1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Turksportal Tarih Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yakın tarihten niye bu kadar korkuyorsunuz yahu ? Yakın tarihte iyisi ile kötüsü ile bizimdir, geçmişimizdir. Hatalarıyla yanlışlarıyla doğrularıyla denildiği gibi "münazara" olarak , yapmasını bilene çok iyi konular çıkabilir. Tabi TV'lerimizdeki münazara programlarında bile koca koca adamlar "münakaşa"ya çevirdikleri için bu ikisi arasındaki farklı anlayamıyor vatandaş.

Yakın tarih - Uzak tarih diye ayırmaktansa benim gibi ilgili olan arkadaşlar için TÜRK TARİHİ bölümü açılmalı , tartışmasını bilene...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Yakın tarihten niye bu kadar korkuyorsunuz yahu ? Yakın tarihte iyisi ile kötüsü ile bizimdir, geçmişimizdir. Hatalarıyla yanlışlarıyla doğrularıyla denildiği gibi "münazara" olarak , yapmasını bilene çok iyi konular çıkabilir. Tabi TV'lerimizdeki münazara programlarında bile koca koca adamlar "münakaşa"ya çevirdikleri için bu ikisi arasındaki farklı anlayamıyor vatandaş.

Yakın tarih - Uzak tarih diye ayırmaktansa benim gibi ilgili olan arkadaşlar için TÜRK TARİHİ bölümü açılmalı , tartışmasını bilene...
    Kusura bakmayın ama üyelerin büyük çoğunluğu tartışmasını bilmiyor bence.Bu dediğin gibi genel olarak ülke insanının problemi.Tartışmak demek karşı görüşün fikirlerine karşı kendi fikirlerini savunmaktır.Biz ne yapıyoruz? Bir konu açıldı mı direk karşı tarafın zayıf noktasından vuruyoruz.Konuyu bambaşka noktalara çekiyoruz.(bkz.Türkiyen Futbol)

En basitinden sen Ahmet.Her seferinde hoşuna gitmeyen fikirlere alaycı bir şekilde yaklaşıyorsun.Bir tek sen değil genel olarak üyelerin yaklaşımı senin gibi olduğu için bu tür hassas konularda seçici davranıyoruz.Çünkü bu karar alınırken bazı tecrübeler yaşandı.Öyle durduk yere alınmış bir karar değil yani.

Yine belirteyim bu benim düşüncem.Diğer yöneticiler farklı düşünürlerse açılabilir.Ancak açılmazsa da bu tür paylaşımlar yapabileceğiniz yerler mevcut sanal alemde.(Yanlış anlaşılma olmasın,beğenmiyorsanız gidin manasında söylemiyorum)
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şimdi burada kendimi savunmayacağım ancak genel için konuşmak gerekirse , yetişkin , aklı başında kişilerin Futbol ile Siyaseti aynı kefeye koymayacağını ve daha tutarlı ve düzgün üsluplu mesajlar yazacağını düşüyorum. Tabiiki bir yaş sınır koymak , format olarak mümkün olmadığı için sizlerde haklısınız.

Ancak 200.000'i aşkın insanı barındıran bir sitenin sadece FM ile sıkışıp kalması yeterli olmuyor artık. Tabiki burası FM forumu diyebilirsiniz ancak hobi olarak bile olsa en azından eski Türk tarihinin bölümü mutlaka açılması gereken bir bölüm diye düşünüyorum , kendi fikrim tabii.Hatta çeşitli fikirler ortaya atılarak çok güzel birşeyler yapılabilir. Eski Türk tarihinde de "Abdülhamid şöyleydi" , "Vahdettin böyleydi." olacağını pek sanmıyorum, emin değilim tabi.

Mesaj Yetkileri