Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 40. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Bilica Farmville oynadı resmen
Orada o pozisyon bence penaltı, hatta öncesinde Lugano'nun da eli var. Üstelik Volkan yaptığı hareketten sonra atılmalıydı bence... Vederson'la Toraman'ın kırmızısı doğru. Alex'in son dakikada ne amaçla oraya gittiği belli. Öte yandan derbiyi oynayan kazandı, Beşiktaş bu maçta puan alsa haksızlık olurdu. Yine de keşke adil kararlar olsaydı. Hakem resmen rezaletti. Ernst'in pozisyonu görmedim, ama o da doğruymuş galiba. Emre zaten her maç atılmalı ya, ona hiç girmeyeyim çıkamayız
Eskiden sanki hakemler bu kadar etki etmiyor gibiydi, yine derbilerde filan konuşulurdu hakemler, ama artık her maç konuşulur oldular. Federasyon bu klonuya dikkat etmeli, yazın bu işte bir değişikliğe gidilmeli, çünkü hatalar sonuçlara çok etki ediyor.
Maçta Beşiktaş çok kötü bir kadroyla çıkmış bence, gole yakın 1.5 oyuncuyla başladılar: Bobo ve Tello (0.5 saydım)... Fenerbahçe ise kadrosunu iyi kullanmış gibi görünüyor, elde kim varsa o oynadı. Güiza, Özer, Alex gibi hücum silahlarının yanına Emre ve Mehmet Topuz da eklenince güzel bir orta saha ve hücum hattı ortaya çıkmış. Bununla birlikte savunma ve kale de sağlam olunca Fenerbahçe rahat bir galibiyet aldı. İki takımı da tebrik ediyoruz, beraberlik beklediğim ve istediğim maçta kazanan Fenerbahçe maalesef şampiyonluk yolunda büyük adım atmıştır. Kendi işimizi Sami Yen'de kendimiz yapamadık, Ankaragücü'nden Kasımpaşa'dan Beşiktaş'tan medet umar hale geldik. Keşke Baros hiç sakatlanmasaydı... Neyse konu dağılıyor
Mesaj Yetkileri