Hakem Göçek'e patladı!
Turkcell Süper Lig'de 30. hafta maçında F.Bahçe'ye 1-0 mağlup olan Beşiktaş şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli, karşılaşmanın ardından Lig TV mikrofonlarına konuştu ve hakem Hüseyin Göçek'ten rahatsızlığını dile getirdi.

Denizli, "Artık şampiyonluktan söz etmek akılcı olmaz. Beklentimiz, iddiamızı Bursaspor maçına taşımaktı. Hesaplarımız istediğimiz gibi olmadı. Fenerbahçe'ye karşı gol yemek önemli değil. Rakibimiz ikinci devre çözülebilecek bir takım. Bobo'nun kaçırdığı penaltı kırılma noktası değil. Bu sezon bir kere hakem hakkında konuştum. Bu akşamki hakem kararlarından sonra bir kez daha konuşacağım. Hakemlik yürek işi. Beceremeyenler yapmasın o zaman. MHK 90 dakikayı hakemlere izletsin. Göçek hangi kararlar vermiş. Karşılaşmanın kaderiyle nasıl oynanmış. Bakalım vicdanları rahat olacak mı?" dedi.

Bobo'nun hafta içi kendisine penaltı çalışmak istediğini belirten Denizli, "Ona izin verdim; fakat futbolcu penaltı kaçırabilir. Uğur İnceman'ın penaltı pozisyonunda Bilica son adam olarak değerlendirilmeliydi. Tabiki üzüntümüz büyük. Düşündüğümüz 90 dakikayı oynadık. Erken gol yememiz de sorun değil. Bize çıkan kartlar, bize verilmeyen fauller büyük problem. Benim kenardan gördüğümü hakemler nasıl görmüyor anlamıyorum!" dedi.