1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Tekrar görüşünce dek esen kalın... [AhmetGoktas]

Hybrid View

Default Tekrar görüşünce dek esen kalın... [AhmetGoktas]

Merhaba arkadaşlar.

Malumunuz forumdan bir tartışma sebebiyle uzaklaştırıldım , yada atıldım diyelim şuna

Yanlış anlamayın , kimseyi suçlayacak değilim elbet , kendimden 5-6 yaş büyük birine ayar vermek pek akıllıca sayılmazdı.Yine yanlış anlamayın , niyetim yağ çekmek değil , bilenler bilir yapımda değildir zaten. Bu mesajı Erkut abi’ye göndertme sebebim , aranızda kalbini kırdıklarıma birkaç şey söylemek ve veda etmek. Aniden sepetlenince bizde anlamadık tabi by by bile diyemedik.

Forumda en sevilmeyen üyeler listesi yapılsa ilk 3’e girebilecek biri olduğumun farkındayım. Buna paralel olarak birçok kişinin kalbini kırmış olabileceğimi düşünüyorum. Ailemin yapısından kaynaklanan bir huyum var , küs olduğum , kalbini kırdığım bir kişiden kısa zaman sonra özür dilerim. Küçüklükten alıştırmışlar sol omzundaki melek çok günah yazar diye işte : )

Herneyse forumda çok kişinin kalbini kırdım , sanmayinki kalbinizi kırdıktan sonra fark etmiyorum , elbetteki kimleri gücendirdiğimin Text’i aklımda ) Spor bölümünde çook çok didiştiğim , tanıma fırsatı bulamadığım ve aynı zamanda nickini bir türlü düzgün yazamadığım Alicancmfan , yanlış hatırlamıyorsam bir konuda kalbini kırdığım İzmer96 , yine bir konuda tartıştığım LaiGLenoir (Murat) , tanımadan önce çok sıkı tartıştığım eski crespo009 , yeni KaPaLı , yunusgs , MeMo , Hugo , Nedvedmania , Scar-face ve hatırlayamadığım birsürü kişi… Hepsinin hakkını helal etmesini ve ettikleri bedduaları geri almalarını rica ediyorum : : ) ) (cennete gidemeyecem la yoksa )

Birde foruma çok uzun zaman önce tekrar dönmemi sağlayan çok sevgili Serkan abi (sekopej) , ona demiştim bir daha bir kimseyle bile tartışmayacam , atılmıyacam söz diye. Ama lanet olsun içimdeki fanatikliğe.

Erkut, Oğuzhan , İsmail abi ,Özgür , Buğra , Tolga , Börk , Yağız , Nedo ve unutmuş olabileceğim birçok kişi gibi insanlarla tanışmama vesile olduğu için soyut varlık Turksportal’a çok içten teşekkür ediyorum.

En büyük kaybım da El Barto ile tanışamadan ayrılmak oldu. Herneyse belki ÖSS’ sonrası 2011 ortalarında döndüğümde yönetim beni affederde üniversiteli bir genç olarak aranıza döndüğümde tanışırız Bart ile de : ) Ha birde Disco , sende çok esrarengiz kişiliksin senide tanıyamadık hocam : )

Geç olmuş , burada bitirelim , yönetimden istediğim tek şey bu konunu en azından kötü bir şey içermeyen bu konunun 2-3 gün durması ve görmesi gereken herkesin görmesi…

Hepinize iyisiyle kötüsüyle görüşmek üzere diyorum gelecek yıl.

Pis fanatik Ahmet Göktaş : )

Bu mesjaı yayınlaması içn rica ettiğim ve kabul eden Erkut'a ayrıca çok teşekür ederim.
    Last edited by lastchaos : 16.Nisan.2010 at 03:39

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Forum yönetimi olarak böyle veda konuşmalarına pek sıcak bakmıyoruz. Çünkü ikili tartışmalar yaşandığında çoğunlukla sonucu forumu bırakma oluyor ve sonrasında da geri dönenler oluyor. Açılan konunun bir anlamı kalmıyor.

Kimseyi kaybetmeyi istemeyiz forumda. Sen forumdan atılmadın ayrıca bunu da belirteyim. Normal ceza işleyişimiz nasılsa o uygulanacak sende de.

Eğer forum, derslerine engel olacak şekilde hayatında yer kaplıyorsa uzak durman iyi olur. Ama bunun dışında gelişen olaylarda forumdan uzak durup durmamak tamamen senin kararındır.

Futbol gibi boş bir konuda bu forumda gereksiz yere çok tartışma çıkıyor. Keşke hiçbiriniz bu olaylara girmeyip düzeyli bir şekilde görüşlerinizi belirtseniz ama işin içine ister istemez fanatiklik giriyor. Bu konuda kendinizi dizginlemeyi öneririm. Gerçek hayatta yüzünüze bakmayacak kişileri ölümüne savunmayın sıfatı ne olursa olsun.

Açtığın konu gayet iyi niyetli bir konu. Normalde bu konularda genellikle birilerine laf sokma olurdu. Seninkisi böyle bir konu olmadığından dolayı konuyu gma'ya taşımıyoruz. Ama diğer açılan konuları kapatıp gma'ya attığımızdan dolayı senin konunu 1 günlüğüne açık tutacağım. Sonra konu kapatılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by lastchaos View Post
    Merhaba arkadaşlar.

Malumunuz forumdan bir tartışma sebebiyle uzaklaştırıldım , yada atıldım diyelim şuna

Yanlış anlamayın , kimseyi suçlayacak değilim elbet , kendimden 5-6 yaş büyük birine ayar vermek pek akıllıca sayılmazdı.Yine yanlış anlamayın , niyetim yağ çekmek değil , bilenler bilir yapımda değildir zaten. Bu mesajı Erkut abi’ye göndertme sebebim , aranızda kalbini kırdıklarıma birkaç şey söylemek ve veda etmek. Aniden sepetlenince bizde anlamadık tabi by by bile diyemedik.

Forumda en sevilmeyen üyeler listesi yapılsa ilk 3’e girebilecek biri olduğumun farkındayım. Buna paralel olarak birçok kişinin kalbini kırmış olabileceğimi düşünüyorum. Ailemin yapısından kaynaklanan bir huyum var , küs olduğum , kalbini kırdığım bir kişiden kısa zaman sonra özür dilerim. Küçüklükten alıştırmışlar sol omzundaki melek çok günah yazar diye işte : )

Herneyse forumda çok kişinin kalbini kırdım , sanmayinki kalbinizi kırdıktan sonra fark etmiyorum , elbetteki kimleri gücendirdiğimin Text’i aklımda ) Spor bölümünde çook çok didiştiğim , tanıma fırsatı bulamadığım ve aynı zamanda nickini bir türlü düzgün yazamadığım Alicancmfan , yanlış hatırlamıyorsam bir konuda kalbini kırdığım İzmer96 , yine bir konuda tartıştığım LaiGLenoir (Murat) , tanımadan önce çok sıkı tartıştığım eski crespo009 , yeni KaPaLı , yunusgs , MeMo , Hugo , Nedvedmania , Scar-face ve hatırlayamadığım birsürü kişi… Hepsinin hakkını helal etmesini ve ettikleri bedduaları geri almalarını rica ediyorum : : ) ) (cennete gidemeyecem la yoksa )

Birde foruma çok uzun zaman önce tekrar dönmemi sağlayan çok sevgili Serkan abi (sekopej) , ona demiştim bir daha bir kimseyle bile tartışmayacam , atılmıyacam söz diye. Ama lanet olsun içimdeki fanatikliğe.

Erkut, Oğuzhan , İsmail abi ,Özgür , Buğra , Tolga , Börk , Yağız , Nedo ve unutmuş olabileceğim birçok kişi gibi insanlarla tanışmama vesile olduğu için soyut varlık Turksportal’a çok içten teşekkür ediyorum.

En büyük kaybım da El Barto ile tanışamadan ayrılmak oldu. Herneyse belki ÖSS’ sonrası 2011 ortalarında döndüğümde yönetim beni affederde üniversiteli bir genç olarak aranıza döndüğümde tanışırız Bart ile de : ) Ha birde Disco , sende çok esrarengiz kişiliksiz senide tanıyamadık hocam : )

Geç olmuş , burada bitirelim , yönetimden istediğim tek şey bu konunu en azından kötü bir şey içermeyen bu konunun 2-3 gün durması ve görmesi gereken herkesin görmesi…

Hepinize iyisiyle kötüsüyle görüşmek üzere diyorum gelecek yıl.

Pis fanatik Ahmet Göktaş : )

Bu mesjaı yayınlaması içn rica ettiğim ve kabul eden Erkut'a ayrıca çok teşekür ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

kişiliksiniz demek istemiş sanırım.

Ahmet Göktaş kişiliksiz yazarken acelece orada hata yaptı bana msn'den söyledi kişiliksin demek istedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kendi kendini yaktı.

Demek kişiliksiz

Turksportal diye özdeşleştirmeyeceğim hemen hemen tüm forumlara katılım anlık kararlarla olur ama vedalar öyle gittim diyerek olmaz. Tabi çok kararlıysanız bilemem. Bunu söylerken farklı yerlere çekilmesini istemiyorum. Burada kimisiyle iyi kimisiyle kötü ilişkileriniz oluyor, paylaşımlar yapıyorsunuz. Gitmek bu nedenle zor oluyor. Günü gelince bende sıkılıyorum. Hadi gittim diyorum. Sonra ban atarken buluyorum kendimi.

Tartışma yaptığınızda görüşlerinizi savunmak normal olsada yüzyüzeyken söyleyemeyeceğiniz lafları buralarda söylemeniz anormal olandır. Aynı geminin yolcuları olarak neden bu kadar birbirinize yükleniyorsunuz anlamak elde değil. Günü gelince anlık çıldırmıyormuyuz. Vallahi onada göz yumuyoruz. Esnettikçe esnetiyoruz ki bir kopma yaşanmasın. Ben çoğu zaman çok ağır yazıyorum. Hemde uzun uzadıya... Gönder butonuna basmadan sayfayı kapatıyorum. İçimi dökmüş oluyorum. Güzel bir yöntem denemenizi tavsiye ederim.

Sonuca gelirsek konunun durumu ile ilgili Aydın birşeyler belirtmiş. Diğer arkadaşlarımız gibi seninde durumun konuşuluyor. Karar çıktığında duyurulacaktır. Gitmene gerek yoktur.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

pek muhabbetimiz yok ama etkileyici bir veda yazısı yolun açık olsun kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir yere gittiğin yok, banlanma da zaten geçici değil, o anda verilmiş bir karar, kişiye özel cezalar verilmediği için, senin de cezan belli olduğunda duyurulacaktır, cezanı tamamladığında gelip yazmaya devam edeceksin, o kadar.

O değil sen bunları yazaıp, özür dileyebilecek kadar erdemliyken, neden anlık sinirine yenik düşüyorsun onu da anlamıyorum. Ama zamanla senin bunu da kontrol altına alacağını düşünüyorum, bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler, cezan bittiğinde belki de hiç görmeyiz hatalarını.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ağmat nereye gidiyon la :X

ÖSS var zaten kardeşim boşver. Bırak neti ÖSS kas.Ben bu hatayı yaptım. ÖSS senesinde saçma şeyler yaptım ve kazanamadım istediğin bölümü. Zaten üniversiteye girdikten sonra geceleri burdan ayrılmazsın

Mesaj Yetkileri