Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

KRALEX alex in 5 yılda yaptıkları tartışılmaz o Türkiyeye gelen en yararlı yabancı futbolcu ancak sezon sonundan sonra devam etmesi hakkında kafamda soru işaretleri var

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bir futbol virtiyozü (yanlış yazdıysam kusura bakmayın )

belkide dünyadaki en zeki oyuncu

Büyüksün usta.

not: Bir Beşiktaş'lı olarak saygı duyduğum ender Fenerbahçe'li futbolculardandır.

Dun macin gizli kahramanlarindandi Kaptan.Topu ayagina aldiginda kimse alamiyordu topu.Cok iyi yonetti dun takimi.Iyi ki varsin Kaptan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Dun macin gizli kahramanlarindandi Kaptan.Topu ayagina aldiginda kimse alamiyordu topu.Cok iyi yonetti dun takimi.Iyi ki varsin Kaptan..
    Farklı maç izledik sanırım. Selçuk'tan sonra takımın en kötüsüydü.

Fakat burda Alex'e kötü demiyorum. Tartışmasız Türkiye ligine gelmiş en büyük oyuncudur kralex. Sadece dünkü maçt akötü olduğunu söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Van basten maçtan sonra övgüler dizdi kendisine, sahada yer alan en teknik oyuncuydu diye. Alex'in hep topla hareketlerine bakarız, üstelik dün bazı anlarda orta sahada katkı da sağladı defansif anlamda, Mehmet Topal'a da sahada tur attırması ve orta alanı sadece Mustafa bırakması da yaptığı olumlu hareketlerdendi.

Hücumda işi bitirecek hamle yapamamış olması da, takımın sahip olduğu anlayış. Tek başına rakiplere çalım atıp, gol yapmasını bekleyemeyiz Alex'ten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alex dün akşam hiç gözükmedi ama top ona her geldiğinde ben derin ohh çektim. Adam o kadar akıllıki iğne deliğinden geçirdi kaç tane topu. Kaç kere geriye gelip top çıkardı kaptırmadan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

iyi oyun sadece gol atmak veya asist yapmakla olmaz. ülke olarak bu zihniyette olduğumuz için dün ki maçta alex'e kötü performans damgasını yapıştırıyoruz bunu da doğal karşılıyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zamanında Hakan Şükür için dönen bir geyik vardı ya. Sahada olması rakip savunmacıları tedirgin ediyor. Hiç bir şey yapmasa da en az 2 kişi marke etmeye çalışıyor falan diye. Aynı o hesap. Şahsen Fenerbahçe'ye karşı oynarken Alex'in sahada olması her rakip için bir korku kaynağı oluyordur muhakkak. Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biridir Alex.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Farklı maç izledik sanırım. Selçuk'tan sonra takımın en kötüsüydü.

Fakat burda Alex'e kötü demiyorum. Tartışmasız Türkiye ligine gelmiş en büyük oyuncudur kralex. Sadece dünkü maçt akötü olduğunu söyledim.
    Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    iyi oyun sadece gol atmak veya asist yapmakla olmaz. ülke olarak bu zihniyette olduğumuz için dün ki maçta alex'e kötü performans damgasını yapıştırıyoruz bunu da doğal karşılıyorum.
    Cevabi arkadas vermis..Benim vermeme gerek kalmadi heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Derbide Alex sırtı dönükte olsa fiziğini iyi kullandı ve topu saklayarak iyi servisler yaptı.. Zaten Samiyen'de İleri hatta Güiza'ya gol attırmak çok zordu.. Golüde zaten nasıl attık biliyoruz.. Özer sakat ve sağda, Sol açığımız Vederson Ortada Selçuk vardı. Bence Alex maçta Bilica-Lugano ile birlikte en iyi futbolcuydu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Büyük adamsın Alex, çok büyük.

Buyuksun be Kaptan..Harbi buyuksun

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe tarihinin en başarılı oyuncularından biri olmasına rağmen ''beni abartmayın'' diyecek kadar mütevazi. Büyüksün Alex.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ofansif orta saha oyuncularına karşı her zaman sempatim vardır.Riquelme,Alex,Hagi her zaman en beğendiğim futbolculardır.Alex ister koşar ister yürür o zekasıyla her türlü gol attırır zaten.Koşmasına ne gerek var.Çok hızlı düşünen bir futbolcu.Gs li olmama rağmen çok kral biri olarak görüyorum.Fenerlilerin dediği gibi Kralex

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen yıla ait video; Cruzeiro taraftarının Alex sevgisi.

http://www.youtube.com/watch?v=jy43E...layer_embedded
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu sezon mücadeleyide ekledi kendine şimdi daha çok seviyorum onu ve soru işaretleri kalktı kafamdan.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ah Alex ah sen bide koşsan en kötü Barcelona, Real Madrid gibi klüplerde oynardın be. Manisa maçını izliyorduk TV'den koskoca maçta 2 kez gördüm ekranda biri gol biri asist yok böyle bir oyuncu. Zaten bunun koşan halide Van der Vaart'tır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkiye'de tek takım forması altında 100'ler Kulübü'ne giren ilk yabancı oyuncu ünvanını da aldı. Tebrikler Alex.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Profesör

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Biz bu dünya'dan göçeriz ama bu takımda onun gibi birisini böyle birini göremeyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

http://www.youtube.com/watch?v=b5DAA...eature=related

Bugün bir kez daha hayran oldum ona. Belki onla olmuyor ama onsuzda olmuyor sanki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hiç gitmesin, kalsın buralarda...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Alex Fenerbahçe'de oynadığı süre içerisinde unutulmaz işlere imza atmış bir oyuncudur ve hemen tüm Fenerbahçeli'lerin kalbinde taht kurmuştur.Ama emeklilik zamanı gelmiş olan bir Profesördür.Her güzel şeyin bir sonu vardır.Ve Alex Fenerbahçe'deki misyonunu tamamlamıştır.Sezon sonu güzel bir törenle plaketi takdim edilip uğurlanacaktır muhtemelen ve öyle olmalıdırda.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dalya dedi, sezon başı Aykut Kocaman tarafından istenmiyor haberleri çıktı ama senelerdir Alex'i izliyorum ve bu sezon oynadığı kadar koşan, mücadele eden bir Alex'i pek görmemiştim oysa ki yaşlanırken bu mücadelesi daha geriye gitmesi gerekirdi.

Alex ile yani o olduğunda uygulanan sistemle işler yürümüyor diye düşünüyorum ama Alex'in bu sezon oynadığı oyundan da keyif alıyorum, Fenerbahçe'nin 3000. golünü de atmak ona nasip olur umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Her yıl gönderilmeli denir, bu sene kapıya konulacak Brezilya'dan takımlar istiyor gidecek denir fakat her sezon sözleşme yenilenir. Yok böyle bir sevda. Alex&Bahçe adı özdeşleşmiş bir oyuncu. 38 yaşına kadarda olsa en azından kulübede olmalı. Alex gibi potansiyeli zirvede olan ve takımı bu kadar iyi tanıyan bir adam gitmemeli.

Dile kolay 100 gol.

Umarım Bucaspor maçında ilk golü o atar.3000.ci gol ona nasip olur inşallah. Onu izlemek büyük bir keyif,umarım futbolu bıraktıktan sonra altyapıda çalışır,Fenerbahçe'nin içinde olmaya devam eder.Onu çok seviyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Last edited by TR.CaPTaiN : 22.Kasım.2010 at 23:05
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri