Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 60.00%
  • Eskişehirspor

5 25.00%
  • Berabere

3 15.00%
1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Beşiktaş - Eskişehirspor [ 27. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarışın nedense hep dışında tutulmak istenmiş bir takım.. Pek tatmin etmeyen bir futbol ve daha 22. dakikada kendi evinde 2-0 geriye düşüş.. Futbolun acı yüzü denir ya o resmen bu akşam bize gösterdi yüzünü.. Dersanede son derse girmeyip maçı izlemeye eve geleyim dedim, daha yolda 2-0 oldu minibüste pıstım bi köşeye kaldım =)
    Ama bugün fark yesek dahi o stadda olmak vardı ki ah ygs ah..! =)

Eskişehir gibi ligimizin kalbur üstü takımlarından birini 2-0 geriden gelip yenmek çok çok önemli bir iştir bana göre ve rakiplere büyük bir gözdağıdır.. Hele ki yarın GS-FB derbisinin oynanacagını ve o maçtan olası bir beraberlik cıkacagını düşünürsek haftanın en karlı takımı oluruz.. Şahsen yarın evimde ayaklarımı uzatıp rahat rahat izleyeceğim maçı. 1 sıra yükselmemiz garanti çünkü..

Orada olamadım ama olan arkadaşlarım anlatıyorlar, spikerler bile defalarca söyledi bu maç şampiyonlugun anahtarı nıtelıgınde bir maç ve 2-0 dan geri gelip almak bana göre kupanın bir kulbunu tutmak demektir.. Futbolcularımıza düşen kalan haftalarda bu formu sürdürmek, ve 2. kez mutlu sona ulaşmak.. Biz böyle oynadıgımız takdirde önümüzde durabilecek bir takım oldugunu sanmıyorum Türkiye'de hele milyon dolarlık 'gol kralları' yanında Bobo gibi bir gol makinemiz varken..
    Last edited by anil luque : 27.Mart.2010 at 23:20

Mesaj Yetkileri