sağlık. Bu diziliş 2010' da gerçekte iyi iş yapıyor. Ben de adanaspor kariyerimde geniş bir kadrom olmamasına karşın bu dizilişin liberolusuyla çok iş yaptım. Geriden gelip 9-10 puan fark yapmıştım. Komutlarımız farklı ama izerinde çalışmışsın. İyi olduğuna eminim. Emeğine sağlık
teşekkürler... Enteresan ir şekilde başarılı oluyor diziliş... Aslına bakarsanız bence 4-2-3-1'in pabucunu dama atabilir bu diziliş...