-
2009 NBA Playoff müziğini hatırladınız mı? Kanye West: AMAZING... İNANILMAZ... İNANILMAZ... Gerçekten de şu Manchester Unıted karşısında Bayern Munih'in başardığını görüp te bu şarkıyı hatırlamamak elde değil... Bu gece olanlar gerçekten de; AMAZING...İNANILMAZ..
Maç 3-0... Oturdum; tam yazacaktım: TARİHİ BİR FARK MI OLACAK... Oliç'in golü geldi... Bu gol bir şeylere gebe sanki dedim... Premier Ligin savunma zaafları bulunduğunu, açık alan vermeye müsait olduğunu, çok hızlı oyunculardan kurulu bir lig olduğu için basketbolda rotasyon denilen kademeleri bazen hızlarına güvenerek ihmal ettiklerini birçok kez gördüğüm için "dur" dedim; kendi kendime... "Unıted bugün 4 veya 5 gol atabilir... Ama ikiyi yemesi de zor değil..."
Oh beee... Nihayet yıllar sonra dörtlü finalde bir Premier lig takımı yok... Bir ara neydi yaaa... Dört takımın en az ikisi Premier ligden olurdu... 2008'de üç tanesi yarı finaldeydi...
Inter yıllardır buralara hasret...
Bayern'in buraları görmeyeli sanırım 10 yıl oluyor...
Lyon bütün lig şampiyonluklarına rağmen sadece buraları oynamak için ne hocalar değiştirdi...
Tam dört takımın üçü sürpriz denilebilecek bir sıçramayla buradalar...
Bu bir renktir... Premier Lig takımları Barcelona'ya karşı... Yıllardır kabak tadı vermeye başlamıştı...
Mesaj Yetkileri