Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 66.67%
  • Kayserispor

3 11.11%
  • Berabere

6 22.22%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 128 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ 28. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Thuram'da maçı izlemiş. Tebrikler Fenerbahçe..

Nesil
    2006

Voleybol maçından fırsat bulup baktığım dakikalarda müthiş baskı kurduk. Futbolcular ilk kez bu kadar inanarak oynadılar. Daum, takımın şifresini çözmüş, iyi oyun değil, iyi mücadlee şampiyonluk getirir. Buda zaten son beş maçda gol yememizden belli oluyor. Bundan sonra artık Bursaspor'un kaybını bekleyeceğiz. Bundan sonra Fenerbahçe artık ligde kaybedeceğini düşünmüyorum.

Gökhan'ın attığı golde, Alex ofsayt pozisyonundaydı, hakem büyük bir hata yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Çok iyi oynadık ve kazandık.Tebrikler Fenerbahçe'm.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İlk gol ofsayt , ikinci golde selcuk'un itlemisi tartısılır ,
    Selçuk'un itmesi tartışılır ama Selçuk iterken hemen yanında Mehmet Topuz'a sarılınması da tartışılır..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

iyi maç oldu, ikinci yarıda oyun temposu düştü ama son anlar yine heyecanlıydı tek tribün niye karıştı onu anlayamadım. Ne güzel karşılaşma oluyor, takımın 2 farklı önde, ne alıp veremediği var oradaki insanların anlayamıyorum...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    iyi maç oldu, ikinci yarıda oyun temposu düştü ama son anlar yine heyecanlıydı tek tribün niye karıştı onu anlayamadım. Ne güzel karşılaşma oluyor, takımın 2 farklı önde, ne alıp veremediği var oradaki insanların anlayamıyorum...
    Bende analmıyorum, Lille maçında eğer kavga ettiğim kişinin çocuğu olmasaydı bende dalacaktım adama, önünde duruyorum ve boyum ondan çok uzun diye, bana demediği lafı bırakmadı. Kale arkasına gelen bazı tipler çok garip oluyor. O yüzden seneye Maraton Üst H Blok kombine alacam.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Dun Bursaspor macinda olmayan penalti ve ofsayt golu ile aldi maci Bursa , Bugun Fener keza %100 ofsayt pozisyonunda atti golu , kimse demesinki hakemler tarafli diye , hakemler okadar kotuki hermacda ayni hatalar ama nedense hep sampiyonluga oyniyan takimlarin maclarinda oluyor cogunlukla artik federasyonun tamamen ''Profesyonel'' hale getirmesi gerekiyor hakemligi , versinler mac basina hakemlere 10-15 bin dolar baska meslek yapmasin hakemler surekli kampda olsunlar duzeltsinler bu hatalari , boyle yurumez bu isler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Saçma sapan bir lig oldu bu sene. Hakem hataları, Takım birleşmeleri , Sahaya adam girmeler, Taş atmalar ...

Türkcell Superlig Baştan başalsın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçe açısından çok güzel bi maç oldu. Hem iyi oyun hem galibiyet. Uzun süredir bu ikisini bir arada göremiyorduk. Hakettiğimizi düşünüyorum ilk gole rağmen İlk golde g.ünal topu güzel ittirdi kaleye, forvet oyuncularımızdan (guiza) öyle goller görmeyeli olmuş biraz
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Rezalete bak... Adamlar yerde yatıyor Alex efendi hala gol atacam diye uğraşıyor... Sonra kayserili oyuncu ayağıan topu alır almaz dışarı atacam diye topa vuruyor, top Fenerli oyuncudan dönüyor, diğer Fenerliler hala vuracaz diye topa saldırıyorlar... Ayıp bence...
    Futbolda taça atmak diye bir kural yok.İngiltere'de hakem oyunu durdurmadıktan sonra oyun devam eder, kimse taça atmaz.Atarsan tribünden tepki gelir.

Rezalet değil, yazdıklarınızı lütfen baştan okuyun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

1. dakikasından 90+3 üne kadar isteyen, ısıran, galibiyete inanan bizdik ve maçın hakkı neyse öyle bitti. Lugano'nun kafası muhteşemdi nereye vurdu öyle : ) Bu galibiyetle önümüzü daha açık görebiliyoruz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Futbolda taça atmak diye bir kural yok.İngiltere'de hakem oyunu durdurmadıktan sonra oyun devam eder, kimse taça atmaz.Atarsan tribünden tepki gelir.

Rezalet değil, yazdıklarınızı lütfen baştan okuyun.
    Abi burası İngiltere değil ki.

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Şampiyonluğu kovalamaya devam ediyorlar...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe'ye,bu galibiyetle puanlarını 61 yaptılar (Ankaraspor maçını da sayarak...)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Abi burası İngiltere değil ki.

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Şampiyonluğu kovalamaya devam ediyorlar...
    Ne farkeder ki? %90ı canı acısada acımasa da atıyor kendini yere, zaman geçirmek tek dertleri, maç soğusun, pozisyon kesilsin.

Hakem süs değil, FIFA bunu istiyor, eğer ciddi bir durum varsa hakem oyunu kesiyor zaten.Hakem oyunu kesmediyse maç devam eder, taça atmak hoş değil aslında.

tşk
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ne farkeder ki? %90ı canı acısada acımasa da atıyor kendini yere, zaman geçirmek tek dertleri, maç soğusun, pozisyon kesilsin.

Hakem süs değil, FIFA bunu istiyor, eğer ciddi bir durum varsa hakem oyunu kesiyor zaten.Hakem oyunu kesmediyse maç devam eder, taça atmak hoş değil aslında.

tşk
    Abi Türkiye'de bu işe yanlış başlandı böyle devam edecek başka çaresi yok.
    I'm back...

Nesil
    2006

Bu maç İngiltere liginde ki tempo ile oynandı.(İzlediğim dakikalar için konuşuyorum) Fenerbahçe, bugün hak etti ve kazandı. Umarım Rıdvan Dilmen'in dediği gibi, gelecek sezon bu tarz savaşan takımı 34 maçın 25'de gösterirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne maç oldu arkadaş ya. Maçın tek adamı var Emre. Bir insan her yere koşarmı. Bütün maç pres yaptı faul aldı. Herşeyi yaptı. Kayserispor klasik oyun tarzında. Dk 75 falandı sanırım 8 faul Fenerbahçe yapmış 18 faul Kayserispor. Önüne gelene tekmeyi basıyolar. Son dakikalarda 1-2 defa artık oyuncular ayaklarını uzatamadı topa.

Ofsayt diyenler Makukula'ya çıkarıl( a )mayan 2. sarı kartı Saidou'nun %100'lük gol pozisyonu olacak pozisyonda attığı tekmeyi neden göremediler acaba. Haa pardon o zaman onların gözüne perde inidiyodu. Golden önce Selçuk itmesi var ( MIŞ ) ee Bilica 2 defa Lugano 1 defa yaka paça indirildii : ) Onlar gözükmüyo tabi Lig Tv yayınlamadı 2. defa.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İngiltere ligini örnek gösterirsen , kimse hakemin etrafını sarmıyor bugün bıraksa Lugano'yu hakemi öldürecekti...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Ofsayt diyenler Makukula'ya çıkarıl( a )mayan 2. sarı kartı Saidou'nun %100'lük gol pozisyonu olacak pozisyonda attığı tekmeyi neden göremediler acaba. Haa pardon o zaman onların gözüne perde inidiyodu. Golden önce Selçuk itmesi var ( MIŞ ) ee Bilica 2 defa Lugano 1 defa yaka paça indirildii : ) Onlar gözükmüyo tabi Lig Tv yayınlamadı 2. defa.
    Bunları yazan sen niye ofsaytın doğruluğundan bahsetmiyorsun. Buda işin ilginç tarafı. Saydığın konularda da hakem faulleri verdi ve kartını gösterdi. Daha ne yapması gerekiyordu bunuda merak ediyorum.

Fenerbahçe çok iyi başladı maça. Maçı alacağı ilk 10 dakikadan seyirci atmosferinden belliydi. Yarın Galatasaray'da kazanırsa bu 3 takım arasında çok zevkli bir yarış izleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Böyle bir oyun oynuyorlar, onu da Şampiyonlar Ligi maçının olduğu gün oynuyorlar. Daha çok ŞL finalini izlesem de, bu maça döndüğümde diğerine dönmek zor geldi.

Haftalardır başarılı ve rakibe pozisyon vermeyen savunma anlayışına, hücumda daha zenginlik ve mücadele gücü daha üst düzeyde bir takım vardı. 6 maç oldu gol yemiyoruz, görülen o ki, gelecek haftalarda hücum anlamında da iyi şeyler görebiliriz.

Derbi şimdi çok önemli oldu, haftaya 3 puan garanti, diğer takımların alacağı sonuçla, derbi galibiyeti de gelirse, taraftarın haftalardır artarak devam eden desteğiyle, mutlu sona ulaşabiliriz.

Sizler inandıysanız, bizler de sizlere inandık diyorum futbolculara. Hoş bir pankart olmuş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın başından sonuna kadar oyunun tek hakimi Fenerbahçe'ydi. Pas, pres, iyi savunma, bol pozisyon herşey vardı. Coşkulu tribünler önünde oynadığımız maçta memnun olmadığım tek şey skor; çok rahat 5-6 yapabileceğimiz maçtı. Son tercihlerde daha dikkatli olmalıydık.

Kayserispor gibi bu ligin kalburüstü bir takımına Troisi'nin uzaktan şutu haricinde pozisyon vermedik. Her hafta tekrara düşüyormuşum gibi oluyor ama Lugano döndükten sonra savunmamız kale oldu. 6 maçtır gol yemiyoruz. Fenerbahçe bugün sahaya çıkarken pankartta yazdığı gibi inanmıştı. Her oyuncu üzerine düşeni yaptı. Bir pozisyonda rakip yarısahada 7-8 oyuncuyla baskı yaptık ve o pozisyonda tribünlerden büyük alkış aldı takım.

Maçın yıldızına gelecek olursak; Gökhan Gönül tekrar çıkışa geçmişti ve bu çıkışı devam ettiriyor. Emre yine hem geride hem ileride üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Mehmet Topuz istekli, arzuyuluydu. Selçuk yine bazı pozisyonlarda görevini yaptı. Gökhan Ünal çok temiz bir gol vuruşu yaptı. Alex etkili değildi, etkili olsaydı zaten büyük fark olurdu. Aslında takım iyi oynadığından yıldız seçmek de zor.

Kayserispor'un ayakta kalan en iyi oyuncusu Aydın'dı. Önemli pozisyonları engelledi.

Önümüzdeki hafta Ankaraspor maçından dolayı 3 puanı alıyoruz ve artık Bursa'nın puan kaybını bekleyeceğiz. Takımımıza tebrikler, inşallah sonunda kupaya ulaşacağız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bunları yazan sen niye ofsaytın doğruluğundan bahsetmiyorsun. Buda işin ilginç tarafı. Saydığın konularda da hakem faulleri verdi ve kartını gösterdi. Daha ne yapması gerekiyordu bunuda merak ediyorum
    Ofsayt olması gerekirdi. Oldumu ? Ofsayt değil demediğim için anlamıştır herkes diye ummuştum.

Kartın rengi çok farkeder Burak. Dk 60'ta Makukula Dk78'de Saidou atılsa Kayseri takımı darmadağın olurdu. Aynı pozisyonda Mehmet Topuz sarı kart gördü ayrıca. Bunuda belirteyim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

İngiltere ligi örneği gayet mantıklı, burası ingiltere değil belki ama onlar bizi değil biz onları örnek almaya çalışıyoruz ama örnekler bi yana ABOOO'nun dediği gibi hakem maçı kesmediği sürece oyunun durması oyunu ve oyunun zevkini sekteye uğratır. (kaleci istisnadır bana göre) Futbolcular profesyonel, kaçı gerçekten sakatlanıyor ki ve bu sakatlığın doğruluğunu rakip oyuncular nasıl anlayabilir ki.
    Herşey bi yana fenerbahçe o pozisyonda oyun hızını yavaşlattı hakemden tepki beklediler gelmeyince devam ettiler. Belki de Fener lehine gelişecekti pozisyon oyunun hızı durmasaydı.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Lugona çok agresifti ilk yarıda hakikaten ama o olmasa Makukula çok tehlikeli olabilirdi Kayserispor adına...adım attırmadı maç boyunca, fırsatını bulup ileriye çıktı, gol bile attı hele bir kornerde Makukula ile güreşi vardı pek bi güldüm pozisyona, birbirlerine el-ense çekiyordular
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006

Bu arada artık derbi maçına ilk gün biletler biter. Yarın kartımın ödemesini yapayım, ilk çıktığı dakika biletimi almam gerek.

Kayıtlara geçsin diye yazıyorum. Bu hafta itibariyle ligin kaderi değiştirilmiştir. Çalınan ve çalınmayan düdükler şampiyonluk yolunda çoğu hesabı birbirine katmıştır. Bende bu tarih itibariyle artık TSL için maç yorumlarıda bulunmayacağım.

Artık Beşiktaş'ımı uzaktan takip edeceğim.Sene sonuna kadar Roma ve Real Madrid beni idare ederler.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçı izleyemedim... Voleybol maçına kilitlenmiştim... Molalarda ara ara döndüm Lig tv.ye sadece birkaç dakikalığına... yani maç geneli hakkında ne söylesem yalan olur... Ama yorumcular sezonun en güzel maçlarından birini çıkardığımızı söylüyor... Benimki de böyle bir şans... (Belki ben izleseydim takım beni yine fıtık edecek; bu kadar güzel oynamayacak... Belki ben izlemediğim için voleybol takımı şampiyonluğa ulaşacaktı... Toteme inanmam ama şu olanlara bak...)

Bu maçı kazanmak çok önemliydi... Ama inanın öyle üzgünüm ki şu anda...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İngiltere'nin iyi yönlerini almakta fayda var.Aynı pozisyonu Kayserispor yapsaydı vatan haini olurlardı. Birde pozisyonun gol olduğunu düşününce devamını tahmin edemiyorum. Kimsede İngiltere vs. demezdi.

İki oyuncu yerde yatarken bunu oynatan hakemde hata var. Teredüt edip topa basan sonra devam eden Gökhan'da da benim düşünceme göre hata var. Haklı kazanmak benim için önemli.

Gökhan maç sonu özür diledi ve güzel bir açıklama yaptı.

Nesil
    2006

Koskocaman bir maç oynanıyor, ilk kez bu sezon Fenrebahçe maçı izleyenler büyük bir zevk alıyor, gelin görün bir oyuncunun yerde yatması maç sonu yazışmalara sebebiyet veriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Emre Belezoğlu biraz önce FB Tv.ye öyle bir demeç verdi ki; "işte" dedim; "işte bize lazım olan futbolcu profili.." Şu anlamda konuştu:

-Bayan voleybol takımımızı tebrik ediyorum... Onlardan ve başarılı olarak yoluna devam eden diğer branşlardan özür diliyorum.. Çünkü onların başarıları bugüne kadar hep futbol takımının başarısızlığı nedeniyle gölgede kaldı... Bizim bu sebeple başarısız olmaya ve diğer branştaki arkadaşların başarılarını gölgede bırakmaya hakkımız yok..."

O kadar anlamlı ve herşeyi özetleyen bir bakış açısı ki... Teşekkürler Emre... Duygularıma tercüman oldun...

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri