Quote Originally Posted by nannar View Post

Galatasaray'da Caner,Mustafa,Mehmet Topal ve Barış dörtlüsü olduğu sürece bizim takım adam gibi atağa çıkamıyor . Orta alanda top kazanıyoruz,tam atağa çıkacağız,hooop hatalı pas,koşun geriye Caner solda topu aldığı gibi kendisiniBeckham sanarak 50 metrelik paslar deniyor . Açtığı hiçbir orta yerini tutmuyor.Yazık Jo ilerde sanki biyonik adam gibi her şişirilen topu indirme uğraşında. Elano orta alandaki iş bilmez arkadaşlarının aklına gelirse onlardan pas alıp adam gibi iş yapmaya çalışanlardan bir tanesi. Keita topu alınca nedense hiçbir GS'li ona yaklaşmıyor . Her aldığından adam koşsun gitsin diyorlar sanırım... Bunlar bu maça özel değil, Galatasaray'ın genel sorunları. Orta alanda Elano'nun yanına çift yönlü ve biraz da olsa pas atabilen bir adam lazım. Bir de dikkatimi birşey çekiyor, bizim iş bilmez,pas özürlüler ayaklarına top geldiğinde en yakınındakine atmak yerine 20-30 metrelik paslar deniyorlar Hiç mi uyaran yok bilemedim...
Aylardır söylediğim şeyleri söylediniz...

Bunları gördükçe ben sinir oluyorum. Anlık şeylerde değil bunlar.

Barış geldiğinden beri hiç bir şekilde geliştirmedi kendisini. ne pas vermesi ne mentalitesi...VS VS.

Elimden bişe gelmemeside ayrı bi konu ztn..ah elimde olsa herşey....