Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
19. You may not vote on this poll
  • İstanbul BB.

9 47.37%
  • Bursaspor

7 36.84%
  • Berabere

3 15.79%
1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: İstanbul BB - Bursaspor [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Belediye maçını izlemeye gelen kişiler, Belediye çalışanlarıdır. Zamanında Efes Pilsen'de bu şekilde seyirici kazanmıştı.

Ben Belediye yerinde olsam, İstanbulspor ile birleşirim. İstanbulspor, İstanbul Erkek Lisesinin kurduğu bir kulüp. Bu yüzden hem köklü hemde seyiricli olan bir kulüp ile daha fazla başarı elde edebilirler.

Birde ek olarak belediye takım oyunu oynayan bir kulüp. Yıllardır aynı taktik ve oyuncular ile çıtalarını yükseltiyorlar. Bu gün Yunanistan sırf savunma ile Avrupa şampiyonu oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa avantajını kısmen kaybetti ama yine de bu mağlubiyeti atlatıp durumunu düzeltebilir bence.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ben Belediye yerinde olsam, İstanbulspor ile birleşirim. İstanbulspor, İstanbul Erkek Lisesinin kurduğu bir kulüp. Bu yüzden hem köklü hemde seyiricli olan bir kulüp ile daha fazla başarı elde edebilirler.
    Evet, zamanında böyle bir haber görmüştüm, böyle bir şeyin olması çok iyi olurdu. Ben mesela İstanbul Erkek Lisesi'nde okuyorum ve İstanbulspor TSL'de olsa hiç düşünmem her maçına giderim, mezunların da çoğu gider. 5-10 bin kişilik bir seyirci grubu kazanırdı İ.B.B. İstanbulspor da Süper Amatör'de olmak utancından kurtulurdu.

Mesaj Yetkileri