Kendi kendini yaktı.
Demek kişiliksiz
Turksportal diye özdeşleştirmeyeceğim hemen hemen tüm forumlara katılım anlık kararlarla olur ama vedalar öyle gittim diyerek olmaz. Tabi çok kararlıysanız bilemem. Bunu söylerken farklı yerlere çekilmesini istemiyorum. Burada kimisiyle iyi kimisiyle kötü ilişkileriniz oluyor, paylaşımlar yapıyorsunuz. Gitmek bu nedenle zor oluyor. Günü gelince bende sıkılıyorum. Hadi gittim diyorum. Sonra ban atarken buluyorum kendimi.
Tartışma yaptığınızda görüşlerinizi savunmak normal olsada yüzyüzeyken söyleyemeyeceğiniz lafları buralarda söylemeniz anormal olandır. Aynı geminin yolcuları olarak neden bu kadar birbirinize yükleniyorsunuz anlamak elde değil. Günü gelince anlık çıldırmıyormuyuz. Vallahi onada göz yumuyoruz. Esnettikçe esnetiyoruz ki bir kopma yaşanmasın. Ben çoğu zaman çok ağır yazıyorum. Hemde uzun uzadıya... Gönder butonuna basmadan sayfayı kapatıyorum. İçimi dökmüş oluyorum. Güzel bir yöntem denemenizi tavsiye ederim.
Sonuca gelirsek konunun durumu ile ilgili Aydın birşeyler belirtmiş. Diğer arkadaşlarımız gibi seninde durumun konuşuluyor. Karar çıktığında duyurulacaktır. Gitmene gerek yoktur.