1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: İkinci Nouma vakası!

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Demre View Post
    1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
    Katılmıyorum,eğer böyle bir olay olursa Galatasaraylı arkadaşlarımdan hiçbirinin hiçbirşey demeye hakkı olmaz,fakat Fenerbahçeli olanların da o hareketi yapanı savunma hakkı olmaz.

Eğer biri öyle bir şey yaparsa,bence bu forumda yorum yapmayı bırakmalı o kişi.Fanatiklikle ilgili ciddi sorunları vardır bunu yapacak kişinin.

Mesaj Yetkileri