Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

O görüntünün avatar olarak kullanılmasına getirilen yasağı kınıyorum.

Maçla ilgili yazdığım iletide o hareketin hoş olmadığını yazmıştım. Ancak bu durum maç esnasında, stad içi için geçerli. Bu görüntüden tahrik olmak için epey çaba sarfedilmiştir sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burada bazı kısım kendi aralarında karar verip foruma direk etki ediyorlar, etik değil söylemek istedim.Taraftar olarak elbet galibiyet sonrası eğlenmemize bakacağız,avatarlarımıza koyacağız nedir mahsuru olan şey? Bir sevinç kısıtlandırılmalımıdır bumudur? Bizlerde buradayız,fikirlerimiz alınmalı. Ona göre hareket edilmeli.

Maça gelirsek; sıkıcı bir maç geçti diyebilirim. Fenerbahçe bir büyük takım gibi topun karşı takımda kalmasını istedi.Nitekim oldu,hatadan yararlanarak golü buldu ve maçı aldı.

Daum son 5 maçtır uyguladığı manteliteyi futbolculara çok iyi aşılamış. Selçuk maçtan sonraki açıklamasında dediki '' 5 maçtır gol yemiyoruz,sahaya çıkalım gol yemiyelim. Nasılsa gol atarız,biz bunu biliyoruz. '' Sezon sonuna kadarda bu mantıkla sahada olacağız. Futbolcular buna inanmış durumdalar.

Bana göre Daum çoktan istifasını verdi,sezon sonu bekleniyor. Tek hedef 1-0,sezon sonuna kadar. Ve şampiyonluk.

İddaa oynayanlar için; Fenerbahçe maçları artık alt bitecek.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Sizin gördüğünüz şeyi hakem niye göremedi hayret doğrusu. Sırf şu Galatasaray'lı yöneticiler yüzünden futbol alanında en ufak bir olayda ceza alıyoruz. Aynı şekilde Galatasaray'lı arkadaşlarda Fenerbahçe'li yöneticilerden ceza alıyor.

En iyi örnek ise Üst Yönetici yazısını sarı-kırmızı yapan bir yönetici bana uyarı veriyorsa bunda bir artniyet ararım.

Ha şuana kadarda uyarı almadım, alan arkadaşlar adına konuştum.

Saygılar.
    Bu nedemektir yahu. Yönetim o kişiye bir hak tanımış ve sarı kırmızı renklerde yapmış kullanıcı başlığını. Sarı kırmızı olmasımı art niyet aramana sebep. Böyle birşey düşünen varsa geçer destek merkezine konusunu açar, eleştirisini yapar ve tartışılır, mevcut konu içerisinde böyle bir konu tartışılamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçla ilgili herşeyi anlatan bir kare. Hani diyosunuz ya şans diye. Bu şans değil HIRS !

Kendinden 20 cm uzun adamdan top almak için bütün gücünü kullanan Gökhan Gönül mücadelede başarılı oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Volkan'ın hareketinin avatarlardan kaldırılması konusunda halen neden diyenler var.Şöyle ki Volkan o hareketi o anda gs taraftarlarını provoke etmek için yapmıştır.Yani bu şu demek, doğrudan tahrik amacı taşıyan bir pozisyon.Kendisine sorsanız oda inkar etmez zaten bunu.Bu forumda tahrik edici her türlü unsuru kaldırıyoruz zaten.Daha geçen gün Emre'nin milli forma altında stadda yaptığı ve hakemin ceza vermediği bir hareketi avatar yapan bir arkadaşında avatarı kaldırıldı.Yani bu bi standart takıma özel falan değil.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Soru: Volkan'ın Galatasaray maçında yaptığı terbiyesizliğin resmini avatar olarak kullanmamıza neden izin verilmiyor?
    Cevap: Kendiniz söylediniz; terbiyesizce bir hareket olduğu için.

Soru: Ama olur mu canım; oyun kuralları içerisinde bir hareket. Hakem kart bile göstermedi, falan filan.
    Cevap: Kıstas bu değil. Milli bir maçta Emre'nin basın tribününe yaptığı harekete de kart gösterilmemişti.

Soru: Tamam, izin vermiyorsunuz, anladık. Peki benim avatarımı, benim rızam olmadan salak salak sırıtan bir adam resmiyle ne hakla değiştiriyorsunuz.
    Cevap: İlgili Volkan avatarını kullanmanızdaki sebebi anlıyoruz; rakip taraftarları ince görüyorsunuz. Biz de sizi böyle bir yaptırım uygulayarak ince görmeye çalıştık. Maksat empati gösterebilin.

Konu hakkında bunların dışında sorusu olan lütfen Turksportal Destek Merkezi'ni kullansın.

Not: Avatarları değiştiren benim. Galatasaraylı falan da değilim. Maçı izlemedim. Özetlerden Volkan'ın hareketini görünce güldüm hatta.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öncelikle aslan futbolcularımızı tebrik ediyorum... Hakemin ilk dakikalardaki nizami pozisyonu ofsayt olarak kesmesi belkide daha rahat kazanacağımız bir maçı zora sokmuştur... Neyseki Leo nunda yardımıyla bulunan golle 3 puanı aldık... Hakkımızla söke söke aldık... renkdaşlarımı Tebrik ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ibob View Post
    En iyi örnek ise Üst Yönetici yazısını sarı-kırmızı yapan bir yönetici bana uyarı veriyorsa bunda bir artniyet ararım.

Ha şuana kadarda uyarı almadım, alan arkadaşlar adına konuştum.
    Bu forumda 3 işin var. Ortamı germek, iftira atmak, benim sarı kırmızı rengimi kendine dert etmek.

Ben dün akşam hiçbir üyeye uyarı vermedim. İmzasını yada avatarını değiştirmedim. O nedenle bazı arkadaşların adına konuşurken önce yalan yanlış mı konuşuyorum bir değerlendirme yapıver. Olmayan şeyleri olmuş gibi göstererek kendince amaçlar içine girme. Hakkettiği için uyarı verecek olsam çekiniyormuyum Herkes bir sorsun kendine cevabını bulur.

Diğer bir nokta ise toplu intihar etseniz bile yönetici rengi sarı kırmızı kalacak. Hatta kızdırmayın toptan sarı kırmızı yaparım.

Şimdi ise benden vazgeçinde futbolu konuşun, hakemi konuşun, taraftarı konuşun. Geri kalan herşey için destek merkezi...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O hareket gerçekten yanlış sen büyük bir kulüpte yıllarca oynayan ve Milli formayı giyen bir isim olarak bunları yapmmsı gerekenlerin başındasın.Ancak ne yazık ki Volkan bu tarz ikili tartışmalar taraftarla olan tartışmalara sık giren bir isim.Dostça başlamış ve öyle sona ermesi beklenen maaçta bunu yapmak çok ayıptır.

Avatar tartışmasındada bence yönetim haklı konumda.

Hakemin skora doğrudan etki ettiğini düşünmüyorum.Bana göre çok zevksiz bir maç oldu.Bir derbi böyle olmamlı.Geçen hafta Avni Aker'de ki maç müthişti buda aksine o kadar kötüydü bence.

Burak yok öle herkesi sarı-kırmızı yaparım ben Bordo-Maviii,Artist

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Oda Kaleci Buda Kaleci

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, 90 dakika sonrası akıllarda ‘1 numaraların farkını’ ortaya koyan 2 pozisyon kaldı. İlki 70. dakikada Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçiren goldü. Selçuk Şahin’in 35 metreden kaleye gönderdiği topun şiddeti 51 kilometre olarak tesbit edildi. Ancak G.Saray’ın Arjantinli file bekçisi Leo Franco, neredeyse ‘tıngır mıngır’ gelen bu topu kalesine ‘buyur’ etti. Oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapatan Volkan Demirel ise, 90+1’de klasını konuşturdu. Genel olarak G.Saray forvetlerine pek pozisyon vermeyen F.Bahçe savunmasının unuttuğu Keita, ceza alanının 1 metre içinde topla buluştu. Fildişili yıldızın 17 metreden 107 kilometre hızla ağlara yönelen nefis şutunda, Volkan adeta uzayarak Fenerbahçe’yi kritik galibiyete taşıyan kurtarışı yaptı.

YAKTIN BİZİ FRANCO!
    Derbiyi kaybeden Galatasaray’da başkan Adnan Polat ve yöneticiler oldukça öfkeli... Kaleci Leo Franco’nun yediği hatalı gol sonrası yanındakilere dönen Adnan Polat’ın sinirli bir şekilde yakındığı belirtildi. Galatasaray Başkanı’nın birlikte maçı izlediği Fenerbahçeli yönetici Ali Koç’a dert yandığı ve Leo Franco’yla ilgili, “Yaktı bizi” ifadesini kullandığı iddia edildi. Polat’ın Arjantinli kaleciyle ilgili olarak, “Böyle bir golü bu kadar profesyonel bir kaleci nasıl yer anlamıyorum. Bu hata yüzünden hem maçı kaybettik hem de şampiyonluk yolunda yara ldık” dediği belirtildi.

“ATTIKLARI İLK GOL OFSAYT DEĞİLMİŞ”
    Maçtan sonra şeref tribününlerinden soyunma odasına doğru inen merdivenlerde yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan başkan Adnan Polat’ın, mağlubiyet nedeniyle oldukça öfkeli olması dikkat çekti. Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in, “Son dakikadaki pozisyon penaltıymış. Gözlemciler bile penaltı olduğunu görmüş” şeklindeki itirazlarına karşı çıkan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Bırak Haldun, ne anlatıyorsun? O pozisyon neticeyi mi değiştirecek? Onların da ilk yarıda attığı gol ofsayt değilmiş” diyerek cevap verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Florya'yı Bastılar.

Cimbom’da bir grup taraftar, Florya tesislerinde Sarı-Kırmızılı oyuncuları protesto etti. Öfkeli taraftarlar,
    özelliklemaçta hatalı gol yiyen kaleci Franco’yu hedef aldı. Arjantinli’yi Ali Sami Yen’de yuhalarken, Florya’ya
    gidenler de küfürlü bir şekilde Leo’ya ‘’Defol’’, Kaptan Arda’ya “Arda, SinemKobal için sinema kapat”, takımın tamamına da, “Renklere aşığız sizlere değil’’, ‘’En büyük taraftar futbolcular sahtekar’’ diye bağırdı.

RESİMLERİNİ YIRTTILAR

Taraftarlar, tesislerin karşısında bulunan reklam panolarındaki F.Bahçeli Lugano ve Jo’nun resimlerini yırttı. Sadece Neill lehine tezahürat yapılması dikkat çekti. Yumurta atmak isteyen bir grup ise otobüsün tesise arka kapıdan girmesiyle amacına ulaşamadı. Gösterilerin büyümesi üzerine aşırı tepki gösteren 2 taraftar tesislerin önünde bulunan güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı. Olaylar sonrası futbolcuların Florya’dan ayrılırken, taraftarların bulunmadığı kapıları tercih ettiği görüldü. Galibiyetin sevincini araçlarıyla Florya’da tur atarak yaşayan bazı F.Bahçeli taraftarlar da protestoculardan nasiplerini alıp, G.Saraylılar’ın saldırısına uğradı. Sarı-kırmızılılar, 3 puanı kutlayan F.Bahçeliler’in arabalarını tekmeledi, yumruklar attı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Galibiyeti konuşmak yerine... Bu sonucun ligin bundan sonraki durumuna nasıl etki edeceğini tartışmak yerine... İki takımın geleceğini sorgulamak yerine... Bundan birkaç hafta önce "Türkiye'de hakem-makem yok; kimse kendini kandırmasın.. gerekirse böyle kritik maçlara yabancı hakem çağıralım..En azından bu konu tartışmaya açılsın" demiş ve tepki görmüştüm... Bunların üzerinde durmak yerine... Fenerbahçeyi alkışlayarak bana Cuma günü yazdığım mesajı yediren ve bütün Galatasaraylılardan özür dileten o alkış sahnesini takdirle anmak yerine...

İşi gücü bıraktık ve Volkan'ın poposuna düğümlendik kaldık...

Bir çift sözüm de Volkan'a: Lütfen daha fazla antipatik olma... Bir futbol maçı için oranı buranı oynatmaya değmez... Koyu bir Fenerbahçe fan'ı olmama rağmen yaptığını yadırgıyorum... İki gün sonra saçma bir gol yersen bu hareketi karşına çıkarırlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

gitmez olaydım şu maça keşke. çektiğim o kadar eziyetin sonucu çok üzdü beni. fakat mağlubiyetten daha çok ruhsuz Galatasaray taraftarı ve oyuncuları dikkatimi çekti. sanki sahada tiyatro oynanıyor, 20 dk çıt çıkmadı taraftardan.

taraftar beni çok üzdü. sami yen'in cehennemi falan kalmamış belliki.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bende geçen haftalarda görmüştüm. 4-0 biz kazanıyorduk 2 golu baros atıyordu diğerkerini tam kestiremedim

rüyalar tersine çıkar derler
    Last edited by Arbitre : 29.Mart.2010 at 13:31

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

maçta fenerbahçe gayet iyi oynadı yani kazanmak için nasıl oynanılması gerekiyosa onu oynadı ha gio 5 metreden o golü atsa belki bunları konuşmuyor olcaktık ancak olmadı fenerbahce'yi ve leo franco'yu tebrik etmek lazım

Gelelim taraftara yazıklar olsun diyorum ki golden sonra 20 dakika boyunca sustular ve bize fenerbahçe marşlarını dinlettiler Ali sami yen'in cehennemi falan kalmamış yazık çok yazık ben maça gidemezken oraya gidip de oturan susanları gorunce içim acıdı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    hehe Volkan ne yaptı öyle popomla bile durdururum topları der gibi
    Lincoln top sektiriyor diye tekme atıyodu Lincoln'e Şimdide kendisi dalga geçer gibi top duruduroyrdu.Fair play dışında şeyler bunlar.Bu değilde Volkan'la ikili pozisyona çıkan Keita ve Baros'a diklenmesine çok güldüm ya.Adamlar napıcak saf saf bakıcakmı sen topa çıkarken birde dikleniyor.Neyse tebrikler Fenerbahçe.Gene kazanamadık yapacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Taraftara suç bulmamak lazım.

Şok yaşadılar. Bu her stadta olan bir durumdur. Galatasaray her zaman Ali Samiyende saldıran bir anlayış izlemiştir. Bu anlayış ortada yokken birde yenen böyle bir gol taraftarıda çökertti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Taraftara suç bulmamak lazım.

Şok yaşadılar. Bu her stadta olan bir durumdur. Galatasaray her zaman Ali Samiyende saldıran bir anlayış izlemiştir. Bu anlayış ortada yokken birde yenen böyle bir gol taraftarıda çökertti.
    Gol 2.yarı geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gelelim taraftara yazıklar olsun diyorum ki golden sonra 20 dakika boyunca sustular ve bize fenerbahçe marşlarını dinlettiler Ali sami yen'in cehennemi falan kalmamış yazık çok yazık ben maça gidemezken oraya gidip de oturan susanları gorunce içim acıdı
    90-20=70

45 üstü 2. yarı oluyor zaten.

Golden sonra Fenerbahçe seyircisi oley çekmeye başladı, küfürler etti, tezahürat yaptı. Maçın diğer anlarında seslerini duyurmaları pek mümkün değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ya Fair Play fener maçlarında yalan Şükrü Saraçoğlunda olsunda görün bakalım Fair Play'i Onlar sonsuz baskı kurar her türlü tahriği yapar bize ve hiç bir fenerli yönetici buna bi şey demez ama Maç Sami Yen de olunca hemen Fair Play Ve biz de bunu biraz yedik. BEn hiç bi şekilde bu maçların bu şekilde olmasını istemiyorum.Dün Galatasaray ilk yarıdaki derbide fenerin çıktığı gibi çıkıp arkasına taraftarı alsaydı inanın biz fark atardık. Kimse fenerin bizden iyi oynadığını söyleyemez. Eğer kazanmak istiyorsan gerekirse ceza alacaksın bu derbilerde.Şimdi herkes bana bi şeyler diyecek ama gelecek yıl Saraçoğlundaki derbiyi görünce umarım beni hatırlarlar

Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u. Ama fenerbahçe taraftarı takımı için doğru olanı yapıp ı maçta gerginliği sağlayıp takımının istekli olmasını sağladı. Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez
    Last edited by wolfson : 29.Mart.2010 at 15:20
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Ya Fair Play fener maçlarında yalan Şükrü Saraçoğlunda olsunda görün bakalım Fair Play'i Onlar sonsuz baskı kurar her türlü tahriği yapar bize ve hiç bir fenerli yönetici buna bi şey demez ama Maç Sami Yen de olunca hemen Fair Play Ve biz de bunu biraz yedik. BEn hiç bi şekilde bu maçların bu şekilde olmasını istemiyorum.Dün Galatasaray ilk yarıdaki derbide fenerin çıktığı gibi çıkıp arkasına taraftarı alsaydı inanın biz fark atardık. Kimse fenerin bizden iyi oynadığını söyleyemez. Eğer kazanmak istiyorsan gerekirse ceza alacaksın bu derbilerde.Şimdi herkes bana bi şeyler diyecek ama gelecek yıl Saraçoğlundaki derbiyi görünce umarım beni hatırlarlar

Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u ! Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez
    Baskı kurmayacaksa taraftara ne gerek var .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post

Ne demek istediğini tam anlamadım. Fenerbahçe taraftarıyla mı ilgili yoksa ultrAslanla ilgili mi ?

Eğer Fenerbahçe taraftarı hakkında dediklerimle ilgiliyse ;
    Onlar baskıyı kurarken her şeyi kullanıyor. Keitaya atılan pet şişeyi takımlarını ateşlemek iin çok iyi kullandılar bana göre ama dün biz onu yapamadık. Baskıyı fenerbahçe taraftarı marşlarından çon başka yaptıklarıyla kuruyor. Ve fenerbahçeli oyuncular da bunu çok iyi bilerek oyunu hele derbileri çok iyi oynuyorlar.

Bizle ilgiliyse;
    Dün 20 dk boyunca fenerbahçeyi dinlettiler bize. Asıl destek olmaları gereken zaman oydu. Golden önce iyiydiler ama golden sonra fenerbahçeyi morallendirdiler. Cehennemde fenerabhçe marşı dinledik Daha iyi olabilirlerdi. Umarım ceza almam bu yorumdan dolayı ( ) gerekirse bazı oyuncuları tahrik edip oyunu sertleştirmeliydiler...
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u ! Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez
    Etik olarak yanlış ama dediklerin gayet mantıklı kazanmak istiyorsan karşındakinin yaptığını yapacaksın!! Biz yapmadık ve kaybettik sağlık olsun seneye saraçoğlunda çok farklı şeylerle karşılaşmıcaz

KATILIYORUM

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Onlar baskıyı kurarken her şeyi kullanıyor. Keitaya atılan pet şişeyi takımlarını ateşlemek iin çok iyi kullandılar bana göre ama dün biz onu yapamadık.
    Bence Alex'in Kafasına Yağan Şeylerle Yapabildiniz...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ne demek istediğini tam anlamadım. Fenerbahçe taraftarıyla mı ilgili yoksa ultrAslanla ilgili mi ?

Eğer Fenerbahçe taraftarı hakkında dediklerimle ilgiliyse ;
    Onlar baskıyı kurarken her şeyi kullanıyor. Keitaya atılan pet şişeyi takımlarını ateşlemek iin çok iyi kullandılar bana göre ama dün biz onu yapamadık. Baskıyı fenerbahçe taraftarı marşlarından çon başka yaptıklarıyla kuruyor. Ve fenerbahçeli oyuncular da bunu çok iyi bilerek oyunu hele derbileri çok iyi oynuyorlar.

Bizle ilgiliyse;
    Dün 20 dk boyunca fenerbahçeyi dinlettiler bize. Asıl destek olmaları gereken zaman oydu. Golden önce iyiydiler ama golden sonra fenerbahçeyi morallendirdiler. Cehennemde fenerabhçe marşı dinledik Daha iyi olabilirlerdi. Umarım ceza almam bu yorumdan dolayı ( ) gerekirse bazı oyuncuları tahrik edip oyunu sertleştirmeliydiler...
    GS taraftarıda su attı hatta isabet etti takım niye baskılı oynamadı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

GS taraftarıda su attı hatta isabet etti takım niye baskılı oynamadı .
    Arkadaşım demek istediğim de bu Ya taraftar takımı canlandıracak ki bu oldukça zor oluyor. Ya da takım taraftarı maçın başından itibaren arkasına alıp oynayacak. Arkasına alıp oynamak derken marşlarla destek filan değil Derbiyse derbiye yakışır oynucaksın! Fenerbahçe 15 ila 30 dkları arası bizim yarı sahada top çevirdi. Bir adamımızda çıkıp emre gibi ernst gibi baskı yapmadı. Bi yapsaydık onları ne fener rahat olurdu ne de GAlatasaray bu akdar kötü olurdu.
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Bence Alex'in Kafasına Yağan Şeylerle Yapabildiniz...
    Yorumunda bir şeyin altını çizdim Saraçoğlundaki maçı izlemişsindir ne küfürler edildi neler yapıldı. Daha maç başlamadan Cristian ortamı gerdi.Ben de bunu diyorum biz de bunu yapmalıyız. Ve bu fenere yapılmadı.Biz tek bir pet şişe attık MAçtan önce son 10 yılın maçlarını izledim. Galatasaray 2 maçın 1'inde kırmızı görmüş Ama fener görmemiş. Akıllı olup bizim onlara kırmızı göstertmemiz lazım bunu diyorum ben
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.

Sahaya bişeyler atmakla rakibi baskı altına almak arasında bir bağ kuramadım ben. Yunanistan'da veya İtalya'da sahaya sürekli bişey atmıyolar ama rakiplerini destekle müthiş baskı altına alıyolar. Dün akşam Galatasaray'da aynı şeyi yapabilirdi. Maç boyunca sustular. İlk yarının son 15 dakikası ve 2. yarının son 25. dakikasında hiç yoktu taraftar. Sen ilk yarıda sahaya madde attılar ( 2 şişe ) biz madde atamadık ( 1 şişe ) demeye getiriyosun lafı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.

Sahaya bişeyler atmakla rakibi baskı altına almak arasında bir bağ kuramadım ben. Yunanistan'da veya İtalya'da sahaya sürekli bişey atmıyolar ama rakiplerini destekle müthiş baskı altına alıyolar. Dün akşam Galatasaray'da aynı şeyi yapabilirdi. Maç boyunca sustular. İlk yarının son 15 dakikası ve 2. yarının son 25. dakikasında hiç yoktu taraftar. Sen ilk yarıda sahaya madde attılar ( 2 şişe ) biz madde atamadık ( 1 şişe ) demeye getiriyosun lafı.
    Anlayamıyorum seni Benim ilk yarıdaki maçta fenerbahçe taraftarına tepkim yok! Takımları için en doğru olanı yaptılar onlar. Sonuçta derbiyi kazanıp bir kaç maş ceza aldılar. Biz maçı geremedik. Eğer Sami Yende maç gergin bu olsaydı bizim işimize yarardı.Takım daha baskılı ve istekli oynardı. Eğer maçın gergin olmamasında taraftarın etkisi yok diyorsan diyecek bi şeyim yok sana Umarım gelecek senede Saraçoğlundaki derbide bizim yapMAdıklarımız fenerbahçe taraftarı da yapmaz da bizim için iyi olur..
    Last edited by wolfson : 29.Mart.2010 at 15:11
    turksportal...

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri