Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu Ali Samiyen'in havasındanmıdır suyundanmıdır o stada giren herkes holigan oluyo çıkıyo. Alican'ı aklı başında bilirdik adam 2 maça gitti holigan oldu. Gökay düzgün yorum yapardı stada gitti Özhan Canaydın için açılan pankarta bile kulp taktı. Veya kaybedince böyle oluyo herhalde. Özhan Canaydın için saygı duruşu yapıldı maçtan önce. Benim izlediğim yer 4650 kişi vardı. O kadarr insanın içinde ayağa kalkanlar sadece Fenerbahçe taraftarlarıydı.

Atın atın daha çok atın. Ne biliyim her derbide hakemin kafasını yarın oyuncunun sırtına şişeleri yağdırın. Maçtan önce 10-15 kişiyi bıçaklayın. Bu baskı kurmak değil hayvanlık. 2-3 kendini bilmezin yaptığı insanlığa sığmayacak bişey.

Şimdi stad kapatmamak için gelecek bahaneleri bekliyorum ben asıl. Bunada ceza vermezlerse buyrun cenaze namazına.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Şimdi stad kapatmamak için gelecek bahaneleri bekliyorum ben asıl. Bunada ceza vermezlerse buyrun cenaze namazına.
    En fazla 40-50.000 TL para cezası gelir.

Anlamadığım o atılan orda Alex'e değil de Caner'e gelseydi Gs'li arkadaşlarda yine Kadıköy'de yapıldı,burda da yapılması normal diyebileceklermiydi ?

Umarım seneye ilk maçı deplasmanda oynarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu Ali Samiyen'in havasındanmıdır suyundanmıdır o stada giren herkes holigan oluyo çıkıyo. Alican'ı aklı başında bilirdik adam 2 maça gitti holigan oldu. Gökay düzgün yorum yapardı stada gitti Özhan Canaydın için açılan pankarta bile kulp taktı. Veya kaybedince böyle oluyo herhalde.
    belkide olayın içinde olunca, bu işlerin nasıl işlediğini daha iyi kavramaya başlıyorsun. normal şartlarda çoğu yerde hakeme sallanmış olmasına rağmen g.saraylılar dahil kimse bahsetmiyor bile. birde f.bahçe'nin böyle bir şekilde mağlup olduğunu düşünün. ne olurdu sizce?

o ünlü sulu maç, o zamana kadar birikmiş sinirin bir patlamasıydı. bedelinide ağır bir şekilde ödedik zaten. bundan sonra bizde kafa yaralım, ses bombası falan atalım bu tür olayları azar azar her derbide yapalım rakibi baskı altına alalım. bizim "respect" anlayışımız başkaları tarafından yapılmıyor çünkü.

hımm, evet. tek çare bu gibi ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    belkide olayın içinde olunca, bu işlerin nasıl işlediğini daha iyi kavramaya başlıyorsun. normal şartlarda çoğu yerde hakeme sallanmış olmasına rağmen g.saraylılar dahil kimse bahsetmiyor bile. birde f.bahçe'nin böyle bir şekilde mağlup olduğunu düşünün. ne olurdu sizce?

o ünlü sulu maç, o zamana kadar birikmiş sinirin bir patlamasıydı. bedelinide ağır bir şekilde ödedik zaten. bundan sonra bizde kafa yaralım, ses bombası falan atalım bu tür olayları azar azar her derbide yapalım rakibi baskı altına alalım. bizim "respect" anlayışımız başkaları tarafından yapılmıyor çünkü.

hımm, evet. tek çare bu gibi ...
    Tek çare ezeli rakibine karşı elinden geleni yapmak gibi duruyor.

Aslında her derbi maçında bunları yapıcan hiç bağırmayacaksın Galatasaray'ın yaptığı gibi.Beşiktaş,Fenerbahçe hep yanlış yapıyor.İşin ilginci sulu derbinin bile bahanesi var.Daha sonra hiç birşey olmadı dimi?Daha dün Alex'e su atıldı?

Hayatımda böyle saçma bir bahane duymadım.

Benim anlamadığım nasıl mağlup olmuş Galatasaray?Bir golümüzü vermedi hakem neredeyse,2m'lik ofsaytı görmedi.Sonra hakemle kazandık,şansla kazandık,Özhan Canaydın'ın ölümüyle kazandık.Bakalım nereye varıcak...Çünkü her derbiden sonra duyuyoruz bunları.

Mesaj Yetkileri