Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 60.00%
  • Eskişehirspor

5 25.00%
  • Berabere

3 15.00%
1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Beşiktaş - Eskişehirspor [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biliyorum Aygüncüğüm. Farketmez ki. Kariyerine bakalım, başardığı işlere bakalım. Zaten bu benim fikrim, bence öyle. Katılmak zorunda değilsiniz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Biliyorum Aygüncüğüm. Farketmez ki. Kariyerine bakalım, başardığı işlere bakalım. Zaten bu benim fikrim, bence öyle. Katılmak zorunda değilsiniz.

Kariyeri hakkında kötü bir şey denilemez abi ama her futbolcu gibi onun da düşüş yılları var.O yıllardan birisi de bu yıl.Geçmiş yıllara bakarsak bunu diyebiliriz.Ama bu yılki oyunuyla bence en iyi değil.Sence öyle olabilir tabi

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Kariyeri hakkında kötü bir şey denilemez abi ama her futbolcu gibi onun da düşüş yılları var.O yıllardan birisi de bu yıl.Geçmiş yıllara bakarsak bunu diyebiliriz.Ama bu yılki oyunuyla bence en iyi değil.Sence öyle olabilir tabi

Kariyer olarak dedi İlhan abi zaten Aygün. Yani Genel anlamda. Bu sezon için tabikide çok kötü bir yıl.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post

Kariyer olarak dedi İlhan abi zaten Aygün. Yani Genel anlamda. Bu sezon için tabikide çok kötü bir yıl.
    Aslinda forvetler genelde en verimli yillarini 28 den sonra yasiyorlar ama Nihat da bu olay tam tersi oldu , 2 sezondur cok kotu oynuyor muhakkak bunun bir nedeni vardir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Aslinda forvetler genelde en verimli yillarini 28 den sonra yasiyorlar ama Nihat da bu olay tam tersi oldu , 2 sezondur cok kotu oynuyor muhakkak bunun bir nedeni vardir

Nedeni aslında çok açık; sakatlık. Geçen sezon aylarca sakattı ve oynayamadı. Bu sezon da geldi, askere gitti, sakatlığı atlattı derken buralara geldi olay. Önümüzdeki sezon, sakatlık yaşamaz ve sezon başı kampına katılarak form tutarsa, gerçek Nihat'ı olmasa da ona yakın bir Nihat'ı izleyebiliriz sahada.

Mesaj Yetkileri