Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    bakalım gs nasıl ceza gelecek alex e atılan su sonucu
    + olarak göze tutulan lazer. Saha kapatma cezası gelmezse TFF'ye olan güvenim tamamen bitecek. Zaten bitti sayılır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ibob View Post
    + olarak göze tutulan lazer. Saha kapatma cezası gelmezse TFF'ye olan güvenim tamamen bitecek. Zaten bitti sayılır.
    Lazer her statta tutuluyor. Ceza verildiğini hatırlamıyorum hiç.

Suyu atan kişiyi polisler yakalamış sanırım. Bana kalırsa ceza sadece o şahısa verilmelidir. Fenerlide olsa beşiktaşlıda olsa galatasaraylıda olsa 1 taraftar yüzünden saha kapatılmamalı.

Bence asıl suçlu Tribün sorumlusu olan kişi. Adam stadda bardak su satıyor. O suyu sahaya çok rahat herkes atabilir. Ki geçen samiyen maçında bu bahsettiğim sulardan atıldı.

Ya su satılması yasaklanacak yada başka bir çözüm bulunacak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Burak seninle aynı görüşteyim ceza almamın sebeplerinden biriside bir bu Mehmet'in Keita'ya yaptığı hareket, birde Andre dos Santos'un Gio'ya yaptığı iki hareket Keita'nın eli yüzünde geldi Mehmet Topuz'un, sonrasında sağlı sollu 4 darbe Keita'ya, sonuncusu yüzüne gelince Keita'da bıraktı kendini yere...az dönemdi etrafında kart görmemek için ama hakem kaçırmadı.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bırakın o kadar olsun yahu. Bu takımın kazandığı UEFA kupasına şans, tesadüf dendi. Fenerbahçe'nin kazandığı maça da şans diyen çıksın bırakın.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Suyu atan kişiyi polisler yakalamış sanırım. Bana kalırsa ceza sadece o şahısa verilmelidir. Fenerlide olsa beşiktaşlıda olsa galatasaraylıda olsa 1 taraftar yüzünden saha kapatılmamalı.

Bence asıl suçlu Tribün sorumlusu olan kişi. Adam stadda bardak su satıyor. O suyu sahaya çok rahat herkes atabilir. Ki geçen samiyen maçında bu bahsettiğim sulardan atıldı.

2 taraftar yüzünden 2maç ceza verildi kadıkoy deki maçta

Nesil
    2006

Laser tutan adam, Lille maçınada gitti deplasmana. O adam zaten gazeteye çıktı aranıyor diye. O kişi her stadda gidiyor ve hep laser tutuyor. Hala bulunamadı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bırakın o kadar olsun yahu. Bu takımın kazandığı UEFA kupasına şans, tesadüf dendi. Fenerbahçe'nin kazandığı maça da şans diyen çıksın bırakın.
    Ben demedin Sayın El Barto Ama baksana bize her maçdan sonra şans deniniyor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben sana cevap vermiş gibi oldum ama sana değil cevabım Turgut.

Ama dendi, deniyor. Hatta bunu Aziz Yıldırım demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Fenerbahçe'nin kazandığı maçlarda da çıksın o kadar bırakın diyorum rahatsız olmayın.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ben sana cevap vermiş gibi oldum ama sana değil cevabım Turgut.

Ama dendi, deniyor. Hatta bunu Aziz Yıldırım demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Fenerbahçe'nin kazandığı maçlarda da çıksın o kadar bırakın diyorum rahatsız olmayın.
    Ben anladımda bana olmadığını yanlış anLaşıLmasın diye Sayın Barto

Aynen Aziz Yıldırım Demişti.Şimdi deniliyor zaten ya alıştık artık sadece dile getirdim :=)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eee Ben diyorum ki verilmemeli. Bu ne demek. O kararda yanlış

O kadar kamera neden kondu stadlara. Suçlular yakalansın gerekli cezalar verilsin diye. Toplu bir olay olmadığı sürece saha kapatma verilmemeli.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Lao Tse'nin bir sözü var.

"Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor" diye. Cuk oturdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Lao Tse'nin bir sözü var.

"Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor" diye. Cuk oturdu.
    O 2 maça sadece lazer yüzünden mi ceza verildi ? Gerçekten hangi maç olduğunu hatırlamadım. Eğer sadece lazer yüzündense oda yanlış karar.

Yahu öyle yorumlar yapıyorsunuz ki haklıyı savunduğumu bilmeme rağmen şüpheyle bakmaya başladım mesajlarıma

Yanlış bişeymi diyorum bilmeden ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yaww yazmayayım dedim ama içimde kalmasın

Galatasaray'da Caner,Mustafa,Mehmet Topal ve Barış dörtlüsü olduğu sürece bizim takım adam gibi atağa çıkamıyor . Orta alanda top kazanıyoruz,tam atağa çıkacağız,hooop hatalı pas,koşun geriye Caner solda topu aldığı gibi kendisini Beckham sanarak 50 metrelik paslar deniyor . Açtığı hiçbir orta yerini tutmuyor.Yazık Jo ilerde sanki biyonik adam gibi her şişirilen topu indirme uğraşında. Elano orta alandaki iş bilmez arkadaşlarının aklına gelirse onlardan pas alıp adam gibi iş yapmaya çalışanlardan bir tanesi. Keita topu alınca nedense hiçbir GS'li ona yaklaşmıyor . Her aldığından adam koşsun gitsin diyorlar sanırım... Bunlar bu maça özel değil, Galatasaray'ın genel sorunları. Orta alanda Elano'nun yanına çift yönlü ve biraz da olsa pas atabilen bir adam lazım. Bir de dikkatimi birşey çekiyor, bizim iş bilmez,pas özürlüler ayaklarına top geldiğinde en yakınındakine atmak yerine 20-30 metrelik paslar deniyorlar Hiç mi uyaran yok bilemedim...

Bu maça gelince kim hak etti derseniz, "hiçkimse " derim Fenerbahçe zaten adam markajıyla oynadı. Kaybetmeyelim de kazanmasak da olur mantıgıyla sahadaydılar ve istediklerini bizim kalecimizin de alım gününde olmasıyla aldılar Bu maç oldu bitti...

Şampiyonluk yarışına gelince ,ben fikstürleri ve aklımdan geçen puan kayıplarını yazayım da hesabı birlikte görelim tahminlerim şahsidir...

Bursaspor: Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 , Antep
    içerde 3 , GS dışarda 0 , Kayseri içerde 1 , Ankara 3, BJK içerde 1 yani toplamda kalan 6 haftada 12 puan alarak 70'e ulaşır

Fenerbahçe : Kayseri (e ) 3 , Ankara 3 , BJK
    içerde 1 , Kasımpaşa dışarda 1 , Eskişehir içerde 3 , Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 1 yani toplamda 6 haftada 12 alarak 67 olur,

Beşiktaş : Ankaragücü
    dışarda 0 , Trabzon içerde 3 , FB dışarda 1 , Sivas içerde 3, Diyarbakır dışarda 3, Manisa içerde 3 , Bursa dışarda 1 yani 6 haftada 14 alarak 69 olur,

Galatasaray: Sivas
    dışarda 3 , Diyarbakır içerde 3 , Manisa dışarda 1 , Bursa içerde 3, İBB dışarda 1 , Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 yani 6 haftada 15 alır ve 68 olur

Bu dediklerim tutar tutmaz bilemem Fakat bence şu anda en zor fikstür Fenerbahçe'de... En kolayı da Bursa'da... Bu akşamki mağlubiyetten sonra ilk 2'de bitirmek beni sevindirir açıkcası

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post

Bursaspor: Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 , Antep
    içerde 3 , GS dışarda 0 , Kayseri içerde 1 , Ankara 3, BJK içerde 1 yani toplamda kalan 6 haftada 12 puan alarak 70'e ulaşır

Fenerbahçe : Kayseri (e ) 3 , Ankara 3 , BJK
    içerde 1 , Kasımpaşa dışarda 1 , Eskişehir içerde 3 , Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 1 yani toplamda 6 haftada 12 alarak 67 olur,

Beşiktaş : Ankaragücü
    dışarda 0 , Trabzon içerde 3 , FB dışarda 1 , Sivas içerde 3, Diyarbakır dışarda 3, Manisa içerde 3 , Bursa dışarda 1 yani 6 haftada 14 alarak 69 olur,

Galatasaray: Sivas
    dışarda 3 , Diyarbakır içerde 3 , Manisa dışarda 1 , Bursa içerde 3, İBB dışarda 1 , Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 yani 6 haftada 15 alır ve 68 olur

bunları not almak lazım bir kenara bakalım hangi takımlar ters köşeye yatıracak bizi

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Ofsayt Değil!!!

Ofsayt!!!

Lütfen G.S'li Arkadaşlar Daha Fazla Hakemden Konuşmasınlar Komik Oluyor Çünkü...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Ofsayt Değil!!!

Ofsayt!!!

Lütfen G.S'li Arkadaşlar Daha Fazla Hakemden Konuşmasınlar Komik Oluyor Çünkü...
    Bende bu resimleri arıyordum. Teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

iyi kaleci maç kurtarır. leo maçı verdi. volkan 3 puanı aldı. keita'nın vurduğu topu çıkarttı. maçın dönüm noktasıydı.

ayrıca hakemleri konuşacaksak, her iki takıma verdiği hatalı kararları konuşalım. ama ne yazık ki hakemleri konuşmayı beceremiyoruz, bildiğimizi sanıyoruz.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hakemler konusunda ben 3 hafta önce yazmıştım Hakemler ligi bitirdi diye... herhangi bir takım lehine ya da aleyhine değil, resmen her maçı katlediyorlar O yüzden artık alışık olmak lazım... Cüneyt Çakır Penaltı çalmadı,evet doğru... Fakat yan hakem de Fenerbahçe'yi bitirdi

Bence Fenerliler de "hakem gs lehine kararlar verdi" demesin... çünkü hakemlerimiz adil! Her takıma eşit sayıda hata yapmaya gayret gösteriyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ben dedim ben yaptım ben bildim demeye gerek yok. Bu millet komplo teorilerini bir kenara bırakmadan hakemlerden iyi performans beklemesin. Hakem iki taraf adınada hatalar yapmış. Ve 3 tanesi maçın gidişatını skorunu değiştirmeye yönelik. Zaten hakemler ve maçın ilk 10 dakikası olmasa medya için konuşulacak başka birşey yok. Volkan maçı çevirmiş Keita'nın şutunda. Muhteşem uçmuş ama yaptığı hareket olmamış. Sen bugüne bugün milli takım kalecisisin yaptığın harekete bak. Ayağın kaysa bişey olsa top kornere çıksa Galatasaray o kornerden golü atsa ne yapacaksın? Ya Alex'e şişe atan taraftara ne demeli? Yahu amacın ne? Madem o kadar iyi nişancısın git orduya katıl arkadaş. Tam en tehlikeli yere ense köküne atmış. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum derbi izleriz süper maç olur dedik hayal kırıklığı oldu...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sanırım yazmak için en iyi yer burası:

Arkadaşlar, lütfen avatarınızı şu aşağıdaki şeye dönüştürmeyin. Şimdilik sadece rica ediyorum:

http://img651.yfrog.com/img651/96/avatar856712gif.jpg
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Quote Originally Posted by nannar View Post

Galatasaray'da Caner,Mustafa,Mehmet Topal ve Barış dörtlüsü olduğu sürece bizim takım adam gibi atağa çıkamıyor . Orta alanda top kazanıyoruz,tam atağa çıkacağız,hooop hatalı pas,koşun geriye Caner solda topu aldığı gibi kendisiniBeckham sanarak 50 metrelik paslar deniyor . Açtığı hiçbir orta yerini tutmuyor.Yazık Jo ilerde sanki biyonik adam gibi her şişirilen topu indirme uğraşında. Elano orta alandaki iş bilmez arkadaşlarının aklına gelirse onlardan pas alıp adam gibi iş yapmaya çalışanlardan bir tanesi. Keita topu alınca nedense hiçbir GS'li ona yaklaşmıyor . Her aldığından adam koşsun gitsin diyorlar sanırım... Bunlar bu maça özel değil, Galatasaray'ın genel sorunları. Orta alanda Elano'nun yanına çift yönlü ve biraz da olsa pas atabilen bir adam lazım. Bir de dikkatimi birşey çekiyor, bizim iş bilmez,pas özürlüler ayaklarına top geldiğinde en yakınındakine atmak yerine 20-30 metrelik paslar deniyorlar Hiç mi uyaran yok bilemedim...
    Aylardır söylediğim şeyleri söylediniz...

Bunları gördükçe ben sinir oluyorum. Anlık şeylerde değil bunlar.

Barış geldiğinden beri hiç bir şekilde geliştirmedi kendisini. ne pas vermesi ne mentalitesi...VS VS.

Elimden bişe gelmemeside ayrı bi konu ztn..ah elimde olsa herşey....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sanırım yazmak için en iyi yer burası:

Arkadaşlar, lütfen avatarınızı şu aşağıdaki şeye dönüştürmeyin. Şimdilik sadece rica ediyorum:

http://img651.yfrog.com/img651/96/avatar856712gif.jpg
    Ortada birşey göremiyorum. Maç içinde yapılmış bir hareket. Kart gerektirecek bir hareket bile değil. İsterse eline alıp basketbol topu gibi oynar. Maçın içinde olan bir olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

biz ortada birşey görüyoruz. o yüzden o avatarları kaldırdık, aynı kişiler bir daha eklerse cezalandırılacak ve kaldırılacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kazandığımız Bir Maçın Arkasından O Maçla İlgili Bir Görüntüyü Neden Avatar Olarak Kullanamıyoruz Çok Merak Ediyorum?
    Bilgilendirilirsem Sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    biz ortada birşey görüyoruz. o yüzden o avatarları kaldırdık, aynı kişiler bir daha eklerse cezalandırılacak ve kaldırılacak.
    Sizin gördüğünüz şeyi hakem niye göremedi hayret doğrusu. Sırf şu Galatasaray'lı yöneticiler yüzünden futbol alanında en ufak bir olayda ceza alıyoruz. Aynı şekilde Galatasaray'lı arkadaşlarda Fenerbahçe'li yöneticilerden ceza alıyor.

En iyi örnek ise Üst Yönetici yazısını sarı-kırmızı yapan bir yönetici bana uyarı veriyorsa bunda bir artniyet ararım.

Ha şuana kadarda uyarı almadım, alan arkadaşlar adına konuştum.

Saygılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

futbolda kaleciler ceza alanı içerisinde her yeriyle topa müdahale edebilir. bu nizamidir. buna hakem de karışamaz. ancak burada o resmi alıp avatar olarak kullanmak, galatasaraylı üyeleri tahrik etme amacı gütmektir bir nevi. biz böyle yorumlayıp kaldırdık avatarları.

konu daha fazla dışına çıkmasın. daha fazla bilgi için destek merkezini kullanabilirsiniz.

saygılar bizden.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyiki forumdan kimse gitmemiş maça,ne stadda ne maçta olay çıkmadı öyle dikkate alınacak,ama demek ki burdan insanlar gitseymiş kesin olay çıkarmış.Bu ne kindir yahu. Futbol maçı izleyip takım tutup bundan zevk mi alıyosunuz,yoksa tuttuğunuz takımı bahane edip birbirinize saldırıp durmaktan mı?

Önce bunu çözmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bana gore hakem falan konusmak gerek yok. Galatasaray 3 haftadir maglubiyet aliyor, bunlarin hepsinin sebebi hakemi ?

Bundan sonrasi icin, herkesin isi cok zor. En avantajli Bursa gibi gozuksede , bana gore en avantajli BJK

AMA ayrica bana gore Fenerbahce sampion olcak

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri