1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Araba Tavsiyesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Default Araba Tavsiyesi

Herkese merhaba.Anladım ki artık bu sitede fm olayı bitmiş, hitini kaybetmiş bende hemen arabalarla alakalı bir konu açıp durumu toparlayalım dedim

Şaka bir yana araba almayı planlıyoruz.Burada bizden yaşça büyük olan tecrübeli insanlar var.Onların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.Şimdi biz 2005 veya 2006 model bir Hyundai H100 açık kasalı kamyonet almayı düşünüyoruz.Ama bir kaç kişi h100 lerin motoru 100.000 görmez ve çok fazla yakıyor dediler.Aynı alanda bir de Kia baktık fakat güven vermiyor araç.Bütçemiz 15-16 bin arası.Sizlerden isteğim Hyundai mi yoksa Kia mı almalıyım yardımcı olmanızdır.Ayrıca çevrenizde kullanan varsa onlardan da bilgi alırsanız çok memnun olurum.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnternetten bir baktım 2.el olan h100'lere.Çoğu 100.000'i geçmiş 230.000 olan bile var.Onlar sallıyor sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ooo.Hayırlı olsun Yaşar abi.İnşallah kafana göre bir araç bulabilirsin.Herkes senden yardım isterdi her zaman,bu kez sen diğer kişilerden yardım istiyorsun
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İnternetten bir baktım 2.el olan h100'lere.Çoğu 100.000'i geçmiş 230.000 olan bile var.Onlar sallıyor sanırım
    Tamam da mayg ya servis gördüyse araç nereden bileceğiz ? Gerçi bende sağlam araç diye biliyorum ama kurt düşürdüler içime.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ooo.Hayırlı olsun Yaşar abi.İnşallah kafana göre bir araç bulabilirsin.Herkes senden yardım isterdi her zaman,bu kez sen diğer kişilerden yardım istiyorsun
    Sağolasın Yunus.Eee keser döner sap döner gün gelir hesap döner.Böyle muhtaç hale düşeriz işte

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Tamam da mayg ya servis gördüyse araç nereden bileceğiz ? Gerçi bende sağlam araç diye biliyorum ama kurt düşürdüler içime.
    Abi internetten bak bir ton araç var böyle.Motoru çok temiz falan diyorlar 100 küsürde olana.Birkaçı servis görmüş olabilir de hepsi görmemiştir heralde.Hem bizim eski komşuda vardı.Kendimi bildim bileli o araç o adamda var hem de taş gibi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yaşar abi babamlar iş yerinde H100 kullanıyor, o arabaların içerisindeki en iyi araba yani.

Tavsiyemdir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Abi internetten bak bir ton araç var böyle.Motoru çok temiz falan diyorlar 100 küsürde olana.Birkaçı servis görmüş olabilir de hepsi görmemiştir heralde.Hem bizim eski komşuda vardı.Kendimi bildim bileli o araç o adamda var hem de taş gibi
    Sağolasın mayg.Kırmızı cümle hoşuma gitti

Quote Originally Posted by Harold View Post
    Yaşar abi babamlar iş yerinde H100 kullanıyor, o arabaların içerisindeki en iyi araba yani.

Tavsiyemdir.
    Sağol Çağdaşcım.Babanlarda kullanıyorsa bir kaç fikir danışırız artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Babama sordum şimdi ben de abi.Kia'dansa Hyundai çok daha iyidir diyor.Hyundai'ı önerdi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sağolasın Yunus.Bakalım artık şimdi 2005 mi 2006 mı o kaldı kafamda.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yaşar abi benim babam sanayide oto servis, yazları bende gidiyorum ara sıra bilgilerimden söyleyeyim .

H100'ü yük taşımak vs. gibi işlemler için mi alıyorsunuz ? Eğer onun için alıyorsanız birebir,güzel bir kamyonet tarzı.Arkadaşımın babası reklamcı. H100 kullanıyorlar,gayet memnunlar.H100'ün ön takımı ve oturma yerleri falan baya kullanışlı.Birde aracın bir parçası bozulsa veya bir farı kırılsa falan yedek parça bulma konusundada Hyundai daha iyi. Ben her türlü H100 diyorum. H100'e binme şansımda oldu gayet kullanışlı bir araç.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Şimdi Tolgacım bu arabayı babama almayı düşünüyorum.Kendisi Pvc işi yapıyor haliyle yük taşıyacak.O zaman babana bir sorsana Tolga 2005 veya 2006 model H100 leri nasıl bilir ? Yakıt kullanıma nedir ? Yüklü iken 25 krşu geçermi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Kia derim. Hyundai son zamanlarda kalitesini düşürürken Kia arttırıyor. İkisi içinde Kia yada Hyundai showroomlarına gidersen illaki ikinci el olarak onlarda da vardır en iyi bilgiyi oradan alabilirsin aslında. Gerçi kullananların söyledikleri daha gerçekçi olacaktır ama showroomlarda her soruna cevap alabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yaşar abi sordum, 2005 ve 2006 model arasında çok fazla göze batacak kadar bir özellik,bir fark vs. bişi olmadığını söyledi. Yani babamında tavsiye ettiği bir araç.PVC işi için genelde Transitlerin kamyonet tarzını kullanıyorlar. Ama H100'ler konfor olarakta,teknolojik olarakta,yakıt tüketimi olarakta çok iyi. Yakıt tüketimi için şey dedi babam, Kia'dan kesinlikle az yakıyomuş. Yani bir tahmini olarak bişi demedi ama KİA'dan daha kullanışlı ve az yakan bir araç H100 dedi.Yakıt olarak ortalama 10 lira gibi bişi yakıyormuş.Motor ve donanım olarakta iyi bir kamyonet.Bizde sana H100'ü tavsiye ediyoruz Fiyat olarakta 12.000 lira ile 16.000 lira arası değişiyor fiyatları, ama bu fiyatlar 2.el mi sıfır mı onu bilemiyorum .Babam şuan dışarı çıktı çıkmadan önce bunları söyledi .

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bende Kia derim. Hyundai son zamanlarda kalitesini düşürürken Kia arttırıyor. İkisi içinde Kia yada Hyundai showroomlarına gidersen illaki ikinci el olarak onlarda da vardır en iyi bilgiyi oradan alabilirsin aslında. Gerçi kullananların söyledikleri daha gerçekçi olacaktır ama showroomlarda her soruna cevap alabilirsin.
    Mustafa söylediklerin doğru ama almayı düşündüğümüz araçlar 2005 2006 model yani Hyundai'nin kaliteye önem verdiği zamanlara denk geliyor.Yeni model alacak olsaydık bu söylediklerin çok işime yarardı.Sağolasın.

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Yaşar abi sordum, 2005 ve 2006 model arasında çok fazla göze batacak kadar bir özellik,bir fark vs. bişi olmadığını söyledi. Yani babamında tavsiye ettiği bir araç.PVC işi için genelde Transitlerin kamyonet tarzını kullanıyorlar. Ama H100'ler konfor olarakta,teknolojik olarakta,yakıt tüketimi olarakta çok iyi. Yakıt tüketimi için şey dedi babam, Kia'dan kesinlikle az yakıyomuş. Yani bir tahmini olarak bişi demedi ama KİA'dan daha kullanışlı ve az yakan bir araç H100 dedi.Yakıt olarak ortalama 10 lira gibi bişi yakıyormuş.Motor ve donanım olarakta iyi bir kamyonet.Bizde sana H100'ü tavsiye ediyoruz Fiyat olarakta 12.000 lira ile 16.000 lira arası değişiyor fiyatları, ama bu fiyatlar 2.el mi sıfır mı onu bilemiyorum .Babam şuan dışarı çıktı çıkmadan önce bunları söyledi .
    Tolga sorupta cevapladığım her soru helal olsun sana Bu söylediklerin içimi rahatlattı şimdi.Yarın bir Kemalpaşa'ya gidip araba pazarına göz atayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaşar bende sana tavsiyede bulunayım. Eğer alacaksanız direk Transit alın geçin. Hyundai - Kia gibi arabaların parçaları çok pahalı. Kendimi bildim bileli sanayiye giderim dükkana, bilirim parça fiyatlarını. Transit taş gibi araba. Hiç değilse alıcısı çıkar.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yaşar bende sana tavsiyede bulunayım. Eğer alacaksanız direk Transit alın geçin. Hyundai - Kia gibi arabaların parçaları çok pahalı. Kendimi bildim bileli sanayiye giderim dükkana, bilirim parça fiyatlarını. Transit taş gibi araba. Hiç değilse alıcısı çıkar.
    15 16 bine düzgün transit yok abi.Bir de bulsak bile çok hantal bir görüntüsü var.Ayrıca çok büyük.Babam acemi olduğundan kullanamaz onu.O yüzden o 2 markayı tercih ettik.Birde Hyundain yedek parça ağı genişlemiş galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Telefon önerisi , PC önerisi , oyun önerisi isteyen gördümde alacağı arabayı foruma soranı ilk defa görüyorum Yaşar abii

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok öncelerden açılan konuyu hatırlıyorumda. Yemek tarifi verelim diyen üyelervardı Şu anda yönetici bu arada

Fiyat konusu öyledir ama işte taş gibi araba satıcısıda hemen bulunuyo.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İsmail abinin dediği gibi bizim buralardada genelde transit kullanılıyor öyle işler için.Ama H100'lerin görüntüsü bile temiz bir kamyonet,daha konforlu daha ufak yani baya iyi bişi .Ama transitte tabi böyle işler için 1 numara

Nesil
    2006

Honda Civic öneririm, bühtçenize göre en iyi araba.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Önericek olursam , Palio derim uvvv süper kaçıyorlar yaa Altından gidiyor araba

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Telefon önerisi , PC önerisi , oyun önerisi isteyen gördümde alacağı arabayı foruma soranı ilk defa görüyorum Yaşar abii
    Eee bilgisizlik böyle bir şey Ahmet Göktaş

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Önericek olursam , Palio derim uvvv süper kaçıyorlar yaa Altından gidiyor araba
    700 kilo yük varkende yağ olacağı kesin ama kaçması değil

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Çok öncelerden açılan konuyu hatırlıyorumda. Yemek tarifi verelim diyen üyelervardı Şu anda yönetici bu arada

Fiyat konusu öyledir ama işte taş gibi araba satıcısıda hemen bulunuyo.

İşte o fiyata benim param yetmiyor İsmail abicim
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    İsmail abinin dediği gibi bizim buralardada genelde transit kullanılıyor öyle işler için.Ama H100'lerin görüntüsü bile temiz bir kamyonet,daha konforlu daha ufak yani baya iyi bişi .Ama transitte tabi böyle işler için 1 numara
    Tabiki zaten alırsın ford olursun lord! diye bir sözde vardı.Daha farklı versiyonları da varda neyse

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Honda Civic öneririm, bühtçenize göre en iyi araba.
    2 metrelik doğramayı neresine koyarız Batuhan

Nesil
    2006

Ben binek otomobil düşündüğünü sandım. Tata öneririm. Model adı hatırlamıyorum. www.sahibinden.com adresinden bakabilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben binek otomobil düşündüğünü sandım. Tata öneririm. Model adı hatırlamıyorum. www.sahibinden.com adresinden bakabilirsin.
    Yapma Batuhan'cım ya Tata İndiza ile girmiştim ben ehliyet sınavına.O ne takoz arabaydı ya.Bir de 2005 modeldi.Lanet gelsin dedim nefret ettirdi kendinden

Nesil
    2006

Tata ile mi? Şaka gibi. Fiat alman gerek o zaman...

Kamyonet Alacaksan Fiat'tan Şaşma.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Kamyonet Alacaksan Fiat'tan Şaşma.
    Açık kasa h100 tarzı Fiatın arabası varmı abi ?

Mesaj Yetkileri