sevgili nannar taktiğini bende beşiktaşla 2010 - 2011 sezonunda denedim ve korner taktiğine hayran kaldım.. bence oyundaki en iyi korner taktiği ve şunu da ekliyeyim avrupadaki maçlarımda ezilmediğim tek taktik. oyuncuların bireysel hatalarından dolayı çok fazla gol yedim özellikle adam markajlarından dolayı sanırım arkaya çok adam kaçırdım. göbekte otamendi-rafael toloi sağbekte rıdvan sol bekte ismail orta sahada mariga-jem karacan-necip uysal dmc de tabiki sandro amc de riquelme forvette ise milevski ve nihat 11 ile çıkıyorum. zor pozisyona giriyoruz ama dediğin gibi maçta pas oranları felaket derecede güzel. ama dediğim gibi pozisyon bulmakta güçlük çekiyorum. belkide rıdvan ve ismail tam o bölgenin adamları değiller ama malum yabancı kontenjanı sıkıntısı war. buraya oynadığım maçlarla ilgili görüntü koyucaktım ama windows 7 kullandığım için print screen yapıyorum oyunda nedense masaüstünün fotoğrafını çekiyo pc ama bence taktiğin güzel olmuş paylaşımın için teşekkür ederim.
Bir kaç istatistik koyayım dicektim ama olmadı maçlar şöyle
Bjk - Fener = 3-0 (ilk bu maçta kullandım )
Bjk - Bordoex = 2-2 (hakan arıkanın son dakikada akıllara zarar hareketiyle gol yedim
ç.rize - bjk = 0 - 2
denizli - bjk = 1 - 3
csk moskowa - bjk = 1-2 bu maça hasta oldumsüper zevkli maçtı
bjk - eskişehir = 1-3 bu maçta topa sahip olma oranım %61 toplam şut 15 kaleyi bulan 4. 4 tane adamım maçı 5 ortalama ile bitirdi beklerim ve defans oyuncularım. ama yenildik
kayseri - bjk = 0-2 kornerlerden gelen goller
bjk - m.united = 1-1 yine bi avrupa maçı ortada olan maçı kornerden gelen golle berabere bitirdik
bjk - antep = 1-0 yine bir korner golü galibiyeti getirdi

paylaşımın için teşekkürler.