Manisaspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
So what?
Saike
Galatasaray Artık Kalan Maçları Nolursa Olsun Almak Zorunda Büyük İhtimalde Alacaktır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Manisa'nın o dirençli ortasahasının Galatasaray'ı çok zorlayacağını düşünüyorum. Düzgün forvetleri olsa maçı kazanırlar diyebilirdim ama bu hucum hattı Galatasaray'a gol atamaz. Galatasaray'da Baros'un müthiş performansı var sakatlıktan sonra. Belki o 1 gol atarsa Galatasaray kazanır. Yoksa maç başladığı gibi biter.
Galatasaray maçı rahat kazanacaktır ve hemen ardından Riijkard Kadıköy'deki maçı beklerken, bildiği ne kadar totem varsa "en azından bir beraberlik" diye uğur yapmaya başlayacaktır.
galatasaray şu anda hala yarışın içinde ve bu hafta ya dışında kalacak, yahut en güçlü iki adayından biri olarak yeniden sahne alacaktır...Ortası yok...
Galatasaray kesinlikle gol yiyecektir.
Manisaspor 1-2 Galatasaray olarak düsünüyorum.
Son oynadıkları kupa maçında gerçekten çok güçlü bir Manisaspor izledim.Eğer ağırlıkları ligde kalmak olmasaydı eminim finale kalmak için Fenerbahçe'yi oldukça zorlayacaklardı.
Manisa için artık her puan altın değerinde,bunun için oldukça iyi mücadele ediyorlar.Galatasaray erken bir gol bulursa rahatlar,yoksa maç çok zor geçer.Manisa beraberlik kopartabilir.
bende bu sefer kazanacağımızı düşünüyorum.kazanamazlarsa hiç oynamasınlar daha sen büyük takımsın şampiyon olmak istiyorsan herkesi yenmek zorundasın.
Ne yapar ne eder bu maçı alırız,derbinin olduğu haftada puan kaybı yapmamamız lazım ..
Last edited by LeqenDary : 16.Nisan.2010 at 18:52 Reason: yazım hatası :D
Mansaspor çok farklı oyunuyor, çok dirençli. Futbol oynamaya çalışıyor,evet. 8 defanslı takımlar gibi değil.
Ben açıkcası Galatasaray'ın bu deplasmanda çok zorlanacağını düşünüyorum. 1 puan alırsa iyidir bana göre. Süpriz bekliyorum bu maçta.
ZTK yarı final rövanşında ortaya koydukları oyun çok iyiydi, son vuruşları, tercihlerini doğru yapsaydılar çok daha farklı sonuç çıkabilirdi o karşılaşmadan. Benzer bir performans ortaya koyabilirseler Galatasaray'dan puan/puanlar almaları sürpriz olmaz. Arkadaşlarında dediği gibi anahtar erken gol, yoksa maç kilitlenir.
Galatasaray'ın ligde kazanmasını istiyorum bu hafta eğer puan kaybı olursa, haftaya Bursa karşısına yarıştan kopmuş şekilde çıkmaları bizim için iyi olmaz. O nedenle Galatasaray bu 2 haftayı kayıpsız geçsin, kalanhaftalarda kaybedebilir, sorun olmaz benim için.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Manisa oynadigi kupa macindan sonra bu maci kaldiramiyacakdir , Galatasaray inisli cikisli grafik sergiliyor eger cok dusuk bir performans sergilemezse bu maci alir rahat alir , dusuk performans sergilersede zorlanarak alir maci ama her harikularda 3 puani alicakdir Galatasaray
demin telefonuma gelen mesaja göre geçen haftaki 11le sahadayız.
Galatasaray
Aykut, Sabri, Neil, Hakan Balta, Caner, Mehmet, Elano, Keita, Arda, Giovani, Baros
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu canerin bizim takımda oynarken ne amaçla oynadığından ciddi şüphe duyuyorum. Bi adam niye hiç pas yapmaz. Bi adam niye top ayağıan geldiği anda topu Stadyumun dışına atar ?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
KEİTA KEİTA KEİTA.. 1-0 yaptık be..
Yavrum Keita..![]()
Aykut yavaş yavaş alışıyor bu takıma..![]()
Baros çok az farkla kaçırdı..
Baros'u anlamıyorum.Ufacık bir şeyde kendini yere atıp hakeme sövüyor adam.Bir tek bu yönünü sevmiyorum.
Hakemin sırtı dönüktü, duymadı galiba küfürü. Ama duymadıysa niye sarı kart verdi, neye dayanarak yani onu da anlamadım. Şahsen ben kırmızı kartı bekliyordum, sarı karta şaşırdım. Ayrıca penaltı ile alakası yoktu niye bu kadar abarttı Baros o da ilginç geldi.
Evet bende anlamadım orasını niye kırmızı vermesi lazımdı aslında..Caner'de küfür etti ama kendi kendine hakem görse onada sarı verirdi kesin..Valla hakem maçı kötü yönetiyor ofsayt olmayan pozisyona ofsayt diyor yukarıda gösterilmiş zaten..Caner'e kötü falan diyoruz ama adam şu an ilk yarının en çok koşanıydı..
Çok İnce Bir Ofsayt Milimlik Hemde Hakem Eğer Kaldırdıysa Bu Bayrağı Çok Doğru ve İnce Düşünmüş Kesinlikle Ofsayt![]()
Caner fıtık ediyo beni.Olur olmaz yerde şut çekiyo.Hadi kaleyi tutsa tamam da stadın içini zor tutturuyo.
Sanıyorum yardımcı hakemin bayrağını kaldırmasının sebebi bu vucüdu önde muhabbetinden dolayı.
Çok İnce Bir Durum Anlık Bir Durum Bu Bayrağı Kaldırsada Kaldırmasada Hakeme Niye Kaldırdın Yada Kaldırmadın Diyemez Kimse Çok Milimlik Çünkü...
Ah be baros kaçarmıydı o . Şanssız bir an
Gümbür gümbür geliyoruz her an 2. gol gelebilir.
Neil şov var bu arada![]()