1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Nannar's Mentality for FM 2010

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    ısparta

sevgili nannar, yenilenmis taktigini 3 mac denedim. takimim fulham yıl 2016. hilesiz oynuyorum. fulhamin bu seneki medya tahmini 9 ve ben 30 macta lig 2.ydim. taktigini denemek istedim. 3 macim;
    liverpool-fulham 5-0
    middesbourgh - fulham 3-3 (3-0dan 3-3 yapti takim)
    tottenham -fulham 3-0

devam etmekten vazgectim. oyuncular adam markaji yaptigi icin o kadar cok pozisyon hatasi yapiyor ki maci hep 5 puanin altinda bitiriyorlar. kendi taktigimde (4-1-2-1-2) defans oyunculari adam markaji digerleri alan markajiydi. 30 macta 19 gol yemistim. bu pozisyon hatalarina bir cözüm bulursun umarim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by tanKer View Post
    sevgili nannar, yenilenmis taktigini 3 mac denedim. takimim fulham yıl 2016. hilesiz oynuyorum. fulhamin bu seneki medya tahmini 9 ve ben 30 macta lig 2.ydim. taktigini denemek istedim. 3 macim;
    liverpool-fulham 5-0
    middesbourgh - fulham 3-3 (3-0dan 3-3 yapti takim)
    tottenham -fulham 3-0

devam etmekten vazgectim. oyuncular adam markaji yaptigi icin o kadar cok pozisyon hatasi yapiyor ki maci hep 5 puanin altinda bitiriyorlar. kendi taktigimde (4-1-2-1-2) defans oyunculari adam markaji digerleri alan markajiydi. 30 macta 19 gol yemistim. bu pozisyon hatalarina bir cözüm bulursun umarim.

Garip... gerçekten üstte Fenerbahçe'de deneyerek oyun planını ve paslaşmayı birinin övüp ,başka birinin taktiği yerden yere vurması çok ilginç... Ben ligin en az gol yiyeni ve en çok gol atanıyım Bir gariplik var ama çözemedim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri