Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default "G.Saray maçları kolay oluyor!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Galatasaray galibiyetini yorumlarken, şans faktörünü öne çıkardı ve "Şanslı bir galibiyetti; bu doğru. Ama Gençlerbirliği ve Manisaspor maçlarında da şans bizden yana değildi. Bu önceki şanssızlıklarımızı karşılığıydı" dedi.

Antrenmanda gazetecilerle sohbet eden Daum, Galatasaray kalecisi Leo Franco'nun iyi bir kaleci olduğunu da belirtti ve "Topun uzaktan geldiğini de gördü. Ama yere çarpıp sekmesi onun için problem oldu. Aslında maçta daha iyi şanslar da elde ettik. Ama kimine ofsayt dendi, kimine elle alındı dendi" ifadelerini kullandı.

Maçtan sonra yaptığı "Türk teknik direktör olsaydı bu galibiyeti ben şöyle yaptım, böyle yaptım da ondan geldi, derdi" şeklindeki konuşmasını bir espri olduğunu belirten Daum, "Ama sürekli böyle konuşan biri var. Kendisini diğer Türk antrenörlerin de sözcüsü sanıyor. Onun dışındaki hocalarla harika ilişkilerim var benim. İçlerinde öğrencilerim var. Şifo Mehmet, Ertuğrul, Rıza gibi hocalar var. Mustafa Denizli, Şenol Güneş gibi hocaları kapsamıyor dediklerim. 15'e yakın isim sayabilirim böyle. Onların hiçbirisi bu tarz bir şey söylemezler" dedi.

Andre Santos, Alex, Lugano ve Gökhan Gönül'ün futbolunu öven Daum, Galatasaray galibiyeti için de "Çok garip ama diğer takımlara karşı galip gelmek daha zor oluyor. Çünkü derbiler medyada, kamuoyunda çok konuşuluyor. Herkes bu maça odaklanıyor. Böylece oyuncunu daha kolay konsantre edebiliyorsun. Diğer takımlara karşı buna sağlamak daha zor" ifadelerini kullandı.

İyi yolda olduklarını belirten, bunda başkan Aziz Yıldırım'ın da katkısının bulunduğunu vurgulayan Daum, bir soru üzerine de "Türk futbolu için inanılmaz işler yapan Aykut Kocaman'ı tartışamazsınız. Bazen en iyi sonuca ulaşmak için aramızda konuşuyoruz. Bu normal. Bizim ilişkimiz her zaman iyi ve sorunumuz yok. Ona büyük bir saygım var. Takım otobüsünde de yakın oturuyoruz zaten" diye konuştu.

Daum, antrenmandan önce futbolcularla yaptığı toplantıda ise "Bu galibiyetin tadını çıkarın. Hepinizi kutluyorum. Bu maçta galibiyet golünü atan Selçuk'u ise özel olarak kutluyorum. Volkan da harike işler yaptı. Alex, Lugano da öyle. Bu sezon takım olarak oynadığımız en iyi maçlardandı. Gol yemedik. Böyle devam edelim" dedi. Futbolcular kendi aralarında yaptıkları oylamada ise Selçuk'u maçın yıldızı seçtiler.

Yarın izin yapacak olan Sarı - Lacivertliler, çarşamba günü ise çift antrenmanla hazırlıklara başlayacaklar.

Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alıntıdır.

Güiza önce topu Santos'a bırakıp Vederson'a atmasını istiyor, ardından Vederson'dan topu Selçuk'a atmasını istiyor ve Selçuk'un şutu gol oluyor. Güzel bir ayrıntıyı yakalamışlar. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri