Ya Fair Play fener maçlarında yalanŞükrü Saraçoğlunda olsunda görün bakalım Fair Play'i
Onlar sonsuz baskı kurar her türlü tahriği yapar bize ve hiç bir fenerli yönetici buna bi şey demez ama Maç Sami Yen de olunca hemen Fair Play
Ve biz de bunu biraz yedik. BEn hiç bi şekilde bu maçların bu şekilde olmasını istemiyorum.Dün Galatasaray ilk yarıdaki derbide fenerin çıktığı gibi çıkıp arkasına taraftarı alsaydı inanın biz fark atardık. Kimse fenerin bizden iyi oynadığını söyleyemez. Eğer kazanmak istiyorsan gerekirse ceza alacaksın bu derbilerde.Şimdi herkes bana bi şeyler diyecek ama gelecek yıl Saraçoğlundaki derbiyi görünce umarım beni hatırlarlar
Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u. Ama fenerbahçe taraftarı takımı için doğru olanı yapıp ı maçta gerginliği sağlayıp takımının istekli olmasını sağladı. Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez![]()