Quote Originally Posted by ozgenoc View Post
hazırlık maçlarıyla beraber 15e yakın maç oldu sanırım.izlenimlerim şu şekilde;
-pozisyon itibari ile defansif zaafı olabilir diye bir önyargım vardı.açıkçası tam tersi çıktı.defansif anlamda çok kuvvetli bir taktik olmuş.
-goller genelde organize şekilde atılıyor.
-sabır isteyen bir taktik çünkü golün gelmesi bazen 65.dk ları bulabiliyor.
-ilk beş maç mc leri box to box bıraktım ama verim alamayınca ki bunda benim oyuncularımdan da kaynaklanan sorunlar olabilir cm supporta döndüm.takım ofansif anlamda daha verimli oldu diyebilirim.
-genel olarak iyi bir taktik olmuş defansif ve ofansif dengeyi kurduğu için denenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Evet,korner taktiği çıktıgında kalite ayaklarınız yoksa gol yollarında baya sabırlı olmanız lazım ama savunma anlamında başarılı bir taktik olduguna inancım tam Yorumlar için teşekkürler

Quote Originally Posted by unqualled View Post
Galatasaray la 2. sezonda deniyorum taktiği. 18 maçta 18 galibiyet gidiyorum. Kurduğum kadro biraz lig e fazla olabilir ama bu kadar başarıyıda taktiğe bağlıyorum. Korner taktiği biraz oyunu zevksizleştiriyor olabilir ancak tam kilit noktalarda kornerden gelen bir gol oyunun güzelleşmesini de sağlıyor. Hem defansif hem ofansif mükemmel bir taktik olmuş. Elinize sağlık
Yorumlar için teşekkürler...beğenmenize sevindim...