Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Yazmayacağım diyorum duramıyorum, ilk yarı dakika 20-30 arası, hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor, düdük çalıyor, İsmail durmayıp topu sürüyor, sonra da kaleye vuruyor. Nedir cezası sarı kart. Peki İsmail bu sarıyı görse ne olacak, 2 sarıdan kırmızı, daha ilk yarıda, Fenerbahçe maçın hakimiyken.

Ama bu pozisyon konuşulmaz, neden çünkü bugün Beşiktaş mağdur olmayı konuşmak prim yapıyor, reyting yapıyor, bu nedenle gündeme bile gelmez Fenerbahçe aleyhine yapılanlar, çünkü Fenerbahçe zaten kazanmış.

Fenerbahçelilerin haricinde bugün futbolla ilgilenen herkesin, Fenerbahçe'nin kaybetmesini beklediği ortamda da, zaten İsmail'in pozisyonunun konuşulmasını beklemek de hayalcilik olur, özetleri izlemedim, belki almamıştır bile Lig Tv özetlere, o derece konuşulmaz yani.

Hayatımda iLk defa bir derbi maçı bittikten sonra sakin durumda iken, hiçbirşey oLmamış edaLarında takıLırken, aman be bana ne ne güzeL oh, sezon bitti, kim şampiyon oLursa oLsun, biz kaçıncı oLursak oLaLım farketmez havaLarında takıLırken senin forumda ki yazıLarından doLayı acayip tahrik oLdum Serkancım nedense YeniLginin stresini şimdi şimdi yeniden yaşamaya başLadım , bende kaçsam iyi oLacak gaLiba