Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O değilde kimse dün akşam Andre Dos Santos'un müthiş performansından bahsetmemiş. Adam dün akşam resital yaptı resmen. Kaç kere 2 kişinin arasından attı geçti. Keita - Gio - Arda hiçbirine adım attırmadı kanatta bu başarısının yanında. Bu adam bu yaşına kadar nasıl keşfedilmemiş ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    O değilde kimse dün akşam Andre Dos Santos'un müthiş performansından bahsetmemiş. Adam dün akşam resital yaptı resmen. Kaç kere 2 kişinin arasından attı geçti. Keita - Gio - Arda hiçbirine adım attırmadı kanatta bu başarısının yanında. Bu adam bu yaşına kadar nasıl keşfedilmemiş ilginç.
    Bloğumdaki yazımda bahsetmiştim ama buraya yazarken onu atlamışım, hücuma katkısıyla, rakip bekin ileri çıkmasını da engelliyor, dün bu sayede acaba Vedersonla beraber gelirlerse diye Sabri çok ileri çıkıp Keita'ya yardım edemedi. Çok abartmayalım ama görevini yaptı sadece, hücum yönü ekstrası, bu da zaman zaman savunmasında sıkıntı yaşatıyor. Her maça Galatasaray maçı gibi konsantre olamama sorunu da olur muhtemelen.

Ayrıca kaşınmıştır O, herkes kaşınmıyor mu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Demre View Post
    1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur. Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
    İkinci Nouma Vakası başlıklı konuda yazmıştım bunu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri