Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

7 17.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 32.50%
1 ile 30 arası toplam 301 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ya serkan geçin bu sistem, diziLişLere sığınan keLimeLeri. Fenerbahçe sanki çok mu iyi top oynadı ? Ne yaptı anLatta bizde biLeLim. Beşiktaş ın sistemini eLeştiriyorsun. Bence sen Fenerbahçe nin sistemini eLeştirsen daha iyi oLur. BiLica nın penaLtı noktasında ki inşaat çaLışmaLarını eLeştir.

Bu kadar hakem hatası oLan yerde, tabi ki eLeştiriLecek hakemLer. ELeştirmeyeLim mi ?
    Fenerbahçe topa daha çok sahip olup, top çevirdi, böyle oynayarak da 3 net pozisyona girdi, 2. devre yine Alex'in 1 pozisyonu var. Takım yorulmaya başlayıp, orta saha Beşiktaş'ın kontrolüne geçtiğinde değişiklik yapıp, orta sahayı dirençleştirmeliydi, yapılmadı, yapılacak oyuncu yoktu, hatadır Fenerbahçe adına.

Bilica'nın yaptığı hoş iş değil ama penaltı bu nedenle kaçtı derseniz gülerim sadece. Mesajıma bakarsan ki herhalde çok sinirlisin görmedin, Bilica sezon sonu kapının önüne koyulmalı diye yazmıştım hatta Volkan'a da penaltıdan sonra yaptıklarından dolayı para cezası verilemli diye de yazdım.

Beşiktaş'a bakıyorum, maçı kazanmak adına 1 tane olumlu hareketi yok, en net pozisyon penaltı, onu bile atamıyor. Penaltıdan daha net pozisyon mu olur? Ha ama pardon, Bilica eşeledi ya, ondan Bobo vuramadı topa, pardon.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe topa daha çok sahip olup, top çevirdi, böyle oynayarak da 3 net pozisyona girdi, 2. devre yine Alex'in 1 pozisyonu var. Takım yorulmaya başlayıp, orta saha Beşiktaş'ın kontrolüne geçtiğinde değişiklik yapıp, orta sahayı dirençleştirmeliydi, yapılmadı, yapılacak oyuncu yoktu, hatadır Fenerbahçe adına.

Bilica'nın yaptığı hoş iş değil ama penaltı bu nedenle kaçtı derseniz gülerim sadece. Mesajıma bakarsan ki herhalde çok sinirlisin görmedin, Bilica sezon sonu kapının önüne koyulmalı diye yazmıştım hatta Volkan'a da penaltıdan sonra yaptıklarından dolayı para cezası verilemli diye de yazdım.

Beşiktaş'a bakıyorum, maçı kazanmak adına 1 tane olumlu hareketi yok, en net pozisyon penaltı, onu bile atamıyor. Penaltıdan daha net pozisyon mu olur? Ha ama pardon, Bilica eşeledi ya, ondan Bobo vuramadı topa, pardon.
    BeLki oLmuştur ? Nereden biLeceksin. Adam farkLı bir noktaya vuracaktı beLkide, ama yerde inşaat çaLışması oLduğundan daha garanti bir vuruş yoLuna gitmiştir. Adam inşaat çaLışmaLarı arasında attı penaLtıyı, biLemeyiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

BeLki oLmuştur ? Nereden biLeceksin. Adam farkLı bir noktaya vuracaktı beLkide, ama yerde inşaat çaLışması oLduğundan daha garanti bir vuruş yoLuna gitmiştir. Adam inşaat çaLışmaLarı arasında attı penaLtıyı, biLemeyiz.
    Penaltı atmanın garantisi sağ köşeye plase vurmak mıdır abi? saol köşeye vursa garanti olmuyo mu? Yoksa Bilica orayı eştiği için mi sağ köşeye vurdu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbolu bırakınca mütaahhit olacaktır belki, şimdiden başlamış işte çalışmalara.

Hem üzülmeyin bu kadar yahu, kıymetli Bobo'nuzun gelişmesine yardımcı oldu Bilica, bir daha Fenerbahçe maçında Bilica böyle yaparsa penaltı noktasını, tecrübesiyle yenebilir bu zorluğu, çok büyük engel çünkü, çukur vardı kocaman. Kenara koydu, vurdu işte yahu, Bilica'nın yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, dersen ki Bilica orada kart görüp atılmalıydı, hak verebilirim sana ama Bobo bu nedenle kaçırdı dersen, önceki mesajımda olduğu gibi gülerim sadece abi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Futbolu bırakınca mütaahhit olacaktır belki, şimdiden başlamış işte çalışmalara.

Hem üzülmeyin bu kadar yahu, kıymetli Bobo'nuzun gelişmesine yardımcı oldu Bilica, bir daha Fenerbahçe maçında Bilica böyle yaparsa penaltı noktasını, tecrübesiyle yenebilir bu zorluğu, çok büyük engel çünkü, çukur vardı kocaman. Kenara koydu, vurdu işte yahu, Bilica'nın yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, dersen ki Bilica orada kart görüp atılmalıydı, hak verebilirim sana ama Bobo bu nedenle kaçırdı dersen, önceki mesajımda olduğu gibi gülerim sadece abi.
    İşi daLga geçmeye vurmanın anLamı yok. Benim neyi kastettiğimi sende biLiyorsun. Ben engeL oLmuştur demedim. AsıL vurguLamak istediğim yaptığı hareketti. Yoksa gayet iyi bir penaLtı attı Bobo, Bobo kaçırmadı, VoLkan kurtardı o penaLtıyı. Ama bakıyorumda gayet gırgır havaLarınız, yapıLan hareketLeri tasvip etmeniz çok güzeL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşi daLga geçmeye vurmanın anLamı yok. Benim neyi kastettiğimi sende biLiyorsun. Ben engeL oLmuştur demedim. AsıL vurguLamak istediğim yaptığı hareketti. Yoksa gayet iyi bir penaLtı attı Bobo, Bobo kaçırmadı, VoLkan kurtardı o penaLtıyı. Ama bakıyorumda gayet gırgır havaLarınız, yapıLan hareketLeri tasvip etmeniz çok güzeL.
    Abi sen ilk mesajımda ben Bilica kapının önüne koyulmalı dediğim halde sen çıkıp Bilica'yı eleştir dersen, sonra da dalga geçer gibi bu nedenle penaltı kaçtı dersen ben de dalgaya vururum.

Bilica'nın yaptığı doğrudur diyen birisi varsa zaten fanatiklikten gözü kör olmuştur, o da bizden uzak olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Arkadaslar bakin simdi sunu belirtmekde fayda var , her macdan sonra burda diyoruzki hakem soyle hakem boyle , bunu GS dede FB dede BJK , Bursa dada diyoruz , ben 27 yasindayim 11 - 12 yasimdan beri bir fiil takip ederim Turkiye ligini bu yasima kadar bu kadar rezil , eyyamci , kotu bir hakem yonetimi gormedim

Bu hakemler tarafmi tutuyor ? kesinlikle hayir , sadece cok kotuler , hatta cok kotuler demek yeterli degil REZALET ler , onumuzdeki hafta sonu 1 tane ingiltere 1 tane ispanya liginden mac izleyin ondan sonra OBJEKTIF gozle taraftar olmadan herhangi bir Super lig macini izleyin karsilastirin hakemleri ,

Hepimiz taraftariz , siz nasil koyu bir Fenerbahce taraftariysaniz bende koyu bir Galatasarayliyim , ama bizim rekabetimiz abi - kardes rekabeti gibidir birbirimizi kizdirmadan bir zevki cikmaz fakat bunu yaparkende gercek olanlarida goz ardi etmemek gerekli , herkesin agzina pelesenk olmus bir laf var MARKA DEGERI , LIGIMIZIN MARKA DEGERI , bu eyyamci , basiretsiz hakemlerle bu ligin ne marka degeri artar , ne akici futbol oynanir ligimizde nede bu tip konusmalarin ardi arkasi kesilir

Bugunku maci Fenerbahce kesinlikle hakketti , ama hakem felaket bir yonetim gosterdi bunu soylemek icin taraftar olmaya gerek yok ciplak gozle gorulen seyler onemli olanda bunu soyliyebilmek , ha bir BJK li cikar derki maci bu yuzden kaybettik , Sizde cikar dersinizki ne alakasi var hakem hatalari her yerde , bu arada ki ince cizgiyi anlamakda bitiyor is , haklem hatalari her macda var ligimizde sadece o macda hangi takim daha sansizsa o takimin aleyhine maca direk etkide bulunan kararlar artiyor
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Nisan.2010 at 16:59 Reason: Silinen mesajlardan alıntı olan bölüm silindi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi burada hakemin Fenerbahçe'ye maç kazandırdığına dair bir yorum göremedim.

Beşiktaş atağa çıkmaya hazırlanırken arkadan Emre geliyor ve dirsek yiyor. Hakem avantaja bırakıyor. Top Fenerbahçe'de olsa anlayacağımda dirseği atan Ernst topla gitmeye devam ediyor neyin avantajını oynatıyorsun. Sonra Beşiktaş topu kaybediyor. Tak kırmızı kart. Tamam kırmızı doğruda haftaya verseydin. Burdaki anormalliği görmek için Fenerbahçe'li, Galatasaray'lı olmaya gerek yok.

Gökhan Gönül'ün kanatta top eline çarpıyor yada eliyle oynuyor farketmez. Avantajlık olmayan yerde avantaj oynatıyorsun. Beşiktaş topu kaybettiği gibi aradan kaç zaman geçmiş el veriyor. Gökhan çıldırıyor. Olacak iş mi bu.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi burada hakemin Fenerbahçe'ye maç kazandırdığına dair bir yorum göremedim.

Beşiktaş atağa çıkmaya hazırlanırken arkadan Emre geliyor ve dirsek yiyor. Hakem avantaja bırakıyor. Top Fenerbahçe'de olsa anlayacağımda dirseği atan Ernst topla gitmeye devam ediyor neyin avantajını oynatıyorsun. Sonra Beşiktaş topu kaybediyor. Tak kırmızı kart. Burdaki anormalliği görmek için Fenerbahçe'li, Galatasaray'lı olmaya gerek yok.

Gökhan Gönül'ün kanatta top eline çarpıyor yada eliyle oynuyor farketmez. Avantajlık olmayan yerde avantaj oynatıyorsun. Beşiktaş topu kaybettiği gibi aradan kaç zaman geçmiş faul veriyor. Gökhan çıldırıyor. Olacak iş mi bu.
    Orada sanirim yardimcilarindan birisi hakeme soyledi kulakliktan..Bana oyle geldi..

Mesaj Yetkileri