Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
Yakın tarihten niye bu kadar korkuyorsunuz yahu ? Yakın tarihte iyisi ile kötüsü ile bizimdir, geçmişimizdir. Hatalarıyla yanlışlarıyla doğrularıyla denildiği gibi "münazara" olarak , yapmasını bilene çok iyi konular çıkabilir. Tabi TV'lerimizdeki münazara programlarında bile koca koca adamlar "münakaşa"ya çevirdikleri için bu ikisi arasındaki farklı anlayamıyor vatandaş.

Yakın tarih - Uzak tarih diye ayırmaktansa benim gibi ilgili olan arkadaşlar için TÜRK TARİHİ bölümü açılmalı , tartışmasını bilene...
Kusura bakmayın ama üyelerin büyük çoğunluğu tartışmasını bilmiyor bence.Bu dediğin gibi genel olarak ülke insanının problemi.Tartışmak demek karşı görüşün fikirlerine karşı kendi fikirlerini savunmaktır.Biz ne yapıyoruz? Bir konu açıldı mı direk karşı tarafın zayıf noktasından vuruyoruz.Konuyu bambaşka noktalara çekiyoruz.(bkz.Türkiyen Futbol)

En basitinden sen Ahmet.Her seferinde hoşuna gitmeyen fikirlere alaycı bir şekilde yaklaşıyorsun.Bir tek sen değil genel olarak üyelerin yaklaşımı senin gibi olduğu için bu tür hassas konularda seçici davranıyoruz.Çünkü bu karar alınırken bazı tecrübeler yaşandı.Öyle durduk yere alınmış bir karar değil yani.

Yine belirteyim bu benim düşüncem.Diğer yöneticiler farklı düşünürlerse açılabilir.Ancak açılmazsa da bu tür paylaşımlar yapabileceğiniz yerler mevcut sanal alemde.(Yanlış anlaşılma olmasın,beğenmiyorsanız gidin manasında söylemiyorum)