Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Ya Fair Play fener maçlarında yalan Şükrü Saraçoğlunda olsunda görün bakalım Fair Play'i Onlar sonsuz baskı kurar her türlü tahriği yapar bize ve hiç bir fenerli yönetici buna bi şey demez ama Maç Sami Yen de olunca hemen Fair Play Ve biz de bunu biraz yedik. BEn hiç bi şekilde bu maçların bu şekilde olmasını istemiyorum.Dün Galatasaray ilk yarıdaki derbide fenerin çıktığı gibi çıkıp arkasına taraftarı alsaydı inanın biz fark atardık. Kimse fenerin bizden iyi oynadığını söyleyemez. Eğer kazanmak istiyorsan gerekirse ceza alacaksın bu derbilerde.Şimdi herkes bana bi şeyler diyecek ama gelecek yıl Saraçoğlundaki derbiyi görünce umarım beni hatırlarlar

Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u ! Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez
    fair play miydi dün gs seyircisinin yaptıkları maçtan önce sahaya çıkan oyuncularımıza tüm stad olarak küfürler edenler şişe atan lazer tutanlar fenerbahce taraftarı değildi.ayrıca lincoln 2 sene önce top sektirirken aynı stadda taraftarlarınız olay çekiyordu.bence ikiside normal futbol show işi dalga da geçeceksin bazen
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by sananes View Post
    fair play miydi dün gs seyircisinin yaptıkları maçtan önce sahaya çıkan oyuncularımıza tüm stad olarak küfürler edenler şişe atan lazer tutanlar fenerbahce taraftarı değildi.ayrıca lincoln 2 sene önce top sektirirken aynı stadda taraftarlarınız olay çekiyordu.bence ikiside normal futbol show işi dalga da geçeceksin bazen
    Fair Play değildir belki ama o alkış Fair Play için bir adımdır... O küfürleri fenerbahçe taraftarı da yaptı lazeri fenerbahçe taraftarı da tuttu. Gördüğün gibi her şey karşılıklı. Ama burda sorun bizde. Biz derbilere hiç bir şekilde fenerbahçe kadar istekli çıkmıyoruz. Gönlümüz belki çok hırslı istekli ama yaptıklarımız değil. Hİç bir şekilde fenerin bize yaptığı gibi onları stres altına alamıyoruz. Bir gün bunu biz de yaparsak biz de fener gibi rahat bir galibiyet alıcaz İnşallah
    turksportal...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yorumunda bir şeyin altını çizdim Saraçoğlundaki maçı izlemişsindir ne küfürler edildi neler yapıldı. Daha maç başlamadan Cristian ortamı gerdi.Ben de bunu diyorum biz de bunu yapmalıyız. Ve bu fenere yapılmadı.Biz tek bir pet şişe attık MAçtan önce son 10 yılın maçlarını izledim. Galatasaray 2 maçın 1'inde kırmızı görmüş Ama fener görmemiş. Akıllı olup bizim onlara kırmızı göstertmemiz lazım bunu diyorum ben
    Bu nasıl bir anlayıştır, çözemedim. Derbilerde rakibi yenmek istiyorsak çeşitli çirkefliklere başvurmalıyız , yoksa yenemeyiz diyorsun.Bunları yapmadığımız için yeniliyoruz diyorsun yani. Bu mudur?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Bu nasıl bir anlayıştır, çözemedim. Derbilerde rakibi yenmek istiyorsak çeşitli çirkefliklere başvurmalıyız , yoksa yenemeyiz diyorsun.Bunları yapmadığımız için yeniliyoruz diyorsun yani. Bu mudur?
    Haa işte burda ortaya çıktı Ben ne dedim fenerbahçe bize ne yapıryorsa biz de onu yapıcaz dedim sen bi fenerbahçe taraftarı olarak kendi yaptıklarını çirkeflik olarak görüyorsun. Eğer öyleyse biz de öyle yapmalıyız
    turksportal...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet taraftarın attığı şişe çirkefliktir,küfür etmek çirkefliktir. doğru.Fakat o hareketler maç kazandırmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Olabilir taraftarın attığı şişe çirkefliktir,küfür etmek çirkefliktir. doğru.Fakat o hareketler maç kazandırmaz.
    Maçı kazandırmayabilir ama eğer dün öyle olsaydı hiç bir Galatasaraylı bu kadar üzülmezdi emin ol Maçı kazandırmayabilir ama hiç yoktan boynun bükük ayrılmazsın sahadan. Maçı kazandırmayabilir ; hiç yoktan daha fazla rekabet eder ve elimizden geleni yaptık dersin...
    Bugün hangi oyuncumumuz elimizden geleni yaptık derse bana göre bir çok Galatasaraylı inanmaz. Bazıları yaptı bazıları yapmadı der...
    turksportal...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maçı kazandırmayabilir ama eğer dün öyle olsaydı hiç bir Galatasaraylı bu kadar üzülmezdi emin ol Maçı kazandırmayabilir ama hiç yoktan boynun bükük ayrılmazsın sahadan. Maçı kazandırmayabilir ; hiç yoktan daha fazla rekabet eder ve elimizden geleni yaptık dersin...
    Bugün hangi oyuncumumuz elimizden geleni yaptık derse bana göre bir çok Galatasaraylı inanmaz. Bazıları yaptı bazıları yapmadı der...
    Taraftardan mı bahsediyoruz,oyunculardan mı onun bir kararını ver istiyorsan...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Taraftardan mı bahsediyoruz,oyunculardan mı onun bir kararını ver istiyorsan...
    Her ikisinden de İkisinden birisi tam olsaydı birbirlerini tamamlardı.
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki GS seyircisi madde atmışta Fenerbahçe taraftarı hiç bişi yapmamış gibi.Madem tarafsız konuşuyorsunuz onuda söyleyin.Şükrü Saraçoğlunda oynansa maç gene madde atılıcak,Ali Sami Yen'de oynansa gene madde atılıcak gene küfür edilicek.Her sen olan şeyleri problem mi yaratıyorsunuz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Ya öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki GS seyircisi madde atmışta Fenerbahçe taraftarı hiç bişi yapmamış gibi.Madem tarafsız konuşuyorsunuz onuda söyleyin.Şükrü Saraçoğlunda oynansa maç gene madde atılıcak,Ali Sami Yen'de oynansa gene madde atılıcak gene küfür edilicek.Her sen olan şeyleri problem mi yaratıyorsunuz.
    Arkadaş yarım saatten beri Fenerbahçe'li taraftarların yaptıklarını örnek gösteriyor.Farkındaysan hayır yok öyle birşey demedim. Sadece o yapılanların maç kazanmakta bir faydası olmayacağını söylüyorum. Yapılanları savunduğum yok.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sen Pisliği Su İlemi Temizlersin Tolga YoKsa Su İlemi GSlilik Duruşu Yada FBlilik Duruşu Bu Olmamalı Saraçoğlunda Yapılıyor Diye Galatasaray Taraftarının Yaptıkları Savunulamaz
    Ne Zaman Bu Zihniyetten Kurtulacağız Merak Ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yaww yazmayayım dedim ama içimde kalmasın

Galatasaray'da Caner,Mustafa,Mehmet Topal ve Barış dörtlüsü olduğu sürece bizim takım adam gibi atağa çıkamıyor . Orta alanda top kazanıyoruz,tam atağa çıkacağız,hooop hatalı pas,koşun geriye Caner solda topu aldığı gibi kendisini Beckham sanarak 50 metrelik paslar deniyor . Açtığı hiçbir orta yerini tutmuyor.Yazık Jo ilerde sanki biyonik adam gibi her şişirilen topu indirme uğraşında. Elano orta alandaki iş bilmez arkadaşlarının aklına gelirse onlardan pas alıp adam gibi iş yapmaya çalışanlardan bir tanesi. Keita topu alınca nedense hiçbir GS'li ona yaklaşmıyor . Her aldığından adam koşsun gitsin diyorlar sanırım... Bunlar bu maça özel değil, Galatasaray'ın genel sorunları. Orta alanda Elano'nun yanına çift yönlü ve biraz da olsa pas atabilen bir adam lazım. Bir de dikkatimi birşey çekiyor, bizim iş bilmez,pas özürlüler ayaklarına top geldiğinde en yakınındakine atmak yerine 20-30 metrelik paslar deniyorlar Hiç mi uyaran yok bilemedim...

Bu maça gelince kim hak etti derseniz, "hiçkimse " derim Fenerbahçe zaten adam markajıyla oynadı. Kaybetmeyelim de kazanmasak da olur mantıgıyla sahadaydılar ve istediklerini bizim kalecimizin de alım gününde olmasıyla aldılar Bu maç oldu bitti...

Şampiyonluk yarışına gelince ,ben fikstürleri ve aklımdan geçen puan kayıplarını yazayım da hesabı birlikte görelim tahminlerim şahsidir...

Bursaspor: Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 , Antep içerde 3 , GS dışarda 0 , Kayseri içerde 1 , Ankara 3, BJK içerde 1 yani toplamda kalan 6 haftada 12 puan alarak 70'e ulaşır

Fenerbahçe : Kayseri (e ) 3 , Ankara 3 , BJK içerde 1 , Kasımpaşa dışarda 1 , Eskişehir içerde 3 , Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 1 yani toplamda 6 haftada 12 alarak 67 olur,

Beşiktaş : Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 3 , FB dışarda 1 , Sivas içerde 3, Diyarbakır dışarda 3, Manisa içerde 3 , Bursa dışarda 1 yani 6 haftada 14 alarak 69 olur,

Galatasaray: Sivas dışarda 3 , Diyarbakır içerde 3 , Manisa dışarda 1 , Bursa içerde 3, İBB dışarda 1 , Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 yani 6 haftada 15 alır ve 68 olur

Bu dediklerim tutar tutmaz bilemem Fakat bence şu anda en zor fikstür Fenerbahçe'de... En kolayı da Bursa'da... Bu akşamki mağlubiyetten sonra ilk 2'de bitirmek beni sevindirir açıkcası

Nasil en kolay fikstur Bursa'da? GS deplasmani, G.Birligi deplasmani, icerisde BJK, sonra Antep ve Kayseri var, bence kesinlikle kolay degil.

BJK'nin de kolay degil, 2 final maci olmak uzere 4 zor maci var.

En kolayi GS'nin bence, tek final maci iceride birde gelecek haftaki Sivas macinda hersey olabilir., onun disinda tum maclarda favori.

Acikcasi ben Sivas, Manisa, DYB'nin takimlari zorlamayacagini dusunuyorum, cunku o kapasitede degiller. Normalde kume dusmeye oynayan takimlar bela olarak gozukur, ama bence hicbir sorun cikartmazlar.....

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Deplasmana gelen takımları maç öncesi etkilemek önemlidir bence de. Sulu derbiyi de hatırlamak gerek. Galatasaray taraftarları maçtan önce de, maç boyunca da sürekli yabancı maddeler attılar sahaya. Fenerbahçe'li oyuncular da gerginlik çıkarmadılar o maçta. Fenerbahçe yine kazandı. Bir maçı yorumlamak çok doğru olmaz belki senin düşüncene karşı, ancak nasıl ortam olursa olsun istiyorsan kazanırsın. Senin taraftarın ne kadar ruhsuz olursa olsun, oyuncunun ateşi önemli. Keita ile Gio denedi taraftarları galeyana getirmeyi ancak taraftar yine sustu. Bence Galatasaray oyuncularında sorun. Tribünler sonra ki etken.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Sen Pisliği Su İlemi Temizlersin Tolga YoKsa Su İlemi GSlilik Duruşu Yada FBlilik Duruşu Bu Olmamalı Saraçoğlunda Yapılıyor Diye Galatasaray Taraftarının Yaptıkları Savunulamaz
    Ne Zaman Bu Zihniyetten Kurtulacağız Merak Ediyorum
    Kimse burda GS'nin yaptığını savunmuyor.Ama ikide bir yok GS taraftarı Alex'e su attı diyorsanız bende diyorumki Kadıköy'de atılınca Ali Sami Yen'dede atıyorlar..Orda yapılıyorsa burdada yapılıyo olay bu kadar basit.Keşke atılmasa ama iki taraftan kimse durmayınca bu böyle yıllarca gider.Senin dediğini hiç bir takım yapmıyor bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

bugra 1905
    Dediklerin banaysa;Ben yapılanları savunmuyorum tekrar okursan dediklerimi fenerbahçe taraftarının yaptıklarının takımı için doğru olduğunu derbiyi kazandırdığını sonucunda bir kaç ceza aldığını söyledim.Yapılanlar yanlış ama takım için işe yarayabiliyor...
    turksportal...

Nesil
    2006

Boşuna hakemi tartışmayın, Haldun Üstünel'e katılıyorum;

"Bırakın bunları. Bunlara mı sığınacağız. Ona bakarsanız Güiza'nın ilk yarıda ki pozisyonu ofsayt felan değildi."

Çok doğru belirtmiş. Bu tarz maçlarda büyük takımlar hiçbir zaman hakemlere sığınmamalı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kimse burda GS'nin yaptığını savunmuyor.Ama ikide bir yok GS taraftarı Alex'e su attı diyorsanız bende diyorumki Kadıköy'de atılınca Ali Sami Yen'dede atıyorlar..Orda yapılıyorsa burdada yapılıyo olay bu kadar basit.Keşke atılmasa ama iki taraftan kimse durmayınca bu böyle yıllarca gider.Senin dediğini hiç bir takım yapmıyor bana göre.
    Orada Dur Adamım Ben Bizim Stadda Hiç Görmedim Böyle Şeyleri Çok Centilmen Taraftarı Olan Takımlarımız Var Denizli,Sivas vs vs
    Dediklerin banaysa;Ben yapılanları savunmuyorum tekrar okursan dediklerimi fenerbahçe taraftarının yaptıklarının takımı için doğru olduğunu derbiyi kazandırdığını sonucunda bir kaç ceza aldığını söyledim.Yapılanlar yanlış ama takım için işe yarayabiliyor...
    Hayır Dediğim Sana Değildi Ben Genel Olarak Yazdım Bu Olayların Bitmesi Lazım Bir Şekilde İngilterede İspanyada Nasıl Centilmen Maçlar İzliyorsak Bizim Ülkemizdede İzlemeliyiz Dediğimi Sadece GSye Değdiriyor Diyede Anlamayın Nitekim Saraçoğlundada Eric Geretsin Kaşı Açılmıştı Ama Bir Şekilde Olsun Bu Olaylar Bitmeli Mesela Bir Maç GS Taraftarı Taviz Verse Ne Bileyim Küfür Etmese Su Falan Atmasa Ertesi Maçta FB Taraftarı Yapmaz Saraçoğlunda Elbette Stad Küfür Yüzde Yüz Engellenemez Ama Bu Olumsuzluklar Minimuma İndirgenirse Bir Süre Sonra Bu İstenmeyen Görüntülerde Olmaz Diye Düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Orada Dur Adamım Ben Bizim Stadda Hiç Görmedim Böyle Şeyleri Çok Centilmen Taraftarı Olan Takımlarımız Var Denizli,Sivas vs vs
    Bunu her takım yapıyor buğra.Onların istisna ama illaki oluyordur.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bunu her takım yapıyor buğra.Onların istisna ama illaki oluyordur.
    Valla Epeydir Sivasspor Maçlarına Gidiyorum Ve Hiç Ama Hiç Sahaya Su Atıldığını Görmedim Ha Çoğu Takım Atıyormu Atıyor Ama Atmayanlarda Var Sonuçta

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Atmayanlara zaten bişey dediğim yok.Ama çoğunluk bunu yapıyor.Ha bende maça gidiyorum 3.lig bile olsa yanımdaki adam koltuğu kırıp atıyo sanki bir yeriine batıyo.Boş şeyler bana göre.Atılmasa daha iyi olur.Dün mesela Alex'e atılan su keşke atılmasa.Ama işte tribünlerde oluyo böyle kişiler .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bunlar sadece bizim görebildiklerimiz...

Deplasmanda yada içerde farketmez. Tribünde yer alan biri neler olduğunu bilir. Birbirlerine küfürde atarlar her türlü madde de atarlar. Biz sahaya atılmazsa fairplay var diyoruz. Millet resmen kendini rahatlatmaya geliyor. Karşıda 1000 kişi var. Ordan birine parmak sallayıp seni çıkışta yakalayacam sen sen diyede destekleyen işaret yapıyor. Karşıdaki kim oda belli değil. Beşiktaş maçında hakem penaltıyı veriyor. Kameraman kızları çekiyor. Hakem penaltıyı çalar çalmaz kız küfür ediyor. Bu değişmez.

Denilen şu oluyor galiba. Yeri mahşer alanına çevireceksin. Bu sahaya yabancı atmakla ilgili değil. Küfürle değil. Bu maçta öyle bir ortam oldu ki Galatasaray sanki başka bir takıma yenildi. Geçmiştede böyle olmuştu. İlk yarının sonunda Appiah uzun pas atmış Nobre aşırtmıştı ve maç 1-0 bitmişti. Oda öyle sakin bir derbiydi ki... Gerginlik derken tekme tokat girmeden bahsetmiyoruz. Psikolojik baskı. Galatasaray saldırdığı zaman Fenerbahçe'yi her zaman zor duruma sokuyor. Sıradan oynadı mı bu Fenerbahçe'ye yarıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BekLendiLdiği gibi boL pozisyonLu bir derbi oLmadı. GaLatasaray 2 pozisyon buLdu, Fenerbahçe yarım pozisyon buLdu ve çok önemLi bir 3 puanı aLma başarısı gösterdi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Fantastik Galatasaray seyircisi nedeniyle Fenerbahçe'nin çok rahat kazandığı karşılaşmadır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

rahmetli Özhan Canaydın'ın üzerinden prim yapmaya çalışanlar, emellerine ulaştılar. 1 haftadır yok fair play yok dostluk yok şu yok bu. saracoğlu maçlarnda neden böyle olmuyor acaba? ve evet, rakibi baskı altına almak gerektiğinde tahrik etmek demektir. son 10 yıldır fenerbahçe'nin uyguladığı en iyi şey budur. bu senede "fair play" oyununa geldik tüm taraftarlarca.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    rahmetli Özhan Canaydın'ın üzerinden prim yapmaya çalışanlar, emellerine ulaştılar. 1 haftadır yok fair play yok dostluk yok şu yok bu. saracoğlu maçlarnda neden böyle olmuyor acaba? ve evet, rakibi baskı altına almak gerektiğinde tahrik etmek demektir. son 10 yıldır fenerbahçe'nin uyguladığı en iyi şey budur. bu senede "fair play" oyununa geldik tüm taraftarlarca.
    gerçekten böyle mi düşünüyorsun gökay?

o pankart göstermelik, sözde fair play olsun diye miydi yani? bu kadar ucuzdu?

fenerbahçe senin düşündüğün gibi bir kulüp değil.

bu hafta sivasspor da aynı pankartla çıkarsa, aynı yorumu yapabilecek misin?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuna bak ölüm üzerinden oyun yapılıyor.Geçen hafta saygı duruşunda alkışlanması da mı oyun?

Hadş hakeme,şansa falan alıştık da bu biraz saçma olmuş...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence bu senin söylediklerin cok bos ve cok komik bahaneler, okuyanda sanki saracoglua'nda her derbi macinda yer yerinden oynuyor sanacak.. daha 3 sezon önce ali sami yen stadinda taraftarlar sahayi sulamadilarmi onu gectim koltuklari kirip sahaya atmadilar mi ? yine gecen sene gs taraftarinin ortaligi kizistirmasi sonucu futbolcular birbirine girmedimi ? bence fenerbahce seyircisine dil uzatmak yerine önce kendi takimina bir bakmalisin, gs dün kazanmak icin hicbirsey yapmadi sürekli top cevirdiler ki zaten Keita'nin son dakikada ki sutu disinda tehlikeli bir pozisyonlari yoktu.. he fenerbahce cok mu iyi oynadi hayir aksine cok kötüydü fakat skoru korumasini iyi bildiler belkide Leo Franco'nun o hatasi olmasaydi mac 0-0 bitebilirdi.. hersey sans ile alakali dün sansli olan taraf fenerbahce'ydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Alışıldık yorumlar yazılmış.Gerçi Turgut Abi açıklık getirmiş Yine FenerBahçe 4 lü içinde 4. ye atılmış. Vay be Dünya hiç değişmiyor değilmi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ben bu seneki maçtan bahsetmiyorum. genel konuşuyorum. maç ali sami yen'de olunca galatasaraylılar dahil bir anda aynı muhabbet dönüyor ortalarda. "dostluk kazansın,fair-play,respect" gibi kavramlar karşımıza çıkıyor bir anda. bu maçtan sonra artık istemiyorum şahsen ben fair-play falan. belkide dün emre belözoğlu'nun oynamaması f.bahçe'nin lehine olmuştur sırf bu sebeple. rakibi her türlü yolla baskı altına almaya çalışılmalı.

daha bu sene hakemin kafasının yarıldığını unutuyorsunuz sanıırm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben bu seneki maçtan bahsetmiyorum. genel konuşuyorum. maç ali sami yen'de olunca galatasaraylılar dahil bir anda aynı muhabbet dönüyor ortalarda. "dostluk kazansın,fair-play,respect" gibi kavramlar karşımıza çıkıyor bir anda. bu maçtan sonra artık istemiyorum şahsen ben fair-play falan. belkide dün emre belözoğlu'nun oynamaması f.bahçe'nin lehine olmuştur sırf bu sebeple. rakibi her türlü yolla baskı altına almaya çalışılmalı.

daha bu sene hakemin kafasının yarıldığını unutuyorsunuz sanıırm.
    Öyle birşey olmuyor.Nerden uydurdun anlamadım?En son sulu derbi öncesi alkışlanılsın denildi saha göle döndü.Baya etkili oluyormuş gerçekten...

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri