Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 60.00%
  • Eskişehirspor

5 25.00%
  • Berabere

3 15.00%
1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Beşiktaş - Eskişehirspor [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hakeme, Eskişehirin sebebsiz gazına, DigitürkWeb TV nin 3.goLümüzden sonra yayını kesmesine rağmen kazandık.

Eskişehirin PenaLtısına penaLtı diyenLer Bobo ya neden penaLtı değiL diyor acaba. Son goLümüze ofsayt diyenLeri maç 2-1 iken temiz veriLmeyen ofsayt diye kesiLen goLümüzde de görmek isteriz.

Son zamanLarda ki en iyi maçtı. Kazandık. MutLuyuz.
    O pozisyon ofsayt abi yapma şimdi. Bizim penaltıda net penaltı. Makas attı Ernst. Sonuç olarak diyecek bişey yok. Kötü oldu. Yinede olsun takımın mücadelesi yeter.

Beşiktaş'ın golü ofsayt ancak ani bir pozisyon yan hakem muhtemelen açısını kaybetti. Olur öyle hatalar ne diyelim...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    O pozisyon ofsayt abi yapma şimdi. Bizim penaltıda net penaltı. Makas attı Ernst. Sonuç olarak diyecek bişey yok. Kötü oldu. Yinede olsun takımın mücadelesi yeter.
    Ben Ernst in pozisyonuna penaLtı değiL demedim. Bobo nun pozisyonu da Nadarevic tarafından çekiLirken penaLtıdır. Son goLümüz ofsayt oLabiLir ama 2-1 durumda iken veriLmeyen goLünde ofsayt iLe aLakası yoktur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben Ernst in pozisyonuna penaLtı değiL demedim. Bobo nun pozisyonu da Nadarevic tarafından çekiLirken penaLtıdır. Son goLümüz ofsayt oLabiLir ama 2-1 durumda iken veriLmeyen goLünde ofsayt iLe aLakası yoktur.
    Hangi pozisyon olduğunu tam çıkaramadım abi ama gol dışında ofsaytlarda başka hatalı karar görmedim ben, senin ofsayt olmadığını söylediğin pozisyon bile aklımda kalmamış mesela.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hangi pozisyon olduğunu tam çıkaramadım abi ama gol dışında ofsaytlarda başka hatalı karar görmedim ben, senin ofsayt olmadığını söylediğin pozisyon bile aklımda kalmamış mesela.
    Çünkü pozisyon ofsayttı. İnce bir ofsayt...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri