1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Araba Tavsiyesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ooo.Hayırlı olsun Yaşar abi.İnşallah kafana göre bir araç bulabilirsin.Herkes senden yardım isterdi her zaman,bu kez sen diğer kişilerden yardım istiyorsun
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İnternetten bir baktım 2.el olan h100'lere.Çoğu 100.000'i geçmiş 230.000 olan bile var.Onlar sallıyor sanırım
    Tamam da mayg ya servis gördüyse araç nereden bileceğiz ? Gerçi bende sağlam araç diye biliyorum ama kurt düşürdüler içime.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ooo.Hayırlı olsun Yaşar abi.İnşallah kafana göre bir araç bulabilirsin.Herkes senden yardım isterdi her zaman,bu kez sen diğer kişilerden yardım istiyorsun
    Sağolasın Yunus.Eee keser döner sap döner gün gelir hesap döner.Böyle muhtaç hale düşeriz işte
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Tamam da mayg ya servis gördüyse araç nereden bileceğiz ? Gerçi bende sağlam araç diye biliyorum ama kurt düşürdüler içime.
    Abi internetten bak bir ton araç var böyle.Motoru çok temiz falan diyorlar 100 küsürde olana.Birkaçı servis görmüş olabilir de hepsi görmemiştir heralde.Hem bizim eski komşuda vardı.Kendimi bildim bileli o araç o adamda var hem de taş gibi

Mesaj Yetkileri