Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki GS seyircisi madde atmışta Fenerbahçe taraftarı hiç bişi yapmamış gibi.Madem tarafsız konuşuyorsunuz onuda söyleyin.Şükrü Saraçoğlunda oynansa maç gene madde atılıcak,Ali Sami Yen'de oynansa gene madde atılıcak gene küfür edilicek.Her sen olan şeyleri problem mi yaratıyorsunuz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Ya öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki GS seyircisi madde atmışta Fenerbahçe taraftarı hiç bişi yapmamış gibi.Madem tarafsız konuşuyorsunuz onuda söyleyin.Şükrü Saraçoğlunda oynansa maç gene madde atılıcak,Ali Sami Yen'de oynansa gene madde atılıcak gene küfür edilicek.Her sen olan şeyleri problem mi yaratıyorsunuz.
    Arkadaş yarım saatten beri Fenerbahçe'li taraftarların yaptıklarını örnek gösteriyor.Farkındaysan hayır yok öyle birşey demedim. Sadece o yapılanların maç kazanmakta bir faydası olmayacağını söylüyorum. Yapılanları savunduğum yok.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Sen Pisliği Su İlemi Temizlersin Tolga YoKsa Su İlemi GSlilik Duruşu Yada FBlilik Duruşu Bu Olmamalı Saraçoğlunda Yapılıyor Diye Galatasaray Taraftarının Yaptıkları Savunulamaz
    Ne Zaman Bu Zihniyetten Kurtulacağız Merak Ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Sen Pisliği Su İlemi Temizlersin Tolga YoKsa Su İlemi GSlilik Duruşu Yada FBlilik Duruşu Bu Olmamalı Saraçoğlunda Yapılıyor Diye Galatasaray Taraftarının Yaptıkları Savunulamaz
    Ne Zaman Bu Zihniyetten Kurtulacağız Merak Ediyorum
    Kimse burda GS'nin yaptığını savunmuyor.Ama ikide bir yok GS taraftarı Alex'e su attı diyorsanız bende diyorumki Kadıköy'de atılınca Ali Sami Yen'dede atıyorlar..Orda yapılıyorsa burdada yapılıyo olay bu kadar basit.Keşke atılmasa ama iki taraftan kimse durmayınca bu böyle yıllarca gider.Senin dediğini hiç bir takım yapmıyor bana göre.

Mesaj Yetkileri