Anket Sonuçlarını Görüntüle: Böyle Manidar Avatarların Kaldırılmasına Ne Diyorsunuz?

Voters
69. You may not vote on this poll
  • Haklı bir uygulama

38 55.07%
  • Haksız bir uygulama

31 44.93%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Kaldırılan Avatarlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Ben Rahatsız Olmadım Bugüne Kadar,Bundan Sonrada Olmam...
    O Sebeple Haksız'ı İşaretledim...
    Eğer Her Takım'a Eşit Derecede Uygulanacağına İnansaydım Ben Rahatsız Olmadığım Halde Haklıyı İşaretlerdim Çünkü Ben Rahatsız Olmuyorum Diye Başkasıda Rahatsız Olmayacak Değil...
    Ancak Burada Objektiflik Sağlanamayacağını Düşündüğüm İçin Herkes'e Serbest Bırakılmalı Diyorum...
    Derbilerin Tadı Tuzu Bu,Yenen Taraf Gırgır Şamata Yapacak.Yenilen Tarafta Birazcık Sinirlenecek...
    Gerçek Hayatta Arkadaşlarımıza Takılmıyormuyuz?
    Onları Kızdırmıyormuyuz?
    Mesela Kadıköy'deki Maç İçin Mor Menekşe Olayı Bence Çok Güzel Bir Olaydı(Mor Forma İle Gitme Kararı Alıp Sonra Vazgeçen Galatasaray Olduğu İçin,Galibiyetten Sonra Bu Tür Takılmalar Normaldir Bence),
    Aynı Şekilde Galatasaray'lı Arkadaşların Türkiye Kupası Tartışmalarında Fenerbahçe'nin Yıllardır Türkiye Kupasını Alamamasıyla İlgili Sataşmalarıda Güzeldir.(Dikkat Ediniz Sataşma Diyorum.Yani Masum Olacak Şekilde.Hakaret Falan Değil.)
    Bunlar Bu Rekabetlerin Tuzu Biberidir...
    Takımım Kazandığında Birazcık Gırgır Yapamayacaksam Ne Anlamı Kalır Bu Galibiyet'in?
    Aynı Şekilde Yenildiğinde Üzülmeyeceksem...
    Tabii ki Bunlar Benim Düşüncelerim...
    Gerçk hayata takılanlara küfür ediyorum, o zaman burada da edelim küfür... Bu kadar düz mantık hayatımda görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Gerçk hayata takılanlara küfür ediyorum, o zaman burada da edelim küfür... Bu kadar düz mantık hayatımda görmedim.
    Takılanlar diyor takılanlara küfür mü ediyorsun?

Bu konuda birşey de ben söylemek istiyorum.Bu konuda standart oturtmak zor hakikaten böyle olunca kimine göre tahrik edici kimine göre normal avatarları yönetici üyeden kaldırmasını isteyebilir veya kendisi kaldırır.Böyle bir durumda ısrarcı olmak gereksiz gibi.Yöneticilere yardımcı olmak gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Sen Küfür Ediyorsan O Senin Seviyeni Yansıtır...
    Ancak Forumda Küfür Edemezsin Ve Küfür Edemediğin İçin Sinirden Çatlarsın Ancak Böyle Bir Durumda

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Sen Küfür Ediyorsan O Senin Seviyeni Yansıtır...
    Ancak Forumda Küfür Edemezsin Ve Küfür Edemediğin İçin Sinirden Çatlarsın Ancak Böyle Bir Durumda
    Seviye filan diyip de kendini kandırma, %99 ihtimalle canın sıkılınca sen de sövüyorsundur

Nasıl forumda küfür edilemiyorsa , forumda rakip taraftarı tahrik edici şeyler de paylaşamazsın, zira burası taraftar forumu değildir. Senin takılıyorum diye koyduğun şey bana ekstra rahatsızlık veren birşey olabilir (Misal Volkan'ın top kontrolü, ki birçok kişinin hangi amaçla koyduğunu sen de biliyorsun). Bu durumda şikayet de ederim, laf da sokarım. Tersi bir durumda, ben seni rahatsız eden birşey koysam sen de aynı şeyi yaparsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Seviye filan diyip de kendini kandırma, %99 ihtimalle canın sıkılınca sen de sövüyorsundur

Nasıl forumda küfür edilemiyorsa , forumda rakip taraftarı tahrik edici şeyler de paylaşamazsın, zira burası taraftar forumu değildir. Senin takılıyorum diye koyduğun şey bana ekstra rahatsızlık veren birşey olabilir (Misal Volkan'ın top kontrolü, ki birçok kişinin hangi amaçla koyduğunu sen de biliyorsun). Bu durumda şikayet de ederim, laf da sokarım. Tersi bir durumda, ben seni rahatsız eden birşey koysam sen de aynı şeyi yaparsın.
    Ben Hayatımda Küfür Etmiyorum Demedim
    Böyle Takılmalara Küfür Etmiyorum Dedim
    Edebiliyorsan Sende Rakip Takım Taraftarını Sinir Et
    Tutan Yok
    Hakaret Ve Küfür İşin İçinde Olmadığı Sürece Ufak Takılmaları Kaldırabilmek Lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sizin Meselenizde Durum Herkesden Farklı Olarak Onu Oraya Yazmanız...
    İnsanlar Bu Kişinin Ne Farkı Var Diyor?
    Ben dürüst olmakta fayda görüyorum. Bu adam sarı kırmızı yapmış kararlarında adil olamaz diye maskeler takmak yerine benim bu adamla şahsi problemlerim var farklı işler yapmasına sinir oluyorum dersin dürüstlüğünden dolayı takdir ederim, kaldırırım.

Çünkü ben oraya bu renkleri vermesemde Galatasaray'lıyım. Profilimde yazar, userbar'da yazar. Ben o renkleri kaldırdığımda Galatasaray'lılığımdan birşey kaybetmeyeceğim. Diyelim ki hiç adil davranmıyorum. O renkler kaldırıldığında gökten bir anda bana adillik inmeyecektir.

Yine durumun farklılığı şuyu buyu diye ayırmamak lazım. İşte bunları bile kaldıramayacak durumdayken bu tarz konular için çözümler üretmeye çalışmak bana anlamsız geliyor. Bir düşünsene Tesadüfün Böylesi 5-1'li bir avatar kullandığımı. Fenerli ne kadar kişi varsa kaçacak yer arasın.
    Last edited by DisCo : 30.Mart.2010 at 10:01

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben dürüst olmakta fayda görüyorum. Bu adam sarı kırmızı yapmış kararlarında adil olamaz diye maskeler takmak yerine benim bu adamla şahsi problemlerim var farklı işler yapmasına sinir oluyorum dersin dürüstlüğünden dolayı takdir ederim, kaldırırım.

Çünkü ben oraya bu renkleri vermesemde Galatasaray'lıyım. Profilimde yazar, userbar'da yazar. Ben o renkleri kaldırdığımda Galatasaray'lılığımdan birşey kaybetmeyeceğim. Diyelim ki hiç adil davranmıyorum. O renkler kaldırıldığında gökten bir anda bana adillik inmeyecektir.

Yine durumun farklılığı şuyu buyu diye ayırmamak lazım. İşte bunları bile kaldıramayacak durumdayken bu tarz konular için çözümler üretmeye çalışmak bana anlamsız geliyor. Bir düşünsene Tesadüfün Böylesi 5-1'li bir avatar kullandığımı. Fenerli ne kadar kişi varsa kaçacak yer arasın.
    Yazının Bir Kısmını Alıp Kişiselleştirmek Kolay Olan...
    Ancak Yazılanı Anlamaya Gayret Etmek Zor Olan...
    Siz Galatasaray'lılığınızdan Birşey Kaybedeceksiniz Demiyorum,Avatarınızda Falan Olmasıda Birşey Yapar Demiyorum...
    İsmi Fenerbahce Olan Yönetici Var Birşey Oluyor Mu?
    Veya Galatasaraylı,Beşiktaş'lı Yöneticiler Var Birşey Oluyor Mu?
    Neden Sadece Siz?
    Bunu Düşündünüz Mü?
    Ben Bu Sorunun Cevabını Veriyorum Ancak Siz Anlamamakta Direniyorsunuz...
    Maskeler Takmaktan Falan Bahsetmişsiniz Ancak Maske Takan Sizsiniz...
    Benim Sizinle Bir Problemim Yok,ÜstYönetici Yazınızın Nasıl Yazdığıylada Yok,Mesajlarımı Dikkatli Okusanız Bunu Anlayabilirdiniz...
    Ben Sadece Size Oluşan Tepkilerin Sebebini Yazıyorum Ancak Siz Olayı Kişiselleştirmek İçin Bir Çaba Sarf Ediyorsunuz...
    Ayrıca 5-1 Avatarı Koysam Neler Olur Diyorsunuz,Ben Size Söyleyeyim Başka Bir Yönetici 6-0 Avatar'ı Koyarsa Ve Bir Başka Yöneticide Şu Son Derbideki Volkan'ın Kurtarışını Koyarsa Bir Sorun Olmaz...
    Ancak Siz Tek Başınıza Bir Avatar Koyar Ve Herkesten Farklıyım Ben Havası Yaratırsanız O Sorun Olur İşte
    Yani İğneyi Kendinize,Çuvaldızı Başkalarına Batırın Bir Önce Ve Oturup Öz Eleştiri Yapın...
    İnsanları Suçlamak Kolay,Aha İşte Sarı Kırmızı Yazmasını Bile Kaldıramıyorlar O Zaman Yasak Olmalı Demek Kolay...
    Bu Arada Önceki Mesajlarımdan Fark Etmediyseniz Tekrar Edeyim;
    Rütbenizin Sarı Kırmızı Yazmasıyla Bir Problemim YOK!
    Ancak Rütbesi Sarı Kırmızı Olan Birisinin Sarı Kırmızılı Bir Olayda Takımını Veya Renkdaşını Kayırdığını Veya Rakip Takım Taraftarlarını Ezdiğini Görürsem Problemim Olur Diyorum
    Böyle Böyle Yapıyor Demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Belki yanlış biliyorum. Ancak insanlar hangi konu üzerinden konuşuyorsa yazılanlar ona hitabendir. Sen başka insanların fikirleri üzerine yorum yapıyorsun. Benimde cevaplarım sana değil bu fikirleri düşünenleredir. Bu cevapları seninle paylaşarak veriyor olmam senide içine katıyorum anlamını taşımaz.

Bir insan gerçeği saklayıp farklı yollardan birşeyler istiyorsa, şikayet ediyorsa dürüst davranmıyor demektir. 2+2=4

Aydın'ı kıskandım ve böyle birşey yapmak istedim. Canımda sıkılıyordu o ara. Yöneticilerin imza karakteri daha uzundur, kullanıcı resimleri daha büyüktür, kullanıcı başlıklarını değiştirme hakları vardır. Bende bu haklarımdan birini kullandım. Diğer yöneticiler bunu kullanmıyorsa ve DisCo için

Herkesten Farklıyım Ben
    havası yaratıyor anlamını o arkadaşlarımız çıkarıyorsa bu benim ayıbım değildir. Gerçi dediğim gibi kullanan arkadaşlarımız var.

Lministrator
    Bir paket sigara almaya çıkıp ortadan kaybolan yönetici

Acaba bunlar içinde herkesten farklılar diye o arkadaşlarımız bir kere düşündüler mi?

Ben niye bunu bu kadar uzatıyorum. Kişisel problemi olanlar gelsin çözelim. Çok şeker adamımdır.

Mesaj Yetkileri