Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Lazer her statta tutuluyor. Ceza verildiğini hatırlamıyorum hiç.
Suyu atan kişiyi polisler yakalamış sanırım. Bana kalırsa ceza sadece o şahısa verilmelidir. Fenerlide olsa beşiktaşlıda olsa galatasaraylıda olsa 1 taraftar yüzünden saha kapatılmamalı.
Bence asıl suçlu Tribün sorumlusu olan kişi. Adam stadda bardak su satıyor. O suyu sahaya çok rahat herkes atabilir. Ki geçen samiyen maçında bu bahsettiğim sulardan atıldı.
Ya su satılması yasaklanacak yada başka bir çözüm bulunacak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak seninle aynı görüşteyimceza almamın sebeplerinden biriside bir bu Mehmet'in Keita'ya yaptığı hareket, birde Andre dos Santos'un Gio'ya yaptığı iki hareket
Keita'nın eli yüzünde geldi Mehmet Topuz'un, sonrasında sağlı sollu 4 darbe Keita'ya, sonuncusu yüzüne gelince Keita'da bıraktı kendini yere...az dönemdi etrafında kart görmemek için ama hakem kaçırmadı.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bırakın o kadar olsun yahu. Bu takımın kazandığı UEFA kupasına şans, tesadüf dendi. Fenerbahçe'nin kazandığı maça da şans diyen çıksın bırakın.![]()
Laser tutan adam, Lille maçınada gitti deplasmana. O adam zaten gazeteye çıktı aranıyor diye. O kişi her stadda gidiyor ve hep laser tutuyor. Hala bulunamadı.
Ben sana cevap vermiş gibi oldum ama sana değil cevabım Turgut.
Ama dendi, deniyor. Hatta bunu Aziz Yıldırım demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Fenerbahçe'nin kazandığı maçlarda da çıksın o kadar bırakın diyorum rahatsız olmayın.![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O 2 maça sadece lazer yüzünden mi ceza verildi ? Gerçekten hangi maç olduğunu hatırlamadım. Eğer sadece lazer yüzündense oda yanlış karar.
Yahu öyle yorumlar yapıyorsunuz ki haklıyı savunduğumu bilmeme rağmen şüpheyle bakmaya başladım mesajlarıma![]()
Yanlış bişeymi diyorum bilmeden ?
Yaww yazmayayım dedim ama içimde kalmasın
Galatasaray'da Caner,Mustafa,Mehmet Topal ve Barış dörtlüsü olduğu sürece bizim takım adam gibi atağa çıkamıyor . Orta alanda top kazanıyoruz,tam atağa çıkacağız,hooop hatalı pas,koşun geriyeCaner solda topu aldığı gibi kendisini Beckham sanarak 50 metrelik paslar deniyor . Açtığı hiçbir orta yerini tutmuyor.Yazık Jo ilerde sanki biyonik adam gibi her şişirilen topu indirme uğraşında. Elano orta alandaki iş bilmez arkadaşlarının aklına gelirse onlardan pas alıp adam gibi iş yapmaya çalışanlardan bir tanesi. Keita topu alınca nedense hiçbir GS'li ona yaklaşmıyor . Her aldığından adam koşsun gitsin diyorlar sanırım... Bunlar bu maça özel değil, Galatasaray'ın genel sorunları. Orta alanda Elano'nun yanına çift yönlü ve biraz da olsa pas atabilen bir adam lazım. Bir de dikkatimi birşey çekiyor, bizim iş bilmez,pas özürlüler ayaklarına top geldiğinde en yakınındakine atmak yerine 20-30 metrelik paslar deniyorlar
Hiç mi uyaran yok bilemedim...
Bu maça gelince kim hak etti derseniz, "hiçkimse " derimFenerbahçe zaten adam markajıyla oynadı. Kaybetmeyelim de kazanmasak da olur mantıgıyla sahadaydılar ve istediklerini bizim kalecimizin de alım gününde olmasıyla aldılar
Bu maç oldu bitti...
Şampiyonluk yarışına gelince ,ben fikstürleri ve aklımdan geçen puan kayıplarını yazayım da hesabı birlikte görelimtahminlerim şahsidir...
Bursaspor: Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 , Antep içerde 3 , GS dışarda 0 , Kayseri içerde 1 , Ankara 3, BJK içerde 1 yani toplamda kalan 6 haftada 12 puan alarak 70'e ulaşır
Fenerbahçe : Kayseri (e ) 3 , Ankara 3 , BJK içerde 1 , Kasımpaşa dışarda 1 , Eskişehir içerde 3 , Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 1 yani toplamda 6 haftada 12 alarak 67 olur,
Beşiktaş : Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 3 , FB dışarda 1 , Sivas içerde 3, Diyarbakır dışarda 3, Manisa içerde 3 , Bursa dışarda 1 yani 6 haftada 14 alarak 69 olur,
Galatasaray: Sivas dışarda 3 , Diyarbakır içerde 3 , Manisa dışarda 1 , Bursa içerde 3, İBB dışarda 1 , Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 yani 6 haftada 15 alır ve 68 olur
Bu dediklerim tutar tutmaz bilememFakat bence şu anda en zor fikstür Fenerbahçe'de... En kolayı da Bursa'da... Bu akşamki mağlubiyetten sonra ilk 2'de bitirmek beni sevindirir açıkcası
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ofsayt Değil!!!
Ofsayt!!!
Lütfen G.S'li Arkadaşlar Daha Fazla Hakemden Konuşmasınlar Komik Oluyor Çünkü...
iyi kaleci maç kurtarır. leo maçı verdi. volkan 3 puanı aldı. keita'nın vurduğu topu çıkarttı. maçın dönüm noktasıydı.
ayrıca hakemleri konuşacaksak, her iki takıma verdiği hatalı kararları konuşalım. ama ne yazık ki hakemleri konuşmayı beceremiyoruz, bildiğimizi sanıyoruz.![]()
(/s)
Hakemler konusunda ben 3 hafta önce yazmıştımHakemler ligi bitirdi diye... herhangi bir takım lehine ya da aleyhine değil, resmen her maçı katlediyorlar
O yüzden artık alışık olmak lazım...
Cüneyt Çakır Penaltı çalmadı,evet doğru... Fakat yan hakem de Fenerbahçe'yi bitirdi
Bence Fenerliler de "hakem gs lehine kararlar verdi" demesin... çünkü hakemlerimiz adil! Her takıma eşit sayıda hata yapmaya gayret gösteriyorlar![]()
Ben dedim ben yaptım ben bildim demeye gerek yok. Bu millet komplo teorilerini bir kenara bırakmadan hakemlerden iyi performans beklemesin. Hakem iki taraf adınada hatalar yapmış. Ve 3 tanesi maçın gidişatını skorunu değiştirmeye yönelik. Zaten hakemler ve maçın ilk 10 dakikası olmasa medya için konuşulacak başka birşey yok. Volkan maçı çevirmiş Keita'nın şutunda. Muhteşem uçmuş ama yaptığı hareket olmamış. Sen bugüne bugün milli takım kalecisisin yaptığın harekete bak. Ayağın kaysa bişey olsa top kornere çıksa Galatasaray o kornerden golü atsa ne yapacaksın? Ya Alex'e şişe atan taraftara ne demeli? Yahu amacın ne? Madem o kadar iyi nişancısın git orduya katıl arkadaş. Tam en tehlikeli yere ense köküne atmış. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum derbi izleriz süper maç olur dedik hayal kırıklığı oldu...
I'm back...
Sanırım yazmak için en iyi yer burası:
Arkadaşlar, lütfen avatarınızı şu aşağıdaki şeye dönüştürmeyin. Şimdilik sadece rica ediyorum:
http://img651.yfrog.com/img651/96/avatar856712gif.jpg
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Aylardır söylediğim şeyleri söylediniz...
Bunları gördükçe ben sinir oluyorum. Anlık şeylerde değil bunlar.
Barış geldiğinden beri hiç bir şekilde geliştirmedi kendisini. ne pas vermesi ne mentalitesi...VS VS.
Elimden bişe gelmemeside ayrı bi konu ztn..ah elimde olsa herşey....
biz ortada birşey görüyoruz. o yüzden o avatarları kaldırdık, aynı kişiler bir daha eklerse cezalandırılacak ve kaldırılacak.
(/s)
Kazandığımız Bir Maçın Arkasından O Maçla İlgili Bir Görüntüyü Neden Avatar Olarak Kullanamıyoruz Çok Merak Ediyorum?
Bilgilendirilirsem Sevinirim...
Sizin gördüğünüz şeyi hakem niye göremedi hayret doğrusu. Sırf şu Galatasaray'lı yöneticiler yüzünden futbol alanında en ufak bir olayda ceza alıyoruz. Aynı şekilde Galatasaray'lı arkadaşlarda Fenerbahçe'li yöneticilerden ceza alıyor.
En iyi örnek ise Üst Yönetici yazısını sarı-kırmızı yapan bir yönetici bana uyarı veriyorsa bunda bir artniyet ararım.
Ha şuana kadarda uyarı almadım, alan arkadaşlar adına konuştum.
Saygılar.
futbolda kaleciler ceza alanı içerisinde her yeriyle topa müdahale edebilir. bu nizamidir. buna hakem de karışamaz. ancak burada o resmi alıp avatar olarak kullanmak, galatasaraylı üyeleri tahrik etme amacı gütmektir bir nevi. biz böyle yorumlayıp kaldırdık avatarları.
konu daha fazla dışına çıkmasın. daha fazla bilgi için destek merkezini kullanabilirsiniz.
saygılar bizden.
(/s)
İyiki forumdan kimse gitmemiş maça,ne stadda ne maçta olay çıkmadı öyle dikkate alınacak,ama demek ki burdan insanlar gitseymiş kesin olay çıkarmış.Bu ne kindir yahu. Futbol maçı izleyip takım tutup bundan zevk mi alıyosunuz,yoksa tuttuğunuz takımı bahane edip birbirinize saldırıp durmaktan mı?
Önce bunu çözmek lazım.
Bana gore hakem falan konusmak gerek yok. Galatasaray 3 haftadir maglubiyet aliyor, bunlarin hepsinin sebebi hakemi ?
Bundan sonrasi icin, herkesin isi cok zor. En avantajli Bursa gibi gozuksede , bana gore en avantajli BJK
AMA ayrica bana gore Fenerbahce sampion olcak![]()